.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Гнойни пъпки-замърсена кръв!!!ПОМОЩ

Здравейте,аз съм на 14години и напоследък започнаха да ми излизат гнойни пъпки.Едната ми беше мястото където се разделят двете ноздри и сега има точно до носа.Майка ми казва,че причината за тези пъпки е, че кръвта ми е замърсена.Изчетох много статии в интернет и навсякъде пише за пубертетните гнойни пъпки или ген,майка ми казва,че трябва да вземам нещо,което прочиства кръвта.Казват,че трябва да си купя бирена мая,а много се дебелеело от него а аз съм си достатъчно едра(не съм с наднормено тегло,но съм леко закръглена,това е ген.)57кг съм и имунната ми система е силна.Моля ви помогнете ми много ми е неловко, защото 1во много е болезнено,а и са много очевадни.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    оф абе то си е до организъм....
    ако се тъпчеш с боклуци нищо чудно чу ти излизат гнойни пъпки
    другия вариант е да започва акне....то си е от кожата нищо общо с кръвта! почиствай си кожата с лосиони вечер после мажи с крем за да не се изсуши кожата пий 2 литра вода на ден
    а и този пубертет няма как да не те траснат хормоините....
    отиди на кожен ако много се притесняваш

ами всъщност се храня здравословно позволявам си и леко глезотийки,абсолютно всяка вечер и всеки ден се мажа с маска на гарниер и още една маска за порите и отделно се мажа и с лосион,но това не е от пубертета,защото до скоро имах много пъпки,но откакто се мажа с тия неща лицето ми е като бебешко дупе(меко,нежно,чувствител о и гладко).много съм доволна от тези маски и лосиони,но точно с тия пъпки не мога да се справя

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Купи си акне аут лосион.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Колкото и да се мажеш, от буберските пъпки няма спасение.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    пази 'диета' няколко седмици- имам предвид да ти се пречисти организма, защото, както майка ти е казала, тия неща и от кръвта идват
    но пък ако си на 14, нищо чудно и просто от пубертета да е, направи си изследвания най- добре, ако резултатите ти са добри, значи е кожно

Супер фен Аватара на MojoJojo88
    Цитирай Първоначално написано от flamesoulbgr Виж мнението
    Колкото и да се мажеш, от буберските пъпки няма спасение.
    Да бе, хич нямало спасение. Когато не се грижиш за кожата си-няма спасение. Когато ползваш препарати против гнойни пъпки-не се появяват.
    Важно е да подържаш кожата си чиста. Използвай лосион за почистване на лицето (с възможно най-малко химия), примерно има хидратиращи кремове с алое вера и краставица-чисти се сутрин и вечер. Освен това, има достатъчно козметика против акне (ексофолиант за лице, маска срещу черни точки, тая четката на Гарниер е много добра алтернатива). И нещата се оправят. Освен това, храненето също е фактор за замърсена кожа. Пий повече вода, яж повече плодове и зеленчуци, по-малко мазни храни и сладко. И не е замърсена кръв, а типично пубертетско акне.

Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium

това не е вярно за кръвта от възраста си е .. вземи си Зинерит той много помага

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си