.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 87
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Тоя "конкретен" човек е толкова специален, колкото студена баничка без боза. Както може да го опознаваш и да се привързваш към него, така можеш и към други хора. Както сама казваш, има "риба в морето". Предостатъчно. Моя опит говори, че да се занимаваш с обвързани, само ти носи излишни филми.
    Аз, ако съм стигнала до там, че да правя опити да го "открадна", значи толкова съм лапнала, че няма връщане назад. В тоя момент съм го опознала достатъчно, за да съм убедена, че човекът ми подхожда и искам да опитам с него. Затова е специален.

Мега фен Аватара на Chacho
    Ясно. Моята политика е да не си позволявам да хлътвам толкова, ако е обвързана, тва е.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Бреййй какви пъклени планове се измислят тука
    Авторке да не си си харесала някои обвързан,който като започне да тича по теб вече няма да е мъжът на мечтите ти?
    Тия момичета/жени дето го правят това заслужават приятелката на даденият човек да е малко по якичка и луда и да ги надуши след което бой бой бой,както една моя съученичка навремето изкара с песници една друга от тоалетната до коридора (незнам дали е било за момче ама май да)та да се излекуват от такива мисли набързо. А момчето ако подаде значи си личи какъв "рицар на бял кон" е просто.Пък и щом зарязва гаджето си заради някаква си пикла дето е решила да си помпа самочувствието на гърба на други или че това е мъжът на живота и,който на всяка цена трябва да има без значение какво ще причини и евентуално някога ревяща защо и се случва това все на нея, значи или не обича гаджето си или изобщо не е стока и иска да тъче на два стана едновременно.Е, ако не ви върти и двете...спокойно...все някога най-вероятно и вие ще сте в същата позиция.

А екстази това дето си го направила е голяма простотия и не е изобщо за хвалене.Пожелавам ти някоя мацка така да ти отмъкне мъжът,който обичаш или някой, в който си влюбена да реши да те тества кога ще поддадеш и след това да реши че не си му хич интересна.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    А екстази това дето си го направила е голяма простотия и не е изобщо за хвалене.Пожелавам ти някоя мацка така да ти отмъкне мъжът,който обичаш или някой, в който си влюбена да реши да те тества кога ще поддадеш и след това да реши че не си му хич интересна.
    А дано, ама надали!

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    А дано, ама надали!
    Както и ти сама цитира:
    "Първоначално написано от Violenza
    ...като цяло са доста комични жените, които си мислят, че могат да имат всеки мъж."

Да добавя
    ...и че никога няма как някой да ги прецака и/или нарани.

Но те хората са си го казали: "Внимавай какво си пожелаваш,защото може и да се сбъдне."
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Какво общо има постът на Violenza с твоето "пожелание"?

Аз не мисля, че мога да имам всеки мъж. Нямам тази нужда.
    И никъде не съм твърдяла, че никой не може да ме "прецака или нарани". Може, естествено. Ако го позволя.

Прав си - най-боли от сбъднати желания. Повярвай ми, знам го.

