- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за овлажняването.
Taa Кира-кън отговора е няма нужда момичето или момчето да овлажнява презерватива.Той си има лубрикант.
Относно любовната игра има все някаде в тоя форум съвети и бла бла или на някой който му се занимава да драсне 5-6 неща за любовната игра.Лично мене ме мързи а и не смятам че бих го написал добре.Мисълта ми не тече много гладко като трябва да напиша нещо подобно.В повечето време следвам желанията си какво искам да правя с момичето.
Давам ти пример сега се сещам за една аверка.В началото се дърпаше искаше да спим гушнати и бла бла и нищо повече. Таа като я гушнех и дишах във ухото или във вратът нарочно. Е остана само с искането да спим. Ти си познаваш момичето не аз тааа все има как да и въздействаш и да не го иска да стане това което си си наумил.
draid веднъж ми се случи с една аверка дето ях близо 2 месеца.Тя не искаше да ми или да ми го навлажни.Правехме го без презерватив.Таа тя се кефеше когато тя бе овлажнена(колко страна дума само) и и го вкарвах бавно в началото докато членът ми се навлажни от нейния.Това я побъркваше от кеф.Не питай още не ми е ясно на мене. Фетиши!
Кира-кън понеже си аниме фен и явно Death Note ти харесва изгледай или изчети Code Geas от същия мангака е доста добро аниме. За нощите в който гаджето е далече!
Последно редактирано от Aku7ab1 : 04-04-2012 на 20:55