.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Въпрос към майсторите

Въпроса ми е как да се държа с момичетата как да измислям теми кога да ги докосвам.Кога да се шегувам .Какво да им говоря как да ги докосвам . Защото ми писна да не ми върви с момичетата нямам проблем който да ги отблъсква просто не знам как да се държа със тях за да ме харесват и търсят. Как има ли някаква тактика как става ?? Благодаря ви
    Последно редактирано от fantomazZ : 04-01-2012 на 17:46
    Изправи се и се бори... Живей със сърцето си...!!

Това става с практика. Всеки действа различно с момичетата и на всички момичета различно им харесва, за това и не можем да ти кажем нищо конкретно. Поне на мястото където живея аз на всяко момиче се харесва различно. Иначе малко нежност няма да ти дойде зле като за начало (по принцип).

Добре кой начин е най ефикасен или там някакъв начин да започна от някъде :Д

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Оправи си правописа,бъди остроумен на моменти,накарай ги да си привлекат вниманието към теб

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    До усещане е. Няма точна рецепта и никой не може да ти каже кога какво да правиш. Принципно ако момичето те харесва всяка тактика е подходяща, ако не трябва да се потрудиш. Я пусни снимка.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v Виж мнението
    Няма точна рецепта и никой не може да ти каже кога какво да правиш.
    Всъщност има. Познавам едно момче (приятел ми е) което действа всеки път по един и същи начин, но не съм сигурен какво точно ми беше казал за резултатите, мисля, че действа начина му.
    Мнение към темата: Ако си изградиш някакъв начин, по който да НЕ действаш всеки път, но все пак да пробваш повечето пъти, няма да имаш проблем. Може да пускаш шегички при разговорите, но да са умерени, да не се притесняваш като говориш с нея (най-често притеснения има ако я харесваш), да говориш с нея всеедно е с приятел естествено не на същите теми и по същия начин де. Имам в предвид да не се притесняваш от това, че е момиче, както си спокоен като говориш с приятел. Ако се сетя други неща, ще допълня... успех.
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fantomazZ Виж мнението
    Добре кой начин е най ефикасен или там някакъв начин да започна от някъде :Д
    Ох, душата... романи искаш да ти се пишат, ама какво да те правим. Никой не се е родил научен. Я кажи на колко си първо.

Аз съм на 17 години

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от bReAk3R Виж мнението
    Всъщност има. Познавам едно момче (приятел ми е) което действа всеки път по един и същи начин, но не съм сигурен какво точно ми беше казал за резултатите, мисля, че действа начина му. .
    Да този твоят приятел явно си има тактика, но надали я ще действа при всяко момиче. Може би тя би свършила работа да направиш добро впечатление и да накараш някое момиче да ти обърне внимание, но не мисля, че тя е достатъчна да я задържиш интереса и на по-късен етап. Точно и затова казвам, че няма точна рецепта могат да се кажат само общи насоки какво да се прави и какво не.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен Аватара на Irti
    Какви майстори? Тук няма никакви майстори! Недоклепанци!

Майстор е човек със здрави ръце и занаят, а не загорели, куродъвчещи угореляци. Уважавай малко тази "титла" и не я лепи на някакви псевдо играчи, които са правили секс два пъти.

Майстор да кажеш на някакъв измислен сваляч е просто уникалната тъпотия.

Как да те харесат и търсят? Ти, ако нямаш никаква харизма и самочувствие нищо няма да стане и кур да бричиш. Изгради си първо тези работи и после питай "майсторите".

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v Виж мнението
    но не мисля, че тя е достатъчна да я задържиш интереса и на по-късен етап.
    Ами за това има друга тактика
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Супер фен Аватара на djipsito
    Съгласна с Ирти. Харесвай се сам и другите ще те харесват. Ама не се пъчи като пуяк, де.. Тря да го даваш леко непукист или поне така да изглежда, да не си помисли мацката, че е голяма работа ако те надуши, че си неуверен.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    То ако имаше точна формула за тези неща, всички щяха да са перфектни. Не става така, трябва да ти идва отвътре отношението. Така си си формулирал темата, че още малко ще поискаш някой друг вместо тебе да ти сваля момичета.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Трябва да ги усещаш нещата. Тук колкото и романи да се изпишат, не може всичко да правиш като по учебник.
    Просто не го мисли толкова и не бъди някое дърво, което мълчи на всички теми.

До усет е, точна рецепта няма. И практика...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ако си с момичето което харесваш,няма да имаш никакви проблеми приказките ще си вървят сами.Не му мисли бъди себе си това е.

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Не им ходи след задника.
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

Повече от фен
    Вкарай някой друг игнор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си