.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1856

Hybrid View

Здравейте. Аз също се колебая къде да кандидатствам (Варна). Взела съм си твърдо решение, че искам да изучавам немски език. Смятам, че оценките ми са на ниво и бих могла да изкарам нужния бал. Проблемът е в това, че не мога да реша между 1 ЕГ и 5 ЕГ. И за двете училища получавам положителни отзиви, но и много отрицателни за 1 ЕГ. Доста ученици, познати на ученици и родители на ученици казват, че преподавателите им не били на ниво, не била същата гимназия, която е била преди. Самото преподаване по немски не било на ниво. Аз лично не знам на кое да вярвам. Още един е проблемът и с транспорта - мога единствено да хващам автобусите 121, 409 и 409А. Не ми е голям проблем да вървя от акациите до 5 ЕГ всеки ден, ако ме приемат, но не знам дали ще се чувствам така да го върша почти всеки ден в продължение на 5 години. А за 1 ЕГ със 121 трябва да мина под един подлез и готово. Ала разписанието на този автобус е доста разредено. Ако изтърва автобуса, ще се наложи да чакам доста време и да бездействам. Самата сграда на 1-ва много ми допада. Чрез сайта на 5-та нищо не мога да разбера и да се ориентирам. Нито снимка мога да видя, нито нищо. Моля ви, който каквото знае, нека го сподели. Благодаря предварително

Цитирай Първоначално написано от whitexswan Виж мнението
    Здравейте. Аз също се колебая къде да кандидатствам (Варна). Взела съм си твърдо решение, че искам да изучавам немски език. Смятам, че оценките ми са на ниво и бих могла да изкарам нужния бал. Проблемът е в това, че не мога да реша между 1 ЕГ и 5 ЕГ. И за двете училища получавам положителни отзиви, но и много отрицателни за 1 ЕГ. Доста ученици, познати на ученици и родители на ученици казват, че преподавателите им не били на ниво, не била същата гимназия, която е била преди. Самото преподаване по немски не било на ниво. Аз лично не знам на кое да вярвам. Още един е проблемът и с транспорта - мога единствено да хващам автобусите 121, 409 и 409А. Не ми е голям проблем да вървя от акациите до 5 ЕГ всеки ден, ако ме приемат, но не знам дали ще се чувствам така да го върша почти всеки ден в продължение на 5 години. А за 1 ЕГ със 121 трябва да мина под един подлез и готово. Ала разписанието на този автобус е доста разредено. Ако изтърва автобуса, ще се наложи да чакам доста време и да бездействам. Самата сграда на 1-ва много ми допада. Чрез сайта на 5-та нищо не мога да разбера и да се ориентирам. Нито снимка мога да видя, нито нищо. Моля ви, който каквото знае, нека го сподели. Благодаря предварително
    Здравей, Добре си се насочила... Моята братовчедка е много умна. Изкара над 35 бал,. съвсем малко до 36. Мания и стана 1ва - немски, че немски И влезе в 1ва ... До 7 клас е била пълна отличничка, само учи, учи, учи, абе аз не мога така, въпреки че и аз си изкарвам шестиците Та.. като влезе в 1ва с немски първите месеци беше пълен ужас . Шестиците се превръщат в двойки, тройки и четворки. Само учеше, но не се получава. Издържа до 9 клас, като втория срок на 9 се премести в 5та. Така постъпиха около 15-20 човека, така са постъпвали и така ще постъпват. Две-три момичета от нейния клас са припадали от натоварения график и прекаленото учене. В 1ва правят страшни купони и партита съм чувала-ако обичаш да се забавляваш ... 5та и тя не е назад... Сега братовчедка ми е 11 клас - не се мъчи, по-спокойно се минава годината, така че може да си поживееш, а не да седиш до 22 часа пред учебниците Това е, което искам да ти кажа! Естествено ти си решаваш, но според мен 5та. Вярно, не е чисто нова като 1ва, но си е прилична езикова гимназия! И учителите са супер : )
    Последно редактирано от Sladuranata2298 : 04-16-2012 на 16:11

Цитирай Първоначално написано от whitexswan Виж мнението
    Само ще ти кажа, че е по-добре в 1ва ЕГ защото се води езикова гимназия и дипломата ти и обучението ти ще са много по-добри

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си