.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Нямах предвид че имам перфектни хора, исках да ви кажа че вместо да го приемаме като непостижимост и да се отказваме преди още да сме започнали може да го погледнем от положителната гледна точка и да се постараем да я постигнем,да се стремим към повече и повече за да постигнем перфектност , следователно щом постигането на перфектност е невъзможно това е постоянен мотив. Така го приемам аз.Ами вие?

Цитирай Първоначално написано от desirebg Виж мнението
    Нямах предвид че имам перфектни хора, исках да ви кажа че вместо да го приемаме като непостижимост и да се отказваме преди още да сме започнали може да го погледнем от положителната гледна точка и да се постараем да я постигнем,да се стремим към повече и повече за да постигнем перфектност , следователно щом постигането на перфектност е невъзможно това е постоянен мотив. Така го приемам аз.Ами вие?
    Защо ти е нужно да осмисляш съществуването си с това?Животът ти по-малко живот ли е, ако не гониш нищо?

Цитирай Първоначално написано от libal44 Виж мнението
    Защо ти е нужно да осмисляш съществуването си с това?Животът ти по-малко живот ли е, ако не гониш нищо?
    Каква е идеята тогава? Като нямаш цел в живота?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от libal44 Виж мнението
    Аз мисля, че ако човек спре да се самоусъвършенства ще изпадне в комплекс за малоценност и недоволство от себе си.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Аз мисля, че ако човек спре да се самоусъвършенства ще изпадне в комплекс за малоценност и недоволство от себе си.
    Абсолютно точно изказване!

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от desirebg Виж мнението

За мен пък е постижимо, само че аз под "перфектно" сигурно разбирам различно от това, което си представяш ти. Иначе съм съгласна с теб, човек има нужда да гони, да се стреми към нещо, ДА ЖИВЕЕ за нещо. Иначе живот ли е? Иначе просто си съществуваш, това е. Всеки един от нас гони нещо, постоянно, даже да не го осъзнаваме то се случва, и с най-малките неща и с по-големи цели които си поставяме. На пръсти се броят моментите, в които съм спирала да гоня и да ме вълнува каквото и да било и това са моментите в които съм получавала ужасни нервни пристъпи и съм била на косъм да си сложа край на живота. После с дни съм се възстановявала. Разбирате ли, животът е стремеж към нещо/неща, другото е безцелно съществуване.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си