.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Като ви чета мненията чак лошо ми става. Кво се правите на интересни, момчета?? Едно поне 90% от вас няма да се хванат с наистина умни момичета, защото не са ви лесни да ги въртите и да се изкарвате пред тях голямата работа
    http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от peace94 Виж мнението
    Като ви чета мненията чак лошо ми става. Кво се правите на интересни, момчета?? Едно поне 90% от вас няма да се хванат с наистина умни момичета, защото не са ви лесни да ги въртите и да се изкарвате пред тях голямата работа
    Не се пали. Всеки си има определение за "умна", нали знаеш?
    Свестните момчета не се комплексират от умни момичета и уважават и търсят такива - точно защото не могат да ги въртят както си искат.

Ако бях мъж, щях да съм ебати претенцията.

Тука говорим за човек когото искаш до себе си. Не да си го въртиш на пръста, да го сучеш, да го мотаеш и каквото там му викате. Естествено че, предпочитам умни момичета. Как ще може човека до мен да ми помогне когато имам нужда, как ще може да ме подкрепи ако не знае къде се намира и няма нищо в главата? Защо ти звучи толкова невероятно момчета да предпочитат умни момичета не мога да разбера ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си