Ами "а дано ама надали" написано след цитата от мен аз така го разбрах.
    "На мен това никога няма как да ми се случи,защото мога да имам всеки,кото си пожелая и въртя мъжете на малкият си пръст и аз определям правилата съответно ще ми се случи ако дам да ми се случи,но това никога няма как да стане."
    Повярвай ми понякога може и без да го позволиш.
    И повярвай ми...понякога ми се иска при мен нещата да бяха малко по различно и да можех да разбирам кога жените си "спортуват" че да им дам такъв спорт че да ме помнят цял живот."Спортували" са и върху мен.Гадно е.Но това няма как да стане.Друг е въпроса че да не се заричам,защото не мога да кажа че въпреки годините си имам страшно голям опит,но когато съм свободен не съм толкова труден стига момичето да ме грабне с нещо,но обвързан ли съм не бих се занимавал като нещо повече от приятел, с някоя друга мацка стига и моята мацка да ми предлага същото.Не обичам и да гледам много в чужди панички.Обаче е адски нагло някоя вместо да погледне първо себе си да дава определения за гаджето на някои си и всячески да се опита да се набута и да развали щастието им само за да си начеша "крастата".За спорта не е по-малко гадно макар че отърваваш момичето от един човек,който и без това не и трябва,но може тя да го обича все пак за разлика от теб.
    Относно това дето авторката го каза че не били женени,нямали деца и т.н. та да им разбива семейството.Така е...те са все пак само гаджета,които винаги може да скъсат...както и семейството да се разведе. В един случай обстоятелствата си зависят от тях самите, а в другият от удобен човек,който ги причинява.Е не е гаранция че ако не е той няма да е друг,може пък и мъжът или жената да си го търсят сами,но все пак...То така се почва всъщност.С разваляне на връзки между гаджета, след това разваляне на бракове без деца, след това на разваляне на бракове с деца и се стига, до Златки,Николетки и т.н. К.И.Ф.Л.И Капризен Индивид с Фрапиращи Лицеви Изменения, които правят всичко и развалят семейства,защото били срещнали мъжа на живота си...поредният мъж на живота си разбира се,който след някои друг месец ще се превърне в най-големият боклук на света,който някога е съществувал и ще се появи друг мъж на живота,на който семейството трябва да се разбие.И така.Иначе както съм казвал и друг път оправдания винаги може да си намери човек стига да иска, а най-голямото в случая е за мъжът мечта,който видиш ли бил единственият на света нищо че си има личен живот.Но пък както казах щом се връзва значи и той нещо не е цвете за мирисане.Та така.

@Niakoitam, обсъжда се хипотетична ситуация. Половината коментирали тук нямат намерение да гонят и развалят връзки. Нито пък да променят мнението на всички жени по света, забиващи обвързани мъже. Понякога колкото и да говориш, хората все ще вървят с рогите напред, щом са си наумили тяхното.

Пичове и мацки, понеже говорите така, сякаш всичко опира до тва да можеш да задържиш половинката си. Като ви минат любовните трепети, като почнете да се праскате веднъж месечно и си поомръзнете в някои отношения, ще опре до другия да има самоконтрол и да не се поддаде на някое временно улвечение по трети човек. Тва е илюзия, че винаги ще предлагате на човека до себе си всичко, от което се нуждае. Тогава идват истинските изпитания на една връзка. Затова толкова изневеряват обвързаните. А недай си боже погрешно да се припознаят за някаква любов другаде, си набиват в главата, че текущата връзка е била грешка, че истинската любов тепърва им предстои със съвсем нов човек и си съсипват годежи, бракове. Докато после не им хрумне, че пак е било грешка. В един момент взаимоотношенията стават осъзнати и не се крепят само на чувства. Страстта не е вечна.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ами "а дано ама надали" написано след цитата от мен аз така го разбрах.
    "На мен това никога няма как да ми се случи,защото мога да имам всеки,кото си пожелая и въртя мъжете на малкият си пръст и аз определям правилата съответно ще ми се случи ако дам да ми се случи,но това никога няма как да стане."
    Повярвай ми понякога може и без да го позволиш.
    Чуваш ли се какво пишеш! Прочети ми пак коментарите и спри да ми казваш какво съм искала да кажа. Каквото съм искала, съм го казала.

Това, че някоя си те е преебала, няма нищо общо с мен. Не си го изкарвай на другите. Грубо е да ми пожелаваш такива "хубави" неща без да ме познаваш - направих се на непукист. Сега се опитваш да ме изкараш мъжемелачка, каквато не съм - и това го подминавам. Но, моля те, не ми обръщай думите както на теб ти отърва. Мисля, че се изразявам ясно - нямам нужда от преводач.

Няма как да се чувам какво пиша именно,защото го пиша, а не го говоря
    Не си го изкарвам на никой.Нямам нищо лично към теб.
    Грубо е да ти пожелавам такива неща,но...не е грубо да си играеш с чувствата на хората заради...спорта.
    Не знам каква си и на каква се правиш,защото както каза не те познавам

Няма как да се чувам какво пиша именно,защото го пиша, а не го говоря
    Уау, откри топлата вода. Следващият път може и да схванеш иронията. Но се съмнявам.

Противоречиш си - уж не си го изкарваш на никого, а продължаваш да нападаш. Не съм се обръщала към теб в първите си мнения, но ти някак си откриваш себе си в тях. Затова ме и нападаш.

