.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Hybrid View

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от lemon40 Виж мнението
    ти само 1 път ли би легнала с такъв (ако въобще легнеш, де)
    Ще легна с такъв, само ако нямам инфо за размера, ако имам инфо не. Ако нямам и все пак легна, определено няма да повторя.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Ще легна с такъв, само ако нямам инфо за размера, ако имам инфо не. Ако нямам и все пак легна, определено няма да повторя.
    А ако да речем иначе го харесваш като човек и външно също ти харесва, само заради това ще го зарежеш, така ли

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от lemon40 Виж мнението
    А ако да речем иначе го харесваш като човек и външно също ти харесва, само заради това ще го зарежеш, така ли
    Да харесвам е едно, да обичам друго. Ако е просто харесване и няма по сериозни чувства, врата и чао ( сори че съм толкова директен човек ), ако вече го обичам, ще търся начини или да се нагодя или ако не успява да ме задоволи, то любовта сама ще си отиде, а с нея и аз.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Да харесвам е едно, да обичам друго. Ако е просто харесване и няма по сериозни чувства, врата и чао ( сори че съм толкова директен човек ), ако вече го обичам, ще търся начини или да се нагодя или ако не успява да ме задоволи, то любовта сама ще си отиде, а с нея и аз.
    ами ако ти разреши да спиш с други мъже, за да се задоволяваш сексуално (само хипотетично, не смятам че бих направил такова нещо)

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си