.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    И какво му е на банана за закуска? Има хора, които поначало си ядат по-малко. На мен примерно един банан за закуска/ обяд ми стига, засища ме идеално. По-наяждащ е от ябълка или мандарина.
    И това всеки ден ли ядеш?
    Банан,ябълка, месо някакво и портокал за десерт? Трябва си разнообразие, защо не пробваш с някакви салатки? Намали солта, пий повече вода, изварата и черното кафе пречистват организма от токсини. Също и чаша топла вода на гладно всяка сутрин. Риба(печена) също е окей за хранителен режим. Ядки... Просто е важно менюто ти да е разнообразно, без значение дали си на диета или не.
    Everything changes, but beauty remains ...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    И какво му е на банана за закуска? Има хора, които поначало си ядат по-малко. На мен примерно един банан за закуска/ обяд ми стига, засища ме идеално. По-наяждащ е от ябълка или мандарина.
    И това всеки ден ли ядеш?
    Банан,ябълка, месо някакво и портокал за десерт? Трябва си разнообразие, защо не пробваш с някакви салатки? Намали солта, пий повече вода, изварата и черното кафе пречистват организма от токсини. Също и чаша топла вода на гладно всяка сутрин. Риба(печена) също е окей за хранителен режим. Ядки... Просто е важно менюто ти да е разнообразно, без значение дали си на диета или не.
    Изобщо не е наред. Сутрин тялото има нужда от белтъчини и въглехидрати.
    Научно доказано е, че хората с обилна закуска пълнеят далеч по-малко от тези, които хапват кафенце и банан или някаква друга подобна щуротия.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Изобщо не е наред. Сутрин тялото има нужда от белтъчини и въглехидрати.
    Научно доказано е, че хората с обилна закуска пълнеят далеч по-малко от тези, които хапват кафенце и банан или някаква друга подобна щуротия.
    Знам как стоят нещата. Става въпрос, че примерно аз не мога да ям сутрин. Банан ме наяжда, че даже и понякога се насилвам да го изям. Предпочитам чайче/сок/фреш. Това е. Всичко друго ми идва тежко и ако хапна повече сутрин,преяждам, от което следва повръщане и отпадналост цял ден. Мюсли, млека и тн буквално си ги тъпча в устата сутрин. На всеки различно нещо му действа различно, аз се чувствам много по-добре ако пропусна закуската. То моя режим е доста прецакан, де, защото рядко и ми остава време за ядене, има дни, вк оито съм толкова заета, че само вечерям.

Едит: авторке, за закуска можеш да пробваш да ядеш мюсли. Но не от тезъ крънчита и глупости със шоколад,ами мюсли, дето е в тези прозрачни пакети. Аз си го правя с кисело мляко и вътре слагам замразени ягоди/ боровинки(без захар) и става страшно яко. И е здравословно.
    Сирене можеш да ядеш,ако обичаш, различни видове- моцарела с домати, примерно, е супер и не се дебелее. Или броколи запечени със синьо сирене, моцарела и още каквито сирена обичаш. Задушени зеленчуци... Печена риба, всякакви,всякакви салати, суши, яйца... Има толкова много здравословни храни, не разбирам как всеки ден ядеш ябълка и банан.
    И ако ще отслабваш, не пий сокове, газирани напитки и тн. Вода, фрешчета, чайове... абе поемай течности като цяло, ще ти помогне.
    Последно редактирано от PullMeCloser : 04-04-2012 на 21:42
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си