.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Unhappy харесвам бившия си

Моля за помощ ,харесвам бившия си ,но проблема е ,че е казал ,че повече няма да тръгне с мен . МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ КАК ДА ПРИВЛЕКА ОТНОВО ВНИМАНИЕТО МУ !!!

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Жалко, но не вярвам да успееш в това начинание.

А КАК ДА ГО НАКАРАМ ДА МЕ ХАРЕСА ОТНОВО НЯКАКВИ СЪВЕТИ

1) Като за начало изключи си Caps Lock-a !
    2) Може да не успееш пак да го накараш да те хареса. Навъртай се около него, предлагай му да играете на игри ( народна топка, тенис) и тн.

Щом сте скъсали, значи има причина да не бъдете заедно в бъдещето.

Ами скъсахме защото той си мислеше ,че ходя с един негов приятел,а не беше така

Цитирай Първоначално написано от sladka_malka123 Виж мнението
    Ем.. тръгни с другия btw на колко си ???

на 16 съм ,но приятеля му е много грозен а и не искам

Мега фен Аватара на Зайче..
    въй, смятай!! А ти не можа ли да му обясниш на този бившия, че не ходиш в приятеля му?
    пт: Не мисля, че изобщо има някакъв смисъл да се опитваш да му привличаш вниманието. Ако той е имал симпатии към теб след като сте скъсали е щял да ти ги покаже - почти всички момчета правят така.

Мега фен Аватара на Chacho
    Купи си мозък.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Пътувай до Тибет, срещни някои монах, следвай ученията на Буда и се прероди в друго момиче. После се върни и спечели сърцето на любовта на живота си.

Ами той и в момента може би го показва ,но той е такъв ,че никога няма да си признае

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Пътувай до Тибет, срещни някои монах, следвай ученията на Буда и се прероди в друго момиче. После се върни и спечели сърцето на любовта на живота си.
    ако можех бих го направила

sladka_malka123 след петте ми минути на пълен потрес, когато прочетох всичко наново мисля, че трябва да спра да пиша в тази тема, защото представите ми много взеха да се объркват.. Нищо лично, ама си на 16.. някак си не ми се връзва, ти звучиш като на 10.. оф, няма знaчение, спирам се аз..

просто наистина харесвам тва момче

просто наистина харесвам тва момче
    Ясно, ама как може така да се врънкаш така заради едно момче? Продължавай напред и това е!

еми то явно така ще стане все пак мерси

еми ако ти стиска се бори бе какво ни искаш на нас съвети,нито ти знаем случея,нито нищо,с 1 изречение и айде давайте съветите..то ако ставаше така..
    + това ти го познаваш най-добре и знаеш кво би му харесало ,как би му се харесала ...пиши му по-често,прави му комплименти знам ли..ако окончателно ти е казал,че не иска да е с тебе отново го заебавай и тва е.живота си продължава с хубаво или лошо

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Купи си мозък.
    ++ Чачо признавам те ! Вече си новият ми идол

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    като не те харесва и ти го е казал че вече няма да сте заедно не се занимавай с него
    радвай се че не си с толкова заблуден и че сте приключили взаимоотношенията си вече
    не се занимавай с тоя намери си друг а тоя приятел за който говориш като не ти харесва
    си намираш друг

Голям фен Аватара на an0nimn0
    Откажи се. Скоро ще го забравиш.
    женско

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Има ли смисъл да се връщаш пак в миналото и да даваш / искаш втори шанс? При условие , че някъде до тебе има човек, който иска да си дадете първи.

Просто истината е , че той се е отказал от тебе.
    Явно вече не те харесва.

А да не говорим, че причината , поради която сте скъсали е супер тъпа и показва всъщност, че вие въобще сте си нямали доверие помежду си, а връзка без доверие не съществува.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

shte go zabravi, no nqma da e lesno. v momenta moje da se kaje che sum pochti kato v neinoto polojenie zashtoto az sushto izpitvam chuvstva kum bivshiq si, s koito se razdelihme predi 2 meseca s dumite ''ne iskam da imam nishto obshto s teb'' (toi go kaza) prosto izlizai navun s poweche priqteli momcheta, zapoznavai se s novi momcheta i taka uspeh ti pojelavam
    Цитирай Първоначално написано от an0nimn0 Виж мнението
    Откажи се. Скоро ще го забравиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си