Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
Не знам какво си, ама си в такава грешка... В дебелото черво [към което спада и ректума, там където ти влазя пениса, демек] виреят бактерии, които са част от микрофлората, това са полезните бактерии, поддържат ни здрави. Нямат нищо общо със зарази и инфекции. Но когато по някакъв начин тези бактерии попаднат във влагалището, което става лесно - първо анален после вагинален секс, се получава инфекция. Идеята ми беше, че не е нужно да си носител на някаква зараза...
Много говорите, а нищо не знаете.
Ами да ти кажа какво съм..човек от мъжки пол.Не се получи да ми се направиш на оборотна.Това,което ми обясняваш го знам (да вметна уча медицина)..Та..темата е не е какво става,ако правиш анален и после вагинален,а дали след анален се правят свирки и т.н ..Някой казаха ,че може да лепнеш болест..поради бактерии и т.н..Ем аз казвам ,че не е задължително да лепнеш нещо.Да,в дебелото черво има бактерии,част от нормалната микрофлора,но не всички са патогенни(т.е да причинят инфекция)..А на мен идеята ми беше ,че в устата има много повече бактерии отколкото в ректума..Капиш?