12 сантиметров с квато форма ще да е..въпреки всичко си остава 12 сантиметров.
Първоначално написано от dirtyyy 12 сантиметров с квато форма ще да е..въпреки всичко си остава 12 сантиметров. Най на края му го казахте ии бтв то 12 сантиметров кур нема то е пишленце тва
LovEsIckk Спя с телефона до главата от 4 години. Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото. Мъжко съм !
Първоначално написано от dirtyyy 12 сантиметров с квато форма ще да е..въпреки всичко си остава 12 сантиметров. Не се тревожи, то и аз казвам, че е 16, когато ме питат за размера.
Първоначално написано от D1esel Не се тревожи, то и аз казвам, че е 16, когато ме питат за размера. Аз си казвам истината и тя е повече от 16 см да те е яТ ! ;д
Първоначално написано от flo0pY Аз си казвам истината и тя е повече от 16 см да те е яТ ! ;д Ама пък няма красотата на моя к*р
Първоначално написано от dirtyyy 12 сантиметров с квато форма ще да е..въпреки всичко си остава 12 сантиметров. Всички знаем, че на жена никога не и стига.
Първоначално написано от torVPN Всички знаем, че на жена никога не и стига. хахахаха, точно, а ако се намери някой голям, тогава пък става прекалено голям
sapphire5 lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ? miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от awerw хахахаха, точно, а ако се намери някой голям, тогава пък става прекалено голям Манете ги тия жени бе, мъж с мъж е истината
Правила