.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Hybrid View

Голям фен Аватара на dimi93
    Какви са тези глупости!? Живеем в 21 век! За пръв път в живта си си имах гадже на 13 години, а правих секс малко след като навърших 14!
    По темата: просто излизайте по-често, говорете по-често, прекарвайте повече време заедно и така с времето ще свикнеш с него и ще се отпуснеш! Бъди себе си и ако не те хареса или не те приеме такава каквато си, значи не е за теб
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от dimi93 Виж мнението
    Какви са тези глупости!? Живеем в 21 век! За пръв път в живта си си имах гадже на 13 години, а правих секс малко след като навърших 14!
    По темата: просто излизайте по-често, говорете по-често, прекарвайте повече време заедно и така с времето ще свикнеш с него и ще се отпуснеш! Бъди себе си и ако не те хареса или не те приеме такава каквато си, значи не е за теб
    Are you fkin kidding me.jpg
    Айде направо да се е*ем като зайци, защото, разбираш ли, било 21 век.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Виж, всички сме минали по този път и това не бива да те притеснява. Никой не се е родил научен. Така, че вдигни си самочувствието, бъди самоуверена в себе си и всичко ще е , както трябва. Не бива да те е срам от приятеля ти, той е човека, с който в момента споделяш живота и може би, и бъдещето си. За целувката не се притеснявай: никой не се е родил опитен, в каквото и да е. Отпускаш се и просто се оставяш на момента.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си