- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една дълга история, която може да ни научи какво всъщност е живота..
Благодаря за разбирането от всички.. Моля да бъде изтрита темата, както тази страница се затваря от живота ми..
сам си си виновен.Никой не ти е виновен, че си путка.Момичето е видяло, че може да си прави квото си иска и щом не си предприел мерки, е продължила.Лошото е, че си слаб характер и докато не го промениш, все това ще се случва.
Аз само не разбрах къде тя си е правела каквото иска, според мен е твърде изкривено през призмата на ревльото, което не ми харесва /не обичам такива явно субективни разкази/, и смятам сега, за да има равновесие, да го нахраня само него.
Не те е харесвала, защото, както изглежда, си слабохарактерен и момичето е имало нужда от по-твърдо рамо.
Бил си й скучен.
Каквото и да правиш, ако се вкарваш в такива филми и си такъв, явно емоционален - не знам какво да ти кажа, но това не вдъхва никакво мъжество и няма да можеш да задържиш нито едно момиче, което се нуждае от силна подкрепа и мъжки наставления.
Тя те е питала - какво да запише, имала е нужда от съвет, защото се колебае кое й е интересно, кое й е по силите и най-вече - в кое ще има пари.
Ти - работи ...
Кво да работи, сервитьорка ли? И да не учи ? И ако 2г. изпусне, е 80% сигурно , че няма да запише никога.
Значи, видимо неадекватен и и слабохарактерен си.
Когато се колебая какво да правя и питам приятеля си, очаквам той да ми даде най-адекватното мнение от всичките ми близки, защото е малко по-дърт и е видял за какво става дума.
Та, искам да кажа, че като я обичаш, и като правиш всичко за нея, не значи, че трябва тя да те обича обратно.
И никой не те е карал да правиш неща за нея, не е като да те е хванала за гушата и е казала - дай.
Да си спрял на време.
Ако няма химия, каквото и да правиш - няма да те иска.
И защо изтъкваш само колко си дал?
Че аз не виждам нищо подходящо за момиче на 18 - правехте ли заедно интересни неща, опитвахте ли нови неща - да хванете влака и да отидете на майната си, да спите навън и да се приберете?
Или да пушите наргиле с водка разредител, примерно, и после да се смеете колко умряло е било.
Ходехте ли по купони? Умееш ли да се забавляваш?
Момичетата на тази възраст искат и човек, с когото да се забавляват, ти ако си пееш песента - ооо, аз това съм го надраснал - няма как да стане . //майка ми още не го е надраснала, какво остава за момчета твой набор, които, видимо, не се занимават с нищо сериозно.
Възмущавам се искрено от автора, защото предизвиква нападки срещу бившата му + си повдига самочувствието така.
Това изобщо не е честно.
Много се ядосвам на такива субективни текстове, ужас.
//Както казах, само него храня, за да е честно спрямо момичето.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
А сега ти е гузно, защото знаеш, че имаш отговорност за случилото се, и заради това си изтри всички коментари + темата.
Познай какво.. мненията ти не са изтрити, в кешираните страници на гугъл могат да се видят // евентуално, така изтрити мнения съм си търсела.
Темата също няма да бъде изтрита.
И имаш луд късмет, че сега излизам за курс, защото имам приятелки в НМУ-то, + ти столкнах мненията и е въпрос на време да видя за кое момиче става върпос, след което да дам линк към темата ти + да те нахраня сравнително публично, защото цялата ти изява тук е нелепа.
Набиеш ли ми се още веднъж на очи, ще си отделя минутите за спане, за да те нахраня подобаващо.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ти в ред ли си бе, откачалко :O Такава олигофрения пък не бях чел. Толкова ли си зле, че да сталкваш/да ровиш в личния живот на човек, който е решил да сподели историята си в интернет форум? Кого ще храниш, кого ще проследяваш, ти от тайните служби ли си? Бахти деградиралото същество, то дори човек не си![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
К'во ми се вживяваш на няква много лоша дето ше преследва хора и ше ги излагаш публично бе?Пахаххахаха...Имаш късмет,че момчето е някво скромно и вероятно наживо нищо няма да ти каже,щот ако попаднеш на някой по-така ше те направи на 2 стотинки най-малкото,защото МЪЖЕТЕ мразят някви п*тки да им се правят на много страшни.И като гледам май май ти е супер натоварен живота и щом имаш време да "столкваш" постове и профили в някав си форум.Ае "столкни" ме и мене да ме намериш.Ако имаш приятелки и в мойто даскало добре дошла си ;*
off topic: Срамота е момче да се излага по тоя начин.Нищо де.За урок ще ти е.Не искам да повтарям @irti и @chacho - те са ти го казали достатъчно изчерпателно.А с времето ще ти мине.Засега обаче нищо не можеш да направиш освен да си живееш живота - на 19 си все пак ; )
И аз не видях трагизма, нито голямата любов. Това, че си втълпяваш, че обичаш някого и си играеш на саможертви в името на любовта няма нищо общо. Хората, които са наистина един за друг и се обичат се подкрепят, помагат си, говорят си, излизат, смеят се... Не е всичко драма, драма, драма. Щом е харесвала други момчета, какво точно си очаквал? Значи тя пише любовни излияния на друг мъж пред тебе и ти седиш и я разбираш? Ми не, ако моя приятел направи така, ще го скъсам. Честно. Едно, че е зверски анти-мъжка реакция и две, че все едно въобще не ти дреме. Един човек на място (дори не казвам мъж, защото това и за жените е в сила) ще и хлопне вратата и ще я прати да си върви при другия. Никой дума да не казва за голямата любов, защото това някой да ти се катери на главата и да се моли драматично на друг пред тебе е чиста гавра. Само много, ама много жалък субект няма да реагира никак, че и ще я разбира, моля ти се.
Мен също ме впечатли съвета да била ходела на работа. Щом е попитала за специалност, значи иска да учи. От теб се иска да я подкрепиш. Да и дадеш съвет, да и дадеш мнение. Да си до нея, каквото и да реши. Да и помагаш в ученето. Да следиш за изпитите и. В такива неща се изразява ИСТИНСКАТА любов. Не в мрънкане, лежане по корем, докато ти стъпват по главата, молби и прошки.
Във възгледите ти и въобще в маниера ти има нещо много сбъркано. На твое място бих потърсила професионална помощ. Боже... скарали се били за филм и той си накълцал ръката. Логика... Ако някой ми разиграе такава сцена, ще ме е страх от него, честно.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()