Здравейте съфорумници. Отдавна не бях влизал тук, но ето, че се наложи.. Намирам се в много трудна ситуация. Наскоро открих в социалната мрежа случайно едно момиче, с което си бяхме говорили няколко пъти преди 2 години някъде, и така започнахме да си говориме пак от тук от там. За много кратко време се влюбих неусетно в нея, просто защото е много красива, говори прилично, не се лигави и т.н. Този път тръпката е някак съвсем различна в смисъл имал съм 2 сериозни връзки до сега но така не бях хлътвал по момиче и вярвам, че тя е моето момиче.. Та аз съм на 20, а тя на 16. Онзи ден й предложих да излезем, но тя каза, че си има приятел, и че би било лошо за тях, ако момчето разбере. А аз не знаех за това и ми стана много неудобно и й се извиних. Хареса ми това, че си държи на връзката. И от тогава не мога да спра да мисля за нея.. Пишем си понякога, пита ме как съм, какво правя, а на мен много ми тежи да не мога да й казвам, че си мисля за нея, а трябва да отвръщам с "добре съм, ти как си" и прочие.. Не искам да ги разделям, или да създавам интриги. Отнемали са ми приятелка, знам какво е. Но не мога да се откажа от нея, моля ви помогнете, че ситуацията е малко безизходна..