- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- харесвам бившия си
Моля за помощ ,харесвам бившия си ,но проблема е ,че е казал ,че повече няма да тръгне с мен . МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ КАК ДА ПРИВЛЕКА ОТНОВО ВНИМАНИЕТО МУ !!!
А КАК ДА ГО НАКАРАМ ДА МЕ ХАРЕСА ОТНОВО НЯКАКВИ СЪВЕТИ
1) Като за начало изключи си Caps Lock-a !
2) Може да не успееш пак да го накараш да те хареса. Навъртай се около него, предлагай му да играете на игри ( народна топка, тенис) и тн.
Щом сте скъсали, значи има причина да не бъдете заедно в бъдещето.
Ами скъсахме защото той си мислеше ,че ходя с един негов приятел,а не беше така
на 16 съм ,но приятеля му е много грозен а и не искам
въй, смятай!!А ти не можа ли да му обясниш на този бившия, че не ходиш в приятеля му?
пт: Не мисля, че изобщо има някакъв смисъл да се опитваш да му привличаш вниманието. Ако той е имал симпатии към теб след като сте скъсали е щял да ти ги покаже - почти всички момчета правят така.![]()
Купи си мозък.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Пътувай до Тибет, срещни някои монах, следвай ученията на Буда и се прероди в друго момиче. После се върни и спечели сърцето на любовта на живота си.
Ами той и в момента може би го показва ,но той е такъв ,че никога няма да си признае
sladka_malka123 след петте ми минути на пълен потрес, когато прочетох всичко наново мисля, че трябва да спра да пиша в тази тема, защото представите ми много взеха да се объркват..Нищо лично, ама си на 16.. някак си не ми се връзва, ти звучиш като на 10.. оф, няма знaчение, спирам се аз..
![]()
просто наистина харесвам тва момче
еми то явно така ще стане все пак мерси
еми ако ти стиска се бори бе какво ни искаш на нас съвети,нито ти знаем случея,нито нищо,с 1 изречение и айде давайте съветите..то ако ставаше така..
+ това ти го познаваш най-добре и знаеш кво би му харесало ,как би му се харесала ...пиши му по-често,прави му комплименти знам ли..ако окончателно ти е казал,че не иска да е с тебе отново го заебавай и тва е.живота си продължава с хубаво или лошо
като не те харесва и ти го е казал че вече няма да сте заедно не се занимавай с него
радвай се че не си с толкова заблуден и че сте приключили взаимоотношенията си вече
не се занимавай с тоя намери си друг а тоя приятел за който говориш като не ти харесва
си намираш друг
Има ли смисъл да се връщаш пак в миналото и да даваш / искаш втори шанс? При условие , че някъде до тебе има човек, който иска да си дадете първи.
Просто истината е , че той се е отказал от тебе.
Явно вече не те харесва.
А да не говорим, че причината , поради която сте скъсали е супер тъпа и показва всъщност, че вие въобще сте си нямали доверие помежду си, а връзка без доверие не съществува.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
shte go zabravi, no nqma da e lesno. v momenta moje da se kaje che sum pochti kato v neinoto polojenie zashtoto az sushto izpitvam chuvstva kum bivshiq si, s koito se razdelihme predi 2 meseca s dumite ''ne iskam da imam nishto obshto s teb'' (toi go kaza) prosto izlizai navun s poweche priqteli momcheta, zapoznavai se s novi momcheta i takauspeh ti pojelavam
![]()