.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна

Рокля за абсолвентски бал

Привет на всички! Трябва ми съвет относно рокля за абсолвентски бал.
    След около месец приятелят ми завършва университет и както се досещате ще има абсолвентски бал, на който той държи да дойда и аз ( там куверти това онова можем да го уредим ). Съгласих се, но възникна един проблем. Каква рокля да облека и дали е уместно да ида с роклята ми от абитуриентският бал, която все още ми става. Питам ви понеже в момента не мога да си позволя отново да дам близо 2 000 лв. за нов тоалет.
    Ето и снимки на роклята:
    http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._4970251_n.jpg
    http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6221612_n.jpg

Мерси предварително!!!
    Последно редактирано от DragonLady : 04-07-2012 на 23:04

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    2 000 ЛЕВА ЗА РОКЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯ???? При коя дизайнерка си ходила??? Защо ли ми се струва, че хубаво са те ужилили...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Cold_Tearsss Виж мнението
    2 000 ЛЕВА ЗА РОКЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯ???? При коя дизайнерка си ходила??? Защо ли ми се струва, че хубаво са те ужилили...
    Говоря общо като разходи включвам обувки, чанта, бижута, разходи за грим, прическа, маникюр и тн.

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Говоря общо като разходи включвам обувки, чанта, бижута, разходи за грим, прическа, маникюр и тн.
    Права си, мъжкото ми мислене само за роклята се сеща.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Cold_Tearsss Виж мнението
    Права си, мъжкото ми мислене само за роклята се сеща.

Драгънлейди, хвърли по едно око на темите, в които момичетата питат за рокли за дама на абитуриент. Горе-долу същото е.
    Аз съм 50/50 с ходенето с абитуриентската ти рокля. Я кажи малко повече за атмосферата. Същото ли е като абитуриентски бал? Вечер, в ресторант/хотел и после - на дискотека?
    Няма нужда да даваш 2000 лв пак, просто си харесай рокля, която върви на високи черни обувки - не може да нямаш такива във вас, отиди при някоя кадърна приятелка да ти накъдри косата или да ти я вдигне и да направи нещо интересно с нея и си готова. Съмнява ме да ти излезе повече от 100 лв, дори ако се поотпуснеш с роклята малко.

Много бледа те прави тая рокля, бе...

Голям фен Аватара на taamara
    Наистина много зависи от обстановката. Аз също съм абсолвентка тази година, вече имам рокля, къса, над коленете, права. Съвсем изчистено. Като цяло съм против да отидеш с абитуриентската. Не знам как е в унито на приятеля ти, но при нас дори не се нарича бал, а просто абсолвенстска вечер. Повечето ще са с къси рокли, а тези, които ще са дълги ще бъдат изчистени, нищо лъскаво, никакви сатени и т.н.
    Моята препоръка е да обиколиш малко магазините, нещо по-стилно, нищо претруфено

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от taamara Виж мнението
    Моята препоръка е да обиколиш малко магазините, нещо по-стилно, нищо претруфено
    +1. Мисля, че роклята ти е прекалено официална за това, а и на допада на вкуса ми (лично мнение). Все пак ти си знаеш, но няма да е зле да пообиколиш магазините. (:

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Не отивай с тази рокля. Има рокли под 200 лв, които са много стилни и изчистени. Наистина не е подходяща, според мен, каквато и да е обстановката. Мога да ти дам малко идеи с модели ако искаш.
    Everything changes, but beauty remains ...

Голям фен Аватара на taamara
    Веднага и аз се включвам с малко предложения : ))) за модели
    http://prikachi.com/images/46/4618046f.jpg
    http://prikachi.com/images/47/4618047N.jpg

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не отивай с тази рокля. Прави те бледа, много е официална. Обиколи магазините, слаба си и висока, потърси някоя къса, изчизтена рокля и някои хубави високи обувки и си готова.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Според мен трябва да си потърсиш нова. Нещо по-стилно ииии не този цвят. Според мен няма проблем да е дълга, стига да не е претруфена, въпреки, че лично на мен много малко дълги рокли могат да ми харесат и съм с две ръце за къса. Плюс това според мен и 200 лева могат идеално да те оправят за абсолютно всичко.