Много неща в живота са груби, жестоки, нечестни. Като ме изкараш лошата, няма да донесеш справедливост на земята.
    И това АЗ с какво си играя, не те засяга. Нали не си играя с твоите чувства! И да уточня още веднъж - не свалям мъже за спорта. Пък и да свалям, едва ли някойтам го интересува.

anonymous708973
    Guest
    като почнете да се праскате веднъж месечно
    Кво, кво?! о.О

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Кво, кво?! о.О
    Аха, мъц..

Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Уау, откри топлата вода. Следващият път може и да схванеш иронията. Но се съмнявам.

Противоречиш си - уж не си го изкарваш на никого, а продължаваш да нападаш. Не съм се обръщала към теб в първите си мнения, но ти някак си откриваш себе си в тях. Затова ме и нападаш.

Много неща в живота са груби, жестоки, нечестни. Като ме изкараш лошата, няма да донесеш справедливост на земята.
    И това АЗ с какво си играя, не те засяга. Нали не си играя с твоите чувства! И да уточня още веднъж - не свалям мъже за спорта. Пък и да свалям, едва ли някойтам го интересува.
    Ооооо колко удобно. В днешно време на всяка грешка на езика ирония ли му викаме. Можеше поне да се оправдаеш че си я допуснала поради бързото писане на поста и несъобразяването на това че не говоря и съответно не слушам, а пиша и съответно чета.Но подробности сега.
    Нищо не откривам и както казах нямам нищо лично към теб.Не се годей че чак такова внимание обръщам на персонажа ти.Просто ми е писнало да гледам как в днешно време лавинообразно се увеличава броя на "спортиските" и на тези,които са намерили "мъжът на живота си" в лицето на някои обвързан някои от които дори и не се притесняват да си го признаят та било то и като анонимни личности във форум.
    Айдеее много неща в живота били груби,жестоки,нечестни значи...морала и всичко негово производно може да духа супата.Важното е да сме важни.Жалко че така разсъждава млад човек.
    И аз изобщо не те изкарвам лошата...не знам да си убила някои,продаваш ли наркотици и т.н...не те познавам...лошото е че след като се изпусна за онова сега се правиш на света вода ненапита та даже и си вярваш, а може и да заблудиш някой както и всъщност си го направила и два пъти поне са ти повярвали.И да засягаме,защото подобно отношение ме дразни и води до слагане на общи знаменатели както при мъжете така и при жените,против,които аз съм с две ръце.Иначе да,не си играеш с моите чувства,но знае ли човек съдбата какво е решила.Може да и някога да се срещнем и да реша че си света вода ненапита, а пък и продължаваш веригата на разочарованите,която може да дойде и при мен някога.Иначе не сваляш мъже за спорта...само два пъти,нали? А щом е имало два пъти е твърде вероятно да има и трети и четвърти и пети път и т.н.Та поради точно тези причини Niakoitam страшно го интересува.Изобщо нямам надежда че мога да променя някои както каза Chacho,просто изразявам възмущението си. Пък ако с някое мое писание в някои форум успея да променя мнението на поне 1-2 човека ще съм много доволен от свършената работа.

Но както се казва в една мисъл: 'Хората са като очите,виждат всичко друго но не и себе си"

Опитваш се да убедиш хора, които говорят от твоята гледна точка. И аз дадох съвети в темата, нищо, че не ми допада такова поведение. Изказал съм си възмущението, но и на авторката й е ясно колко е морално и не й е нужно да й се обяснява. Така си е решила, да не се съобразява с неписаните правила. В случая ще съм безполезен, ако не пиша по въпроса й. Като да влезеш в сладкарница, да си поръчаш шоколад и продавача да ти сервира салата, щото той е решил, че е по-добре за теб да ядеш здравословно. Моралните постъпки не са обществено задължение, а въпрос на избор!

"Чуваш ли се какво пишеш" е очевидно сбъркано, затова е забавно. Умишлените грешки са форма на хумор, често сполучлив.

