- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- BAN в сайт ?
Как мога да вляза в сайт, в който са ме баннали освен чрез прокси ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ако си с реално IP, май няма алтернатива
а как да разбера с какво съм ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ако си си го въвел ръчно си със статично, ако ИПто ти се разпределя от DHCP сървър си с динамично.
с рутер съм и не разбирам от тези неща, обяснявайте по-просто хД гледах един клип как да си променя ип-то и пробвах и май стана, но пак не мога да вляза в сайта за това питам за друг вариант ;д
sapphire5![]()
Сменил си ИПто на рутера, което е все тая защото то важи само за вътрешната мрежа на рутера (за справка рутера също използва DHCP за да раздава ИПтата в мрежата си).
Като не знаеш с какво ИП си звъниш на доставчика си и питаш. Аз ще те светна засега - със статично си. За да влезеш във въпросния сайт трябва да използваш прокси. Други варианти:
-Молиш им се да ти махнат бана
-Звъниш на доставчика срещу определа сума да ти смени Ипто
-Купуваш си нова лан карта
Рестартваш рутера и пробваш да влезеш. Ако не става, най-добре пиши на администратора или този, който ти е сложил бана, за да се извиниеш или да разясните проблема и евентуално да ти се премахне забраната. Другия вариант си остава прокси сървър...
това с лан картата ми изглежда най-добрият вариант![]()
sapphire5![]()
Всъщност новата лан карта няма да оправи положението, моя грешка. Ще си с нов МАК адрес, но ISP-то ти ще ти даде пак същото ИП.
Какво толкова ти пречи да ползваш прокси?
не мога да гледам клипове с проксито във вбокси става бавно
sapphire5![]()
Сигурен ли си че е бан? Какво ти пише? "403 forbidden unauthorized ip address" ли?
Женско съм! Пикая клекнала...
^ Когато изкарва горната грешка значи, че е с бан, когато просто не зарежда страницата в повечето случай се ходи при доставчикът.Иначе proxy, VPN, молиш доставчикът да ти го смени
![]()
до вчера нищо не ми пишеше, просто не искаше да зареди страницата и по едно време ми изписваше нещо, не помня какво, че вбокс е просрочил някаква връзка, абе нещо такова бешеа днес направо като цъкна на сайта спира да зарежда и просто страницата я изкарва бяла хД а какво е това VPN ?
sapphire5![]()
И ново IP няма да те оправи. Това не е бан,а гадния начин Вбокс да спрат спамаджиите. Един приятел така бяха го махнали, ама той правеше квото си поиска, затова...
Женско съм! Пикая клекнала...
Еми точно филтрация по IP си е. Обаждаш се и казваш на доставчикът да ти смени IP-тоИ после си пич. Или използваш Thor
![]()
какво е Тhor ?
sapphire5![]()
Правиш ли си труда да четеш постовете или само пишеш?
Написал е, че не може да гледа(бавно зарежда) клипове, а Tor не подържа флаш(освен някои от последните версии, но много мразя всякви тъпи индивиди да го ползват не по предназначение)
Ползват се VPN тунели за гледане и сваляне на торенти, защото връзката е бърза.Има доста програми за това.
добре де........ с една дума, единственият начин е да кажа на доставчика да ми смени IP така ли ?
sapphire5![]()
Поддържат новите версии, но... всеки го използва за каквото иска, начин е - казвам му. Да, това е най-лесният вариант, иначе остава VPN![]()
Като те знам, какъв си спамер във вибокса съм сигурен, че ти е бил сменян(не, че има дори и малка вероятност някой доставчик да го направи без да си му се молил сякаш е бог) и втори път се съмнявам да го направи.
Това да не са ти домати от пазара, които отиваш да смениш за по-зрели.
Имаше в замундата една програма .. Super Hide IP, с нея си сменяш IP-то. Доста елементарна за използване е, но работи само на FireFox & IExlorer![]()
с една дума върши ли работа тази програма ?
sapphire5![]()