.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Повече от фен Аватара на zliat

Малко помощ,моля!

Здравейте!
    От 1,5 години имам сериозна връзка с момиче една година по-малко от мен.
    Проблемът си корени в това,че преди време направихме нещо като байпас на връзката и отношенията си,
    защото според Нея е изчерпала любовта си към мен.Според мен байпасът беше началото на един край...
    Но аз Я обичам....вложил съм толкова много (не пари).....трудно ми е да си представя живота без нея.....
    мда влюбен съм в нея до уши и затова не искам да я загубя.въпросите ми са два:
    -тя ли търси причина,за да скъсаме и другият е как да и покажа,че я обичам и тя е на ръба да направи ужасна грешка.

ами да ти кажа,много вероятно е да не иска да сте заедно вече,щом се е съгласила на този 'байпас'.Най-добре е да си поговориш много сериозно с нея,да и кажеш всичко което чувстваш,бъди искрен,но не бъди толкова отчаян.И тя ако те обича ще си проличи от отговора и.или ще се оправите или ще скъсате нацяло.трета опция не мисля,че има.ако ти каже,че и трябва време,не мисля,че ще е добра идея ,така че...действай

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Защо пък тя да е на ръба на ужасна грешка? Като не те обича повече ще ти бие шута рано или късно.Зависи от теб колко ще протакваш нещата и ще си къткаш илюзията.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Цитирай Първоначално написано от melany12 Виж мнението
    ами да ти кажа,много вероятно е да не иска да сте заедно вече,щом се е съгласила на този 'байпас'.Най-добре е да си поговориш много сериозно с нея,да и кажеш всичко което чувстваш,бъди искрен,но не бъди толкова отчаян.И тя ако те обича ще си проличи от отговора и.или ще се оправите или ще скъсате нацяло.трета опция не мисля,че има.ако ти каже,че и трябва време,не мисля,че ще е добра идея ,така че...действай
    Днес поиска от мен почивка....почивка от връзката ни.само не ми е ясно как да действам?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Как да действаш? Събираш си остатъците достойнство и приемаш факта, че момичето не изпитва към теб това, което на теб ти се иска. Поне ти го е казала директно, а не е те е размотавала с лъжи.

Дай й почивката, която си е поискала и определете една дата след седмица/месец, на която да обсъдите ще има ли продължение връзката ви, или няма да има.

Според мен стигне ли се до почивки и "байпаси" (как по дяволите го измисли това?) връзката е приключила, но това си е лично мнение.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Как да действаш? Събираш си остатъците достойнство и приемаш факта, че момичето не изпитва към теб това, което на теб ти се иска. Поне ти го е казала директно, а не е те е размотавала с лъжи.

Дай й почивката, която си е поискала и определете една дата след седмица/месец, на която да обсъдите ще има ли продължение връзката ви, или няма да има.

Според мен стигне ли се до почивки и "байпаси" (как по дяволите го измисли това?) връзката е приключила, но това си е лично мнение.
    Да бъда откровен и само по този начин да и покажа,че я обичам?Само толкова ли???

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от zliat Виж мнението
    Да бъда откровен и само по този начин да и покажа,че я обичам?Само толкова ли???
    То проблемът ви не е в откровеността. На нея сигурно й е пределно ясно, че я обичаш и ти вярва, че е така, но просто тя не може да ти отвърне със същото.
    Съветът на TheBeliever е най-точния, който може да ти се даде, но ти май не го схвана ? - Разделете се за известно време, щом така е пожелала, с уговорката след месец или два да обсъдите какво се случва след тази почивка - събирате ли се, имате ли нужда един от друг или се разделяте окончателно, защото тя няма нужда от теб, дори и ти да я обичаш. За връзка са нужни двама...

Схванах съвета на TheBeliever.Благодаря за разясненията,но нямаше нужда от тях.
    Времето лекува рани....Страх ме е почивката да не продължи до края на живота, а през
    цялото това време докато "почиваме" да храня някакви реално напразни надежди...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    "Почивката" сигурно е най-старият и изтъркан начин да разкараш някого.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    "Почивката" сигурно е най-старият и изтъркан начин да разкараш някого.
    И дори в редките случай, когато не е с тази цел, повечето като видят свобода и спокойствие, набързо решават, че имат нужда от постоянна почивка. а.к.а край.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Айде недейте така де....все още има макар и минимален шанс нещата да се променят на 180 градуса
    Последно редактирано от zliat : 04-03-2012 на 13:57

бе то надеждата умира последна,но ако наистина иска да е с теб,не мисля,че ще и е нужна почивка..лично мнение не искам да те подвеждам..

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от zliat Виж мнението
    Айде недейте така де....все още има макар и минимален шанс нещата да се променят на 180 градуса
    Разбира се, че има, но знаеш приказката, че ако пуснеш нещо на свобода и то се върне, значи е твое. И че насила хубост не става. Затова си дайте точен срок, в който ще си "почивате". Ако и след този срок тя не иска да продължите връзката....това е..какво повече можеш да направиш ?

ако обичаш някой пусни го,ако се върне го изяш....(в кръга на шегата).Имали сме периоди в които
    не сме се виждали месец+.Знаеш отговора на последния въпрос....на мен не ми се иска да го пиша
    за да не става реалност....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си