- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- правилно ли го правя?!
И какво му е на банана за закуска? Има хора, които поначало си ядат по-малко. На мен примерно един банан за закуска/ обяд ми стига, засища ме идеално. По-наяждащ е от ябълка или мандарина.
И това всеки ден ли ядеш?
Банан,ябълка, месо някакво и портокал за десерт? Трябва си разнообразие, защо не пробваш с някакви салатки? Намали солта, пий повече вода, изварата и черното кафе пречистват организма от токсини. Също и чаша топла вода на гладно всяка сутрин. Риба(печена) също е окей за хранителен режим. Ядки... Просто е важно менюто ти да е разнообразно, без значение дали си на диета или не.
Everything changes, but beauty remains ...
Знам как стоят нещата. Става въпрос, че примерно аз не мога да ям сутрин. Банан ме наяжда, че даже и понякога се насилвам да го изям. Предпочитам чайче/сок/фреш. Това е. Всичко друго ми идва тежко и ако хапна повече сутрин,преяждам, от което следва повръщане и отпадналост цял ден. Мюсли, млека и тн буквално си ги тъпча в устата сутрин. На всеки различно нещо му действа различно, аз се чувствам много по-добре ако пропусна закуската. То моя режим е доста прецакан, де, защото рядко и ми остава време за ядене, има дни, вк оито съм толкова заета, че само вечерям.
Едит: авторке, за закуска можеш да пробваш да ядеш мюсли. Но не от тезъ крънчита и глупости със шоколад,ами мюсли, дето е в тези прозрачни пакети. Аз си го правя с кисело мляко и вътре слагам замразени ягоди/ боровинки(без захар) и става страшно яко. И е здравословно.
Сирене можеш да ядеш,ако обичаш, различни видове- моцарела с домати, примерно, е супер и не се дебелее. Или броколи запечени със синьо сирене, моцарела и още каквито сирена обичаш. Задушени зеленчуци... Печена риба, всякакви,всякакви салати, суши, яйца... Има толкова много здравословни храни, не разбирам как всеки ден ядеш ябълка и банан.
И ако ще отслабваш, не пий сокове, газирани напитки и тн. Вода, фрешчета, чайове... абе поемай течности като цяло, ще ти помогне.
Последно редактирано от PullMeCloser : 04-04-2012 на 21:42
Everything changes, but beauty remains ...