- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята История :)
Здравейте , няма да кажа как се казвам ;д , на 14 съм и искам да разкажа своята история . та всичко почна лято 2010 когато се запознах с едно момиче влюбих се от пръв поглед.. цяло лято го карахме на свалки и така докато един ден не играехме на шише (ТУК Е НАЙ-ГОЛЯМАТА МИ ГРЕШКА) та се паднахме ние 2мата да се целунем , ама мен глупака ме досрамя ;д от тогава не сме в много близко отношения виждаме се из квартала , здравей , здрасти и до там.. аз немога да престана да мисля за нея направо се побърквам .. слушам некфи депреснати песни .. и през тези 2 година мисля само за нея, имам и Фб , Скайп , но незнам какво да правя .. моля за съвет:]
Време ти е явно да спреш само на "Здравей, здрасти", покани я да излезете с някоя по оригинална поканка, не с тая за "кафенцето". Оттам предполагам знаеш..
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
ми пиши и бе човек кво чакашDd много сте ми интересни такива с тези темички.действай!!!!!!!по -добро няма от това.ако не вземеш нещата в свои ръце ще си я гледаш от далече още бая време..риск печели в най -добрия случей
Забравих да кажа УЖАСНО СЪМ СРАМЕЖЛИВ ,Но последните 4-5 месеца само за нея мисля не мога да си я избия от главата . та с хората които се познавам се отпускам и съм душата на компанията обаче видя ли някое непознато момиче направо се разтрепервам .. ако и напиша нещо в Фб ще затворя прозорчето и ще чакам да ми отговори , а когато това стане сигурно 20 минути ще се надъхвам да го прочета .
Последно редактирано от Eclipse21 : 04-01-2012 на 20:09
ами да ти кажа не си единствен и аз самата съм си такава.Но се надъхвам и пиша 1ва.Ако я харесваш бори се за нея,не чакай тя да направи 1вата крачка,защото няма да я направи.Срам не срам преодолей го,поне да и пишеш..с течение на времето ще се отпуснеш.това е най-добрия вариант просто.Ако не и пишеш ще ти е тъпо после,че си пропилял шансовете си-ако е станало прекалено късно.колкото по-рано толкова по-добре.(личен опит) .айде и good luck
тоз пък, тоз пък ... 100% не си по-срамежлив от мен, но знаейки, че все някога трябва да го направиш, трябва да се мотивираш още повече... Признаам си, и аз не съм го правил, но още не ми е дошло съвсем времето, пък и знам, че имам смелост и винаги мога да го направя, всичко с времето си (естествено говоря за зарибявки, а не писане във фейса, пък да не говорим колко по-лесно е по нета).. Намери удобен момент и й пиши, апък ако я видиш, още по-добре. Без притеснения може да направиш нещо..![]()
ми какво да ти предложа...всеки почва да се чуди с кво да почне ама да не да ни свършат темите и т.н..не е толкова трудно..сложното е да почнете да си пишете..пиши и нещо от сорта на'хеу кво прайш бе отдавна не сме си писали,забрави ме ' или нещо сходно.говорете си за дскл,и някви други темички,с течение на това и кажи'трябва някой ден да излезем' или нещо такова ..не знам
Мерси и на двама ви :]
Не е толкова важно да си планираш това което да пишеш - най-добре ще е да си естествен и това да се забелязва от нея. Поздрави я (Здравей, какво става и т.н.) питай я как е, какво прави, абе някви глупости ми идват на мен в момента и не мога точно да ти предложа, но ще можеш да се справиш ако завържеш първо разговора.
Пиши и да излезете, а не да си пишете вечно без жив контакт!!! Това ви е грешката на вас "притеснените"!
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
едва ли заради тази ''целувка'' тя е спряла всякакъв контакт с теб ? не намирам логика просто .. а иначе мнението ми е, че трябва да почнеш да действаш, като имам впредвид - да я поканиш на кафе, да попиташ защо отношенията са ви станали толкова незначителни за нея, да и пишеш, да и правиш комплименти ииии .. друго в момента не се сещам, но това ще ти свърши добра работа - стига да знаеш само как да я попиташ, пишеш, натам вече е лесно![]()