- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към майсторките...
Това ми напомня за сценария, където най-добрата приятелка отмъква момчето. Тогава си най-прецакана, защото всичко ти е било пред очите, но си спяла.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Толкова нагли и самонадеяни мъже има, макар и да са рядкост, но жени... не съм виждал. В по-честия случай съм бил свидетел на нападателни жени, които са били дебели/грозни.
Жените супер рядко заговарят непознат, който е сам, а кво остава, ако той е с приятелка. Нямате топките, просто.
Единственото, което доста жени могат е да имат спермата на голям % мъже в трахеите си. То, ако ставаше така... Ако за теб да спиш с някой, означава да го имаш.. ахахаах
Последно редактирано от umri : 04-07-2012 на 08:54
Temet Nosce
벨야카
Това, с което btw всички се оправдават, не е баш така, на мъжете им е генетично заложено, ако им се отдаде възможност, да се възползват от нея и ако в даден момент не е успял да се контролира, това не означава, че не обича приятелката си.
Това, с което авторката искрено ме засмя, е изкзването за мъжа на мечтите и пренебрежителното й отношение към останалите хора. БожиятАгнец, някога замисляла ли си се, че значителен % от въпросните мъже няма да искат да зарежат 'момичето на мечтите си' заради някаква пикла? (това е другата страна на медала, в случая пиклата си ти)
Гледам темата е доста коментирана и интересна (което до някаква степен е леко жалко, щом може да има толкова много спорове дали такова нагло поведение е правилно или не), аз само мога да кажа: what goes around comes around![]()
И това ако не е оправдание!
Правилно ли те разбирам - ако той ми изневери и започне да ми мрънка "Миличко, аз... такова... Не можах да се стърпя. То си ми е заложено", а аз му кажа: "Ако ме обичаше, нямаше да го направиш", ще излезе, че АЗ се оправдавам, така ли?
Хората могат да контролират действията си. Всичко останало са оправдания.
И като стана дума - най-честото оправдание за изневяра е алкохолът.
А това, бтв, е изречението, с което всички се успокояват.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Алкохолът пък е едно от най-тъпите възможни оправдания.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не, за оправдаването имах предвид, че когато някой/я тръгне да краде нечие гадже, си казва: 'еми, той ако я обича, няма да ми върже, затова аз не съм виновна ни най- малко, каквото и да стане.' Не е точно така, има си вина и човекът, който тръгва да се меси в нечии отношения.
"Хората могат да контролират действията си. Всичко останало са оправдания."- да, с това съм съгласна, могат, а именно на това се основават някои връзки над 5-6 години (някой беше го писал по- нагоре). Това, че един обвързан мъж няма да спи с дадена жена, няма да е, защото не го иска (ще го иска, естествено, нищо че си има половинка), а защото умее да се самоконтролира и знае, че това ще попречи на връзката му. Ако не умее да се котролира, не означава моментално, че не обича жената, с която е. Аз имам такова впечатление, но никъде не съм казала, че го одобрявам, не бих приела такова оправдание
За третото- е не е ли успокояващо?На такива клишета никога не гледам едностранчиво. Да, мисля си, че когато някой ми направи нещо лошо (най-простичко и обобщително казано), то ще му се върне, но пък отчитам факта, че тов важи и за мен, затова бих казала, че не го използвам само за успокоение, а и за нравствен коректив на собственото си поведение.
Извинявай, не съм те разбрала правилно. Иначе темата за вината е супер объркана. За мен и тримата са виновни. Но най-много мъжът. Естествено зависи от конкретните обстоятелства, история и т.н. Моята логика е, най-добре да не се разправям с такива истории. На който му се занимава, той ще си носи последствията.
Ако някой ми направи нещо лошо, може и да му се върне. Но не разчитам много на това. Концепцията е добра, но нямам наблюдения, затова няма да пиша.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Аз и не желая да имам топките, благодаря.
Не е моята роля. Достатъчно реагирам типично мъжки понякога, остава и съвсем за иззема мъжките функции в тия отношения. Чарът на една жена е в умерената свенливост.
П.С. every boy wants a good girl, who will be bad just for him. you know what i'm talkin' about.![]()
И от това следва че всяка жена може да има почти всеки мъж? Добра логика. Само дето даден мъж трябва да е наистина прекалено отчаян за да погледне даже само като сексуален обект жена,която му се струва тъпа и грозна.Другите би ги поизчеластрил,но това за мен не означава че дадената жена го има![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
ай донт спеак инглиш Йу ис ин Булгария !
http://www.google.bg/imgres?q=%D0%94...r:16,s:0,i:109
http://www.vbox7.com/play:2aadbdad&start=2
http://www.google.bg/imgres?q=%D0%94...r:0,s:21,i:125