- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
Еми човек ти го изкарваш така все едно тя е светица. В очите ти момчето е някакъв прошляк, може и идиот да е. Ама тя, ако искаше да е с теб, какво прави с него?! Айде не ми казвай, че той я кара. Това са глупости. Тя сякаш не знае, че я обичаш и би направил всичко да си с нея. В случай опира до нейното желание, а не е виновен той. Защото секс и ти можеш да и дадеш, това са извинения.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ами то няма причина да го ступа. Извинявай, че го казвам, Иване, но и ти си казвал, че заради твоята глупост, сега не си с нея. Така че в случая не ти е виновно момчето, че ти си сгафил и не си успял да я задържиш, не мислиш ли? Ревността ти е неуместна. hug
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
познавам мноого по свестни момчета, да беше взела едно от тях... тя тоя измекяр... оня забеляза как го гледам на кръв секи път като минава покрай мен, даже чу моите поздрави за майка му... толкова съм му насъбрал че не ми е проблем да му разлея главата пред даскало, просто не искам заради мойта... горкото педалче... ако му сложа един шамар ще припадне, камо ли един чук в зъбите :X
Окей, както и да е. Не те познавам лично, не искам да те разубеждавам, може би ако бяхме от един град, щях да действам различно, а и ако познавам и другите и така. Ти си знаеш, искам само да си щастлив.
П.П Аз ставам. Лека вечер ви желая. hug