Нямаше да пиша, ако не ми се струваха всичките ти усилия безмислени. Момичетата не отиват да колят безпомощни хора. Човекът отсреща винаги може да им откаже. Ако попаднат на момче, което е в отвратителна връзка (заради смотана приятелка), депресира се от това, иска да промени нещата и да си намери друга, но няма сили или се чувства несигурен, неморално ли ще е да се появят в живота му?

Niakoitam, защо да се оправдавам? И на кого?
    И за какъв морал ми говориш? Това е толкова изкривено понятие. Аз имам морал, но с мижитурки се държа неморално. Точка.
    Някои мъже не знаят какво искат - не смятам себе си за виновна. Да не би да съм отишла по жартиери и да съм бръкнала в гащите на някой обвързан. Той ако обича приятелката си, няма да ходи по чуждо.

Ще те разочаровам - не се оправдавам, нито съжалявам, че съм дала мнение по темата. Както казах и в първия пост - против съм връзките с обвързани мъже.
    "Света вода ненапита" е последното определение, което бих дала за себе си.

Chacho, прав си - не колим безпомощни хора. Но аз ще започна да коля глупавите и ограничените хора. Нека направим света по-добрo място!
    Последно редактирано от x7aZzy : 04-05-2012 на 17:38

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    За момент си представих как някоя минава и му пъхва бележка в джоба с номера си и отпечатък от червило, примерно. После като се приберем, ще и се подиграваме и ще се шегуваме с това колко е "фатална" една седмица поне.

Ако ще правиш нещо такова, трябва да имаш обща идея поне доколко въпросните двама са сериозни един към друг. Ако Пенчо и Пенка са заедно от 2 месеца само, за да не са на сухо, иди дойди. Може и да мине номера. Ако, обаче, са поне малко повече един за друг, няма да стане нищо повече от това да се посмеят с теб. Както в поста на The Believer.
    Последно редактирано от SisiStrange : 04-05-2012 на 16:44
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    За момент си представих как някоя минава и му пъхва бележка в джоба с номера си и отпечатък от червило, примерно. После като се приберем, ще и се подиграваме и ще се шегуваме с това колко е "фатална" една седмица поне.

Ако ще правиш нещо такова, трябва да имаш обща идея поне доколко въпросните двама са сериозни един към друг. Ако Пенчо и Пенка са заедно от 2 месеца само, за да не са на сухо, иди дойди. Може и да мине номера. Ако, обаче, са поне малко повече един за друг, няма да стане нищо повече от това да се посмеят с теб. Както в поста на The Believer.
    Или как си хвърляте поглед един на друг и няма какво да направите, докато мацката не издебне момента, и да не се бута измежду шамарите, ти даде едно листче с телефон и име. Пичът после ще се смее пред приятелите и вечерта ще си удари една едноминутна чекия.

Град
    София
    Да, нали. Представям си как седя и се свивам в сенките, и не реагирам никак, докато тя разиграва сцена от "Първичен инстинкт" и след като секси му е набутала номера си, си заминава с бавна клатушкаща се крачка, косата и се вее и за фон се чува: "Dont cha wish your girlfriend was hot like me..." и тн. Хората понякога наистина се вкарват във филми. Големи филми. И си вярват. Тази тема ми напомни за една бивша съученичка. С нейния тогава ходеха от 2-3 години (вече са 5-6). Та имаше една такава симпатяга, която си заплю момчето и реши да го "краде". Леле, така сме се смяли, облегнати на парното да гледаме как седи и го чака да излезе от час и смешните опити да се направи хубава, да изглежда като нахаканите мацки от американските сериали. Човека хич и не я погледна. Игнорираше я като бъчва с долнопробна ракия пред 80-годишно вино. Впрочем, съученичката ми си беше пълна смотла. Ама явно човека такива си е харесвал и още си харесва.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

