- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Естрогена и глада...
Снощи си говорих с един приятел за жени, различни типове жени, как да ги лъжем и т.н. Той като по-голям и по-опитен ми даде един акъл... който още го осмислям. Звучи ми като някаква суха теория, но има логика.
Той твърди, че една жена когато е гладна, нивата на естроген се повишават в нея и се разгонва, възбужда се. В момента в който се нахрани това утолява до някаква степен сексуалния глад защото понижава нивата на естроген.
Мъжете от своя страна ако са гладни нямат желание за секс, но видиш ли като си хапнат, желанието нараства пак заради завишеното ниво на хормоните.
В крайна сметка една жена е по-лесна когато е гладна, един вид това което и даваш за нея е като храна. Не говорим за психика, а за чисто биологични инстинкти.
Вие какво ще кажете по въпроса, да ви е направило впечатление подобно държание?
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Абсурд. Когато съм гладна, съм раздразнителна и си го изкарвам лесно на някого, съвсем не ми е до флиртове. Дай ми да ям, пък после ме занимавай.
при абсолютен вълчи глад не бих мислила за нищо друго освен какво вкусно нещо да си намеря за ядене :д
Примерно пича те води на вечеря, обаче преди да стигнете до яденето да те замъкне някъде...
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
зависи от ситуацията и това КОЛКО съм гладна....но щом е на вечеря (в примера) значи и той ще е гладен а щом ще да е гладен няма да му са прави нали? :Д
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
За мен не важи. Ако съм гладна, не ми е до секс, а до ядене. Впрочем, през живота ми не съм чувала за връзка между естрогена и глада.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
И аз като разписалите се момичета тук ще каже, че когато съм гладна, това е единственото нещо, което се върви в главата ми. Какво да ям и от къде да си го намеря.
Пък и хич не ми допада идеята да си чувам молещия се за храна стомах, докато съм в леглото с него.
И спря да се върти за миг земята..
Май не ме разбрахте, идеята е че сте биологично предразположени да му пуснете, демек несъзнателно.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
За биологичната предразположеност трябва да се изкаже някой на "ти" с биологията. Тук сме казали на практика как е.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ми не, аз лично не съм никак разположена да пускам. Като съм гладна, хич не ми се занимава със секс. И съзнателно, и несъзнателно, мне.
Дори и несъзнателно да сме готови да му пуснем, важното е, че съзнателно няма да го направим.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
абе връзка между естрогена и глада не виждам да има
естрогена е полов хормон къде се свързва с храната о.О
плюс това това е хормон,който успокоява нещо като окситоцина
тва което ни кара да полудеем особено около овулация(нали тогава е най-благоприятно да се зачене и тн) е тестостерона ! така поне четох в една книжка![]()
Демек ако някое момиче няма да ти пуска... дръж я гладна, а ти се смазвай от ядене и накрая ще се смажете...![]()
Между другото сексът доста помага за доброто храносмилане.![]()
Welcome to the Jungle...
Ако съм гладна не мога да говоря, пък за секс да не говорим. Не виждам и аз връзка. Трябва да съм сита и да не съм преяла.
Пич, не знам какво ти е казал ама в това което ти си написал сам си противоречиш..."В момента в който се нахрани това утолява до някаква степен сексуалния глад защото понижава нивата на естроген.
Мъжете от своя страна ако са гладни нямат желание за секс, но видиш ли като си хапнат, желанието нараства пак заради завишеното ниво на хормоните. " Или излиза че организмите на мъжете и жените реагират по различен начин като се нахранят... Групаво е! Като не знаеш, слушай какво е казал народа, а именно: "Гладна мечка хоро не играе!"
Не, когато съм гладна не ми е много до секс, в смисъл не е като много да ми се иска, но ако се случи имам чувството, че глада изчезва за малко. Това ми се случи наскоро и аз самата бях много изненадана.
Те жените са толкова капризни на тема ядене и чревоугодници, че просто хич не ми се вярва да си мисли за друго освен за ядене. Като знам приятелки как са ми надигали за шоколад или не знам какво. Заради една тъпа вафла се стигна до скандал какво остава, за глад и да мисли за секс при това.