.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    То лошо няма, стига наистина да има какво да предложиш. (както ти казаха и по-горе) Защото не смятам, че са много момичетата/жените, които биха се хванали с по-малък. Аз лично не бих, по простата причина, че и аз си падам по значително по-големи и дори връстниците ми не биха могли да предизвикат интерес, пък какво остава за по-малък.

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    То лошо няма, стига наистина да има какво да предложиш. (както ти казаха и по-горе) Защото не смятам, че са много момичетата/жените, които биха се хванали с по-малък. Аз лично не бих, по простата причина, че и аз си падам по значително по-големи и дори връстниците ми не биха могли да предизвикат интерес, пък какво остава за по-малък.
    Защо да неможе някой по-малък от тебe да предизвика интерес в теб ? Ама вие много си вярвате тука о.О Тоя неможел това оният подобно..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    Защо да неможе някой по-малък от тебe да предизвика интерес в теб ? Ама вие много си вярвате тука о.О Тоя неможел това оният подобно..
    Не си вярвам, познавам се. Знам какво ме вълнува в даден човек и знам, че момче по-малко от мен няма как да ги покрие тези неща. (поне не и на тази възраст) След определени години вече, нещата стоят друго яче, възможно е. Но в близките 5-10 години - едва ли.

Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Не си вярвам, познавам се. Знам какво ме вълнува в даден човек и знам, че момче по-малко от мен няма как да ги покрие тези неща. (поне не и на тази възраст) След определени години вече, нещата стоят друго яче, възможно е. Но в близките 5-10 години - едва ли.
    Of course you want 20 cm and $$$

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от den4o7 Виж мнението
    Of course you want 20 cm and $$$
    И 18 см не връщам, но...не отричам. Не всъщност, за други неща става въпрос, но не пускам обяви тук, така че ще ги спестя тези обяснения. Факт е, че връзки, в които мъжът/момчето е по-малко, са по рядко срещани и има защо вероятно. Но всеки сам си избира в крайна сметка, ако хората си пасват и се чувстват добре заедно...какво по-хубаво..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си