anonymous708973
    Guest
    Не е вкарала стил, затова така е станало. Ако си беше изиграла правилно картите, най-малкото нямаше да има публика.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не е вкарала стил, затова така е станало. Ако си беше изиграла правилно картите, най-малкото нямаше да има публика.
    Вероятно си права. Мисля, че все пак нямаше и него да получи. Въпрос на вкусове. Това, че едни определят приятелката му за смотана, далеч не значи, че и той си я възприема така. Ако е по-затворен човек, ще предпочита по-скромни момичета. И обратното. И по средата, разбира се. :P Разделянето на двойки хич не е толкова просто нещо, че да се получи само чрез сексапилно телце и изпипани жестове/намеци. Особено, ако хората си се харесват. Иначе, нямаше да има успешни връзки като знам жените какви сме усойници понякога. XD Един истински влюбен мъж е сляп за жените наоколо. Същото важи и за влюбените жени.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Така де. Затова листчето работи, за да избягваш тъпите сцени. Нито пък имаш големи шансове пред мацката му, затова чакаш да мръдне, буташ листчето за 5-те минути докато гаджето му е някъде и 'чезваш. Пък и става на въпрос за пробване на шансове. Ако той си харесва неговата и не иска да гледа другаде, окей, търсиш следващия. Според мен обвързаните ще режат повече, затова не мисля, че има смисъл да се занимава човек с такива. Пък и за тия няколко, които няма да те отрежат, заслужава ли си да си цапаш съвестта?

Banned Супер фен
    Оооо, колко много за четене! На пръв поглед най-ме заинтригува онова за "К.И.Ф.Л.И.Т.Е" и Златките, нямам търпение да го прочета.

Пичове и мацки, понеже говорите така, сякаш всичко опира до тва да можеш да задържиш половинката си. Като ви минат любовните трепети, като почнете да се праскате веднъж месечно и си поомръзнете в някои отношения, ще опре до другия да има самоконтрол и да не се поддаде на някое временно улвечение по трети човек. Тва е илюзия, че винаги ще предлагате на човека до себе си всичко, от което се нуждае. Тогава идват истинските изпитания на една връзка. Затова толкова изневеряват обвързаните. А недай си боже погрешно да се припознаят за някаква любов другаде, си набиват в главата, че текущата връзка е била грешка, че истинската любов тепърва им предстои със съвсем нов човек и си съсипват годежи, бракове. Докато после не им хрумне, че пак е било грешка. В един момент взаимоотношенията стават осъзнати и не се крепят само на чувства. Страстта не е вечна.
    Говориш все едно си на 40 и тия неща са ти се случили вече поне десет пъти...В което няма лошо. Прав си, отново.
    Обаче, пропускаш най-важното...Ние сме в тийн форум. Сериозни форуми (с възрастни хора) - бол, естествено, че тук ще обсъждаме младежки взаимоотношения (които в повечето случаи са повърхностни).
    Иначе, ако спреш да правиш секс с пратньорът си и да му носиш емоции отношенията ви ще са 'на косъм', отново малко или много опира до това да знаеш как да задържиш човека до себе си.
    Затова не трябва една връзка да се оставя на произвола на съдбата и да се разчита на нечий самоконтрол или обстоятелствата. Не е до страст. За всичко трябва да се полагат усилия.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Да, нали. Представям си как седя и се свивам в сенките, и не реагирам никак, докато тя разиграва сцена от "Първичен инстинкт" и след като секси му е набутала номера си, си заминава с бавна клатушкаща се крачка, косата и се вее и за фон се чува: "Dont cha wish your girlfriend was hot like me..." и тн.
    Оооо, първото за което се сетих, като прочетох това беше http://www.youtube.com/watch?v=Bg59q4puhmg

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не бих тръгнала очевидно да се опитвам да свалям момче,което е с приятелката си.Така или иначе както се каза по нагоре жените се надушваме,а ако момичето е от прекалено ревнивите,каквото и да му кажа,ще изляза тази,която иска да и отмъкне гаджето Може би бих завързала нещо с него,но само ако му имам номер,фейсбук или нещо подобно.. И все пак това е пример,вероятно не бих го направила

П.П .. Последното изречение хич не ме изкефи.Той може да е мъжът на мечтите ти, а момичето до него в твоите очи да е една пикла,но осъзнаваш ли,че тази пикла,може би е много повече за него отколкото ти,дори да си 10 пъти по красива от нея ? Тези неща бих ги прилагала на някой, който е в началото на връзка, защото предполагам ако двойката е в сериозна връзка (говорим за над година) не мисля,че ще си остави "пиклата" заради някое приключение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си