.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Връзки

Връзки

Какви са според вас грешките, които допускаме в една връзка??? Видях тоя въпрос в един сайт и реших да сподля.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Основна грешка, която забелязвам и тук, и у познати, и която се стремя да избягвам всячески е лошата комуникация.
    Жените трябва да проумеем веднъж и завинаги, че партньорът не чете мисли. Когато нещо не ни харесва, когато нещо ни тревожи, трябва да го обсъдим директно, а не да "даваме знаци" и да намекваме, надявайки се отсрещната страна да се досети. Огромна част от проблемите, описвани в този раздел, не биха били налице ако партньорите комуникираха пълноценно един с друг.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на paradosou
    За мен основна грешка е изграждането на някви фалшиви връзки. Такива, в които липсват един куп неща, дето са налице в една качествена връзка (напр. взаимни компромиси, уважение и т.н) и като цяло тия отношения повече спъват и изтощават хората, отколкото да ги правят щастливи.
    TheBeliever е права, че ако комуникацията между двойките беше на ниво, много главоболия биха били спестени. Бих добавила, че е грешно като стане сдърпване да се натякват минали гафове и да се мрънка. Абе много неща са, но да оставим материал за колегите :Д :Д.
    Последно редактирано от paradosou : 04-04-2012 на 18:44

Голяма грешка е да си мислим, че ние имаме право да правим определено нещо, а половинката ни НЕ!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Несподелянето, собственическата нагласа, идеята да го/я надцакам първи/а, за да не се окажа аз прецаканият/ната, лъжата, липсата на разбиране, сърденето за неща, които не зависят от човека, цупенето, прикриването на истината. На първо време това ми идва.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Ако всички споделяха, ако си казваха какво не им е наред, как се чувстват, какво и защо го правят щеше да е много по-лесно (и разбира се ако отсрещният човек разбира какво му говориш а не ти да му кажеш какво те наранява и той пак и пак да продължава...). Трябва да има разбиране и компромиси. Ината и гордостта също често играят лоша шега. Както каза и valdesbg собственичеството и идеята да го/я надцакам първи/а, за да не се окажа аз прецаканият/ната;налагането на някакво мнение по даден въпрос. Както и обвиненията - ти си виновен/на, аз не съм ;д ; ревността ако е в големи количества убива всякакви чувства у човека; приемането за даденост и още други, за които за сега не се сещам
    Последно редактирано от horacio : 04-04-2012 на 20:47
    nigga stole my bike

държанието..понякога човек не усеща как се държи или какво говори на дадения човек,просто защото е свикнал с него..

Най-голямата грешка е ревността.... според мен тя е в корена на всичко...

Хората започват връзки без да са пораснали достатъчно емоционално. Просто не са готови за такива неща, а си хващат "гаджетата", защото "приятелките ми имат гаджета, аз да не остана по назад". Блах

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Murzeluvam_i_sportuvam Виж мнението
    Най-голямата грешка е ревността.... според мен тя е в корена на всичко...
    Чак на всичко, не. И без да има ревност, пак изникват проблеми.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Чак на всичко, не. И без да има ревност, пак изникват проблеми.
    Не се изразих правилно. Една от най-големите грешки е ревността.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ревността не е причина.. ревността е следствие от доста други неща. Ревността не бива да се разглежда като отделен елемент.

Така че тя не би могла да бъде грешка.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Най-голямата грешка е, че с партньора разбирате връзката, в която се намирате различно. Ето например 'отворена' връзка : за мен, това значи, че аз мога да излизам с разни други момчета, както се казва за 1-2 вечери/нощи, а главното ми, дето се върти, е около гаджето.. А бившия ми, разбираше 'отворена' връзка, като начин да излиза ПО-СЕРИОЗНО (тоест с месеци) с няколко момичета (от които бях и аз.. за нещастие ;дд) ..
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Най-големите грешки,които допускаме е да лъжем човека до себе си и да го ревнуваме без причина.. оттам нататък се включват всички ПОДгрешки, които допускаме ежедневно..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си