.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Естрогена и глада...

Снощи си говорих с един приятел за жени, различни типове жени, как да ги лъжем и т.н. Той като по-голям и по-опитен ми даде един акъл... който още го осмислям. Звучи ми като някаква суха теория, но има логика.
    Той твърди, че една жена когато е гладна, нивата на естроген се повишават в нея и се разгонва, възбужда се. В момента в който се нахрани това утолява до някаква степен сексуалния глад защото понижава нивата на естроген.
    Мъжете от своя страна ако са гладни нямат желание за секс, но видиш ли като си хапнат, желанието нараства пак заради завишеното ниво на хормоните.
    В крайна сметка една жена е по-лесна когато е гладна, един вид това което и даваш за нея е като храна. Не говорим за психика, а за чисто биологични инстинкти.
    Вие какво ще кажете по въпроса, да ви е направило впечатление подобно държание?
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

anonymous708973
    Guest
    Абсурд. Когато съм гладна, съм раздразнителна и си го изкарвам лесно на някого, съвсем не ми е до флиртове. Дай ми да ям, пък после ме занимавай.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    при абсолютен вълчи глад не бих мислила за нищо друго освен какво вкусно нещо да си намеря за ядене :д

Примерно пича те води на вечеря, обаче преди да стигнете до яденето да те замъкне някъде...
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

зависи от ситуацията и това КОЛКО съм гладна....но щом е на вечеря (в примера) значи и той ще е гладен а щом ще да е гладен няма да му са прави нали? :Д

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    зависи от ситуацията и това КОЛКО съм гладна....но щом е на вечеря (в примера) значи и той ще е гладен а щом ще да е гладен няма да му са прави нали? :Д
    Аз на негово място преди да тръгна ще мушна една руска салата с 2 филии хляб Тогава да видиш...
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абсурд. Когато съм гладна, съм раздразнителна и си го изкарвам лесно на някого, съвсем не ми е до флиртове. Дай ми да ям, пък после ме занимавай.
    Мдам. Аз съм си чревоугодник и когато съм гладна, съм гладна. Точка. Никаква друга нужда не може да измести тази за храна.

Но и точно след хранене пак не ми е до секс. Тогава съм ленива, особено ако е било по-обилно хапването.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    За мен не важи. Ако съм гладна, не ми е до секс, а до ядене. Впрочем, през живота ми не съм чувала за връзка между естрогена и глада.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на xoxi
    И аз като разписалите се момичета тук ще каже, че когато съм гладна, това е единственото нещо, което се върви в главата ми. Какво да ям и от къде да си го намеря.
    Пък и хич не ми допада идеята да си чувам молещия се за храна стомах, докато съм в леглото с него.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    За мен не важи. Ако съм гладна, не ми е до секс, а до ядене. Впрочем, през живота ми не съм чувала за връзка между естрогена и глада.
    Same here. Плюс, че ако съм мега гладна, по някое време нищо чудно да ми изкъркори коремът и да ми стане тъпо.

едит: даа, и аз като xoxi

Май не ме разбрахте, идеята е че сте биологично предразположени да му пуснете, демек несъзнателно.
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,

Мега фен Аватара на TheBeliever
    За биологичната предразположеност трябва да се изкаже някой на "ти" с биологията. Тук сме казали на практика как е.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на shmatarok
    Ми не, аз лично не съм никак разположена да пускам. Като съм гладна, хич не ми се занимава със секс. И съзнателно, и несъзнателно, мне.

Мега фен Аватара на xoxi
    Дори и несъзнателно да сме готови да му пуснем, важното е, че съзнателно няма да го направим.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    +1
    Първо яденето, после секса, като е минало поне едно 30 мин от яденето, дето се вика да ми се слегне храната.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Същото. И подсъзнателно не виждам как ли ще стане.. като съм няква супер гладна ииии аз за секс ли да мисля или за ядене?! Ъм... явно тая теория нещо не е съвсем така...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

абе връзка между естрогена и глада не виждам да има
    естрогена е полов хормон къде се свързва с храната о.О
    плюс това това е хормон,който успокоява нещо като окситоцина
    тва което ни кара да полудеем особено около овулация(нали тогава е най-благоприятно да се зачене и тн) е тестостерона ! така поне четох в една книжка

Демек ако някое момиче няма да ти пуска... дръж я гладна, а ти се смазвай от ядене и накрая ще се смажете...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    +1
    Първо яденето, после секса, като е минало поне едно 30 мин от яденето, дето се вика да ми се слегне храната.
    А, точно. Ако само съм прилъгала глада, окей, ама ако съм си хапнала като хората, да не ме търси поне едно 15-20 минути, че толкова ме мързи...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Между другото сексът доста помага за доброто храносмилане.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на cyclops
    Ако съм гладна не мога да говоря, пък за секс да не говорим. Не виждам и аз връзка. Трябва да съм сита и да не съм преяла.

Пич, не знам какво ти е казал ама в това което ти си написал сам си противоречиш..."В момента в който се нахрани това утолява до някаква степен сексуалния глад защото понижава нивата на естроген.
    Мъжете от своя страна ако са гладни нямат желание за секс, но видиш ли като си хапнат, желанието нараства пак заради завишеното ниво на хормоните. " Или излиза че организмите на мъжете и жените реагират по различен начин като се нахранят... Групаво е! Като не знаеш, слушай какво е казал народа, а именно: "Гладна мечка хоро не играе!"

Цитирай Първоначално написано от malkostar Виж мнението
    Пич, не знам какво ти е казал ама в това което ти си написал сам си противоречиш..."В момента в който се нахрани това утолява до някаква степен сексуалния глад защото понижава нивата на естроген.
    Мъжете от своя страна ако са гладни нямат желание за секс, но видиш ли като си хапнат, желанието нараства пак заради завишеното ниво на хормоните. " Или излиза че организмите на мъжете и жените реагират по различен начин като се нахранят... Групаво е! Като не знаеш, слушай какво е казал народа, а именно: "Гладна мечка хоро не играе!"
    ето тва е !

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Не, когато съм гладна не ми е много до секс, в смисъл не е като много да ми се иска, но ако се случи имам чувството, че глада изчезва за малко. Това ми се случи наскоро и аз самата бях много изненадана.

Мега фен Аватара на draid
    Те жените са толкова капризни на тема ядене и чревоугодници, че просто хич не ми се вярва да си мисли за друго освен за ядене. Като знам приятелки как са ми надигали за шоколад или не знам какво. Заради една тъпа вафла се стигна до скандал какво остава, за глад и да мисли за секс при това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си