.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен Аватара на shaunaa

Вечния въпрос, който се пита всяка девойка!

Дали ме харесва? Да знам, че има стотици такива теми, н но искам да ми го кажете лично на мен и не правя тази тема за мен, а и за други момичета, коит о се питат същия въпрос и като споделят ттук другите ще отговаряме !!

Така първа е моята история с едно момче от класа ми ! Днес трябваше да говоря пред целия клас с още няколко момичета и въпросното момче не сваляше поглед от мен, аз поглеждах леко към него, за да видя дали ще се обърне на някоя друга страна, защото ми беше някак си неудобно, а той продължаваше да гледа към мен ;дд И после в друг час правехме нещо като избори и той гласува за мен и днес се закачеше с мен ! И не за пръв път съм забелязвала да ме гледа случва се често и не знам какво значи. Честно казано аз си мисля, че съм хубава, все пак всеки си го мисли за себе си, но честно казано много не ми се вярва в това, просто в някои моменти едвам ссе гледам, а в клас ни има много красиви момичета и това момче почти всеки го харесва и се чудя възможно ли е едно толкова харесвано момче да си пада по мен - грозницата ????? и въпроса ми е дали ме харесва
    Вярвай в мечтите си !

Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    Дали ме харесва? Да знам, че има стотици такива теми, н но искам да ми го кажете лично на мен и не правя тази тема за мен, а и за други момичета, коит о се питат същия въпрос и като споделят ттук другите ще отговаряме !!

Така първа е моята история с едно момче от класа ми ! Днес трябваше да говоря пред целия клас с още няколко момичета и въпросното момче не сваляше поглед от мен, аз поглеждах леко към него, за да видя дали ще се обърне на някоя друга страна, защото ми беше някак си неудобно, а той продължаваше да гледа към мен ;дд И после в друг час правехме нещо като избори и той гласува за мен и днес се закачеше с мен ! И не за пръв път съм забелязвала да ме гледа случва се често и не знам какво значи. Честно казано аз си мисля, че съм хубава, все пак всеки си го мисли за себе си, но честно казано много не ми се вярва в това, просто в някои моменти едвам ссе гледам, а в клас ни има много красиви момичета и това момче почти всеки го харесва и се чудя възможно ли е едно толкова харесвано момче да си пада по мен - грозницата ????? и въпроса ми е дали ме харесва
    първо мислиш,че си хубава после пък - грозна ? а и както казваш всеки е красив по своему
    по темата: и при мен е имало много такива моменти, да видя как ме дадено момче не сваля поглед от мен .. според мене може да не е точно харесване, а по скоро да си му симпатична, но незнам трябва ти да знаеш... заговори го, отиди до него и му кажи нещо още по лесно е,че сте от един клас, имате много вариянти за диалог

Banned Мега фен
    Грозни хора няма
    Има комплексикрани
    За всеки красотата е различно

Всеки човек е различен,всеки има различен вкус.Щом те гледа периодично,може би си му симпатична.Ако искаш почни да си говориш с него повече,да си пишете често и ще се разбере какво ще стане,но по въпроса ти,мисля,че не си му безразлична.

Ако сте 6-7 клас значи те харесва. Ако сте в по - горен клас / за което се съмнявам / може би просто изразява приятелски симпатии към теб.
    Зависи от характера на момчето. Някои ще изразят привличането си с погледи, други биха заговорили момичето, трети биха я опипвали / закачали.. Толкова много варианти за изразяване на едно чувство... х )

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Ако сигналите са ти правилно разчетени, поне веднъж си е представял как се давиш със спермата му.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Ако сигналите са ти правилно разчетени, поне веднъж си е представял как се давиш със спермата му.

Така не се говори а малки момиченца!

Отвърни му на закачките. Търси контакт. Дай му го.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    +1
    ----------

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Така не се говори а малки момиченца!
    Малки, малки, ама лапат бухалки.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ти въобще знаеш ли какво чувстваш , мислиш и т.н. ? Имаш ли си лично мнение или просто си изграждаш такова след като чуеш мненията на другите?

Та , както и да е. Последно - за каква се имаш: хубавица или грозница , защото май и ти не знаеш.

По темата:

Възможно е да има симпатии към тебе , щом доста често те поглежда. Започни да говориш повече с него , излизайте , след време сама ще разбереш дали има чувства към теб и дали ще се получи нещо.

Но ние няма как със сигурност да ти кажем: да , харесва те , или не. Никой не може да знае какво се върти в НЕГОВАТА глава. Затова действай. Риск печели - риск губи.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си