- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вашият избор?
Здравейте,въпросът ми е към дамите. Бих искал да им задам въпроса: Ако един мъж е корав (ходи на фитнес) с големи ръце,но не е най-големият красавец на света би ли могъл да ви плени още с първия поглед,ще привлече ли вниманието ви дори и да не ви е много симпатичен?
Не.
Не се комплексирай.
Неувереността отблъсква.
Иначе не се кефя на мускулести пичаги, които приличат на гардероби. Може да е със добре оформено (стегнато) тяло просто, но нищо по-фрапиращо. + това теЗ напомпаните са ниски, набити и груби и не искам да ме гушка скалисто тяло. ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не, не би могъл.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Тц. Тва, че изглежда мускулест, невинаги значи, че не му изневерява силата :Д По принцип не си падам по мускулести, харесва ми когато е леко загатнато.
всеки има различен тип.Лично аз няма да ме привлече,ако не е хубав,но моята приятелката за разлика от мен -харесва точно такива : )
Не ме привличат двукрилни гардебори, пълни с химия. А ако го зърна(или го направи на мен) да буботи "Пипни тука,пипни бицепс" направо се задушавам от смях. Иначе мъжете, които биха ми хванали окото, нямат строго определен тип нито за коса, нито за цвят на очи, телосложение или дори правилни и красиви черти на лицето. Всичко е до походка, поглед, излъчване,държание. Не очите, а погледът, не дрехите,а излъчването, не обиколката на бицепса,а движенията му, не чертите на лицето,а изражението.
А ако когато се запознаем се окаже симпатичен, умен и т.н. ред други качества, които идват далеч преди външния вид в класацията, няма да ме интересува грозноват ли е, кльощав ли е и др. Външният вид е просто бонус.
Ами не...не обичм много напомпаните...някак изкуствено ми изглеждат![]()
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Аз лично предпочитам по-клечковидни.
Големи мускули и непривлекателно лице - не бих се впечатлила, ако срещна такова момче на улицата.
И спря да се върти за миг земята..
Зависи. Няма да му гледам само " големите ръце" .
Всеки си има някакъв чар, така че е тъпо да обсъждаме тая тема. Пък и всеки с вкуса си. Мен принципно не ме кефят някакви мускулести , но пък ако ми е симпатичен - защо не?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