.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Не си попадал на некадърна музикантка явно.
    Да го държи все едно е от захар, да е сухо, да забавя темпото точно когато трябва да забърза, да е некоординирана, да не знае къде е най-чувствителното място... варианти за грешки бол.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да го държи все едно е от захар, да е сухо, да забавя темпото точно когато трябва да забърза, да е некоординирана, да не знае къде е най-чувствителното място... варианти за грешки бол.
    Blowjob lvl: 9000

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абе най-чувствително място. За женски език и устни всяко място е чувствително. Нито пък ми е сухо като ми духат. А в забързването обикновено момчетата ви отменяме, щото имаме подсъзнателна нужда да го тикаме до сливиците, която не мисля, че въобще може да се контролира докрай. Пък и "по-бързо" може и сам да каже.

Тия, дето се стараят да си въртат главата, докато ти решат с една ръка ташаците, с другата ти пипат зърната и с крака ти галят главата, докато пишат азбуката с език и дишат тежко, най-много се излагат. Някви абсурдни техники и докато се стараят да направят "перфектната свирка" забравят за простите движения и чувството зад цялата работа. И има още един момент. Като си изхабиш всичките муниции в началото, после с кво ше пуцаш?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си