.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76
    Ооо боже, боже, може на зор да е била

Ентусиазиран НЕпукист™
    "Господ на небето , OPEL на шосето ! "

Повече от фен Аватара на dark_angel3
    Мда, добри са в простотията .. Осъзнавате ли колко сте смешни ? Не, не, не ми отговаряйте, няма смисъл, то се вижда..
    Прочетете статията и тогава си правете пи*ки или може би не сте толкова добри в секса и трябва да избиете комплекси.. Не съм учудена.
    На мен също ми се е случвало да се разплача, и не, защото секса е бил незадоволителен и т.н., напротив ..

Мега фен Аватара на Concussion
    Аз не се учудвам и взимам темата напълно сериозно, тъй като ми се е случвало да плача след секс. Според мен има нещо общо с хормони, силна емоция, чувства които в тоя момент просто избиват нанякъде. Не е заради самия оргазъм, свързано е по-скоро с преживяването и близостта й с теб.

Мега фен
    Град
    <3
    мхмхмхммм !
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на cyclops
    Хммм да! Аз съм от плачещите. Когато имам много силен отгазъм просто почвам да плача и не мога да го контролирам. В началото това много ме притесняваше, защото ми беше тъпо да обясня на човек до себе си защо плача. Не знам защо. Не е от тъга, не мога да кажа и че е от щастие. Просто се случва. Не знам от какво е, дали от хормони...просто сълзите почват да бликат и не мога да се спря няколко минутки.

Явно просто е от силната емоция, защото не е за 1ви път да се случва, а вчера беше 4тия път. Впрочем интересно ми е троловете с горните мнения дали изпитват оргазми след като тролнат във форума? Get a life ^_^.

Мега фен Аватара на Chacho
    Ахахаха, кво се засегнахте, все едно сме ви взели закуската барабар с девствеността? Ако не можете да се посмеете, нищо чудно, че ще ревете.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на cyclops
    Явно от различните емоции и силния оргазъм наистина. Това което мога да кажа категорично е, че това означава, че й е било МНОГО хубаво !!

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ахахаха, кво се засегнахте, все едно сме ви взели закуската барабар с девствеността? Ако не можете да се посмеете, нищо чудно, че ще ревете.
    Кой се е засегнал, приятелю? Сигурно чувството да се правиш на интересен в интернет и да ти се радват група непознати е много яко, хахахаххаха.

Цитирай Първоначално написано от flyingmonkey Виж мнението
    Кой се е засегнал, приятелю? Сигурно чувството да се правиш на интересен в интернет и да ти се радват група непознати е много яко, хахахаххаха.
    В момента мастурбирам
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Има разлика от шега до подигравка .. Ако нямаш нещо смислено да кажеш по темата, изобщо не пиши, искат се сериозни отговори, не изцепките на разни клоуни..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    вие нямате никакво чувство за хумор :С
    //too bad for you

а по темата:просто е прилив на хормони и нищо повече, не се вкарвай във филма, авторе ^_^
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

О, това било хумор ? Дообре.

Ох, драги новоизлюпени, като гледам надървили сте морала и се чудите къде да го мушнете. Преди да се превъплатите в борци без кауза, вложете малко мисъл. Никого не сме засягали, всичко беше доза смях на ничий гръб. Същевременно имаше достатъчно мнения, сред които статии, които дадоха смислен отговор. На вас явно ви е весело да повтаряте по папагалски. Преди да ми давате акъл тука, замислете се, че смислените ми коментари са повече от вашите всички събрани заедно и умножени по произволно едноцифрено число и повечето действително са били от помощ. Ако не можете да погледнете по-далече от носа си, не си го изливайте на останалите. Нито пък ако не можете да си опънете устата в усмивка.

Вече можете да продължите да си коментирате възвишено по екзистенциалните въпроси!

7 440 смислени мнения ? Браво, поздравления, личен живот нещо ? Продължавай да си сипеш много оригиналните шеги

Личният живот е 6. Мерят ли ти се пишки на тая тема? Или май ти се изхаби със смислените коментари?

Супер фен
    И дори след такива прекрасни моменти на невероятен секс и върховен екстаз, жената изведнъж може да промени изражението си и да започне да сере, което пък от своя страна предизвиква пълното недоумение на партньора й.

Но мъжете през това време не трябва да изпадат в паника, а да помнят, че жената сере не защото й е неприятно или изпитва болка или е изпаднала в депресия, а че за нея сексът е бил толкова добър, че с ласките си вие сте я довели до лайна. Това всъщност е женското щастие! "

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от dark_angel3 Виж мнението
    7 440 смислени мнения ? Браво, поздравления, личен живот нещо ? Продължавай да си сипеш много оригиналните шеги
    Я ми кажи бъдещето на мене, колко деца ще имам, ще ми върви ли в живота? (като гледам по мненията разбра какъв е Чачо)

П.П. Не си мери пишката (или квото имаш) с Чачо.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    шегите са му по-оригинални от баналните опити за ирония, които се опитваш да вкарваш (:
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Сигурно и останалите 7000 и кусур мнения са също така смислени както последните няколко, които "изсра" ххахаха.

Ами свободен си да провериш, ако държиш.

Забавно е как четете морал, какво да се пише в темата, ма иначе се въвличате в някакви безполезни спорове.

В крайна сметка извода е, че не може човек да пита за нещо непознато в един форум - дали аджеба някой друг му се е случвало подобно нещо, защото явно се намират разни форумни клоуни като "Chacho", която работа явно им е вместо да се държат една идея малко пораснали, те идват в темите и се подиграват и правят на интересни заедно със своите поддръжници и e-friends като granger, bloodyf & CO. Явно форума вече не е място, на което се дискутират различни въпроси, а място, което e за лична изява и масова критика, която можеш лесно да прочетеш из останалите мнения. Както и да е, форума е станал пълна дупка и хората, които редовно го посещаваха преди вече не са същите, ами са останали само утайките Няма да пиша повече по темата, не ми пука какво някой ще напише за мен или дали ще изям някой бан, защо ще докаже колко съм прав (: Приятно прекарване във виртуалния живот драги съфорумци!
    Последно редактирано от flyingmonkey : 04-09-2012 на 13:00

Ма като са безполезни, защо отговаряш ? И ти си част от безполезния спор.
    Шегите ти бяха адски неуместни, поне наистина смешни да бяха..

Супер фен Аватара на BrokenKnight
    Това е страхооотнооооо. Ти толкова зверски си е лашкал, че чак е заревала от кеф. Браво, идеален си )
    Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...

Ма като са безполезни, защо отговаряш ? И ти си част от безполезния спор.
    Шегите ти бяха адски неуместни, поне наистина смешни да бяха..
    За мен не е безполезен, щото аз виждам смисъл да се отклонявам от темата, когато според мен е приключила. А вашият проблем беше, че не пишем по нея, ма изведнъж и вие кривнахте. Тоест, държите на някакви глупости.

Имаше достатъчно смислени отговори, пак повтарям. Вие двамата специално нищо ново не сте казали. Няма и да добавите след Щрудел. Нито имате капацитета да се правите на сериозни, нито можете да се лигавите. Възмущавайте се от форума, но не се е променил последните дни, седмици или месеци, нито пък е по-различен от реалния живот. Винаги ще има "простаци" като мен, които да ви лазят по нервите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си