Banned Мега фен
    защо просто не си купиш една сравнително късичка рокля.. т.е. както придружителките на баловете.. пак да не изглежда обикновено,но и да не изглежда така,че все едно е твоя бал.. примерно някоя рокличка за 60-70лв. и си готова.. около за около 100.. зависи с колко пари разполагаш

Мега фен Аватара на koshtramba
    И също я подстрижи тая коса!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не я обличай. Потърси нещо ефектно, но стилно.
    Маникюр може да си направиш в домашни условия. Прическа- пак така. В краен случай влиза в съображение помощ от приятелка. Вярно е, че цената на златото скочи, но чак да инвестираш 2 бона за една вечер ми се вижда пресилено.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Варна
    Мерси на тези, които ми дадоха адекватни съвети и предложения.
    Относно обстановката, и на идея си нямам каква ще е ... Знам само че ще е в един изискан ресторант ( ходила съм там и знам какво представлява ) за една вечер, а после дали ще се ходи на диско не знам.
    Иначе ще пообиколя по магазини да видя какво има и какво няма.
    пс тази не става нали?
    http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2583590_n.jpg

гледам да е с някоя от роклите, които вече имам, понеже в момента има някой финансови затруднения в семейството ми.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Държиш ли да е черна?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Държиш ли да е черна?
    Не особено, но попринцип нося главно черни и тъмни дрехи. Лятото по цветни и шаренки.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Висока си и си слаба, защо не заложиш на нещо по-късо и тясно по тялото ... Пообиколи по магазините, почти сигурна съм, че ще успееш да си намериш евтина рокличка, изчистена и стилна за малко пари .. Косата, маникюра и дори грима можеш да си направиш и в домашни условия, ако искаш предварително пробвай няколко пъти тези работи, за да видиш как ще изглеждаш.

Banned Мега фен
    ^ съгласна съм.. 2тара рокля също не ми харесва...

Голям фен Аватара на Ankh
    И двете рокли, които си пуснала не ми допадат. Съветвам те да обиколиш магазините, можеш да откриеш много хубави и стилни роклички на достъпни цени. Аз преди няколко дни си купих рокля за сватба, много е изчистена, но в същото време елегантна и то за 35 лв. С подходящи аксесоари ще е супер.
    Грим, прическа и т.н. сама можеш да си направиш или да помолиш приятелка.
    "Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"

Banned Мега фен
    можеш да си облечена стилно както за 30лв. така и за 300.. просто това зависи от моментната парична наличност.. просто поразгледай за по-къса рокля,стилна и гледай да имаш някоя бижу за нея.. токчета също,а грим,прическа и маникюр сама можеш да си направиш.. особено в ютуб има доста идеи.. просто пробвай някой ден прическата,друг -грима,трети маникюра и си готова

Мега фен Аватара на Зайче..
    Като те видях се сетих за едно момиче слабо и високо като теб. Тя на бала си беше с рокля в черно и бонбонено розово и й стоеше прекрасно! Ако искаш да ти покажа снимка, за да видиш как стои? (:

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Като те видях се сетих за едно момиче слабо и високо като теб. Тя на бала си беше с рокля в черно и бонбонено розово и й стоеше прекрасно! Ако искаш да ти покажа снимка, за да видиш как стои? (:
    Да, ако може. Ако не желаеш тук, дай на ЛС. Мерси!!!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Ами аз като гледам снимките от абсолвентските балове в нашия университет, повечето момичета са облечени мнооого семпло, има някои дори отиват с нещо като офис костюм- черна права пола и черно сако, което пък е малко прекалено според мен. От друга страна, роклята ти за бала също мисля, че ще е малко неуместна, но аз например съм се зарекла, че ще се барна за моя, т.е. не мисля, че и да отидеш с тази от бала е лошо- ще се открояваш от другите какички
    Можеш и да си вземеш коктейлна рокля- най- добре. Те повечето не са много дълги, стилни са, но не са като на пепеляшка роклята (с обръчи, шлейфове и дрън дрън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си