- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаджето ми се разплака след оргазъм?
М, до колкото си спомням използва думата 'безполезни'Нито съм възмутена, не се мисля и за сериозна ( не ме познаваш, така че не можеш да твърдиш каква съм, оракуле ) Да бе, да вляза за пръв път от месец във форума и да взема да се възмутя O.O Далеч си от моят проблем, МА нали трябва да се правим на умни и много оригинални.
ccdesigns - сбъркал си човека, който ще ти предскаже бъдещето![]()
Have a nice day, сигурна съм, че ще поддържате темата![]()
П.П Чачо, след като се имаш за такъв умник, защо продължаваш да отговаряш и да спориш ?А уж по-умния отстъпвал.. До скоро, пряко включване ще има, когато ми доскучае и искам да се посмея отново
Аман от ощипани госпожици! Хайде стига вече безсмислени спорове, някои хора се засегнаха повече отколкото самия автор, за к'во си хабите енергията за глупости?
Като се обръщате лично към мен, си защитавам позицията. Думата безполезен ти обясних защо съм я използвал. По-умният отстъпва тогава, когато види, че отсрещния човек няма да го разбере. Поне толкова смятам, че можете.
Пуснах шега и някои се посмяха, включително и Щрудел, беше забавно. Ето и съображенията ми да си го позволя:
-Шегата не е насочена конкретно към никого, за да засегна определен човек. Още повече, че създава нереална ситуация, за да няма някаква истина, която да обиди някого.
-Не преча на хората, които искат да коментират проблема да си изкажат мнението, нито противореча на тяхното.
-Някои хора се развеселиха. Това, че не е по вашия вкус, не значи, че няма кой да я оцени.
Хайде сега ми кажи ясно и точно, кое толкова ти пречеше, че реши да се противопоставяш?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Абе това ващо не е сране, то си е направо е диария.
Последно редактирано от TheNormalGuy : 04-09-2012 на 15:17
Може просто да се е разплака от кеф, какво толкова?
Просто я попитай.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
зависи от това дали се е разплакала от щастие или от скръб, случвало се е човешката душа да бъде осенена от негативен дух, например имало е случаи когато човек (изведнъж) е потъвал в скръб с мисли за някаква голяма мъка, дори понякога чувството е било такова сякаш афектирания е страдал цяла вечност - сякаш е "живял" (стотици) хиляди/милиони години страдайки по един и същ начин, това се дължи на едни измамливи явления на негативната природа на духовното("тъмнината"), които някои са наричали "дежавю", разбира се Слава Богу такова мъчително хилядолетно минало всъщност не е имало в вечноста, но такова чувство е просто илюзия пораждана от "тъмнината", а сексът често е служил като неин мотив (за) да поражда тези явления, тъй като в нейната природа е да предизвиква презрение към човешкото Естество и въобще към Естествената природа като цяло
Тук става все по-епично.
Concussion, всеки път като ти видя аватара и си мисля, че тоя след малко ще си глътне пурата.![]()
Welcome to the Jungle...
Дърт пезевенк е той.
Иначе гледката не е лоша, стига да няма разни "гори тилилейски".![]()
Welcome to the Jungle...
Охо тая тема голям смях станала бре ... Тръгнахме от сране, а до къде я докарахме![]()
Моята приятелка си реве всеки път
но не всички са така според мен
banned !!!
Последно редактирано от Monica Al-Hamaideh : 04-25-2012 на 15:25
насрах са от смят![]()
Снощи се насрах от смях докато четох темата и най-вече редактираните пасажи...
Сигурно един час не можах да спра да се смея с глас и паралелно с това да сера...
Chacho направо разцепва...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3