.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Angry Не мога да тегля торенти ..

Здрвейте , от бая време не мога да тегля торенти от замунда .. с никаква програма не става натискам там да се тегли нищо не става ..идеи ?
    Ще съм ви благодарна

Явно съм направила да се тегли с интернета (фирефох) .. нали знаете като натиснете на доънлоад и ви пише отвори с .. а сега не ми излиза нищо .. как да го направя пак да се тегли с програма ?

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Значи .. ъъ или аз съм дебил и нищо не разбрах или ти не можеш да се изкажеш. Пиши ми на skype: raror- , но предварително си изтегли TeamViewer, а аз ще ти отговоря колкото се може, по-скоро

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от raror Виж мнението
    Значи .. ъъ или аз съм дебил и нищо не разбрах или ти не можеш да се изкажеш. Пиши ми на skype: raror- , но предварително си изтегли TeamViewer, а аз ще ти отговоря колкото се може, по-скоро
    По-вероятно е да си дебил, а не искам да си помислиш, че те обиждам с истината.

На Natinka1123
    Не знам как точно си го задала, но пробвай да свалиш/не да отвориш/ торентфайла на харда и от там вече избираш да го отвориш с utorrent.

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Цитирай Първоначално написано от torVPN Виж мнението
    По-вероятно е да си дебил, а не искам да си помислиш, че те обиждам с истината.

На Natinka1123
    Не знам как точно си го задала, но пробвай да свалиш/не да отвориш/ торентфайла на харда и от там вече избираш да го отвориш с utorrent.
    Не ми го казват за първи път
    Сега като го прочетох се сетих, че и аз имах същия проблем преди много време, но се оправи от самосебе си :P
    Ами по твоето може и да стане ддз .. ако го имах проблема щях да кажа..

Тнх .. на всички , но аз намерих начин да тегля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си