.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    Повече от фен Аватара на dark_angel3
    М, до колкото си спомням използва думата 'безполезни' Нито съм възмутена, не се мисля и за сериозна ( не ме познаваш, така че не можеш да твърдиш каква съм, оракуле ) Да бе, да вляза за пръв път от месец във форума и да взема да се възмутя O.O Далеч си от моят проблем, МА нали трябва да се правим на умни и много оригинални.
    ccdesigns - сбъркал си човека, който ще ти предскаже бъдещето
    Have a nice day, сигурна съм, че ще поддържате темата
    П.П Чачо, след като се имаш за такъв умник, защо продължаваш да отговаряш и да спориш ?А уж по-умния отстъпвал.. До скоро, пряко включване ще има, когато ми доскучае и искам да се посмея отново

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от dark_angel3 Виж мнението
    ( не ме познаваш, така че не можеш да твърдиш каква съм, оракуле )
    А нали и ти и авторът до преди малко викахте как Чачо е утайка и няма живот. Чачо със 7000 от 7400-те си мнения е помогнал много повече, отколкото ти през целия си живот.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на Concussion
    Аман от ощипани госпожици! Хайде стига вече безсмислени спорове, някои хора се засегнаха повече отколкото самия автор, за к'во си хабите енергията за глупости?

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Цитирай Първоначално написано от flyingmonkey Виж мнението
    Приятелката ми се разплака след оргазъм, на някой случвало ли му се е нещо подобно и някоя жена може ли да изкаже мнение по въпроса?

Кофти тръпка...Щом се е разплака значи има нещо гнило в цялата работа. Най-добре говори с нея по въпроса.

Мега фен Аватара на Chacho
    Като се обръщате лично към мен, си защитавам позицията. Думата безполезен ти обясних защо съм я използвал. По-умният отстъпва тогава, когато види, че отсрещния човек няма да го разбере. Поне толкова смятам, че можете.

Пуснах шега и някои се посмяха, включително и Щрудел, беше забавно. Ето и съображенията ми да си го позволя:
    -Шегата не е насочена конкретно към никого, за да засегна определен човек. Още повече, че създава нереална ситуация, за да няма някаква истина, която да обиди някого.
    -Не преча на хората, които искат да коментират проблема да си изкажат мнението, нито противореча на тяхното.
    -Някои хора се развеселиха. Това, че не е по вашия вкус, не значи, че няма кой да я оцени.

Хайде сега ми кажи ясно и точно, кое толкова ти пречеше, че реши да се противопоставяш?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Абе това ващо не е сране, то си е направо е диария.
    Последно редактирано от TheNormalGuy : 04-09-2012 на 15:17

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от dark_angel3 Виж мнението
    ( не ме познаваш, така че не можеш да твърдиш каква съм, оракуле )
    А ти не беше ли първата, която почна да лепва етикети на съфорумници, базиращи се на техния брой мнения във форума? Какво стана сега? Да не би кристалната топка пред ръцете ти да се счупи?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    //Като се изчерпат в спор, хората започват да използват ненужни факти срещу противника-външен вид, височина, МНЕНИЯ У ТЪП ФОРОН /just sayin/
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Може просто да се е разплака от кеф, какво толкова?

Просто я попитай.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен
    зависи от това дали се е разплакала от щастие или от скръб, случвало се е човешката душа да бъде осенена от негативен дух, например имало е случаи когато човек (изведнъж) е потъвал в скръб с мисли за някаква голяма мъка, дори понякога чувството е било такова сякаш афектирания е страдал цяла вечност - сякаш е "живял" (стотици) хиляди/милиони години страдайки по един и същ начин, това се дължи на едни измамливи явления на негативната природа на духовното("тъмнината"), които някои са наричали "дежавю", разбира се Слава Богу такова мъчително хилядолетно минало всъщност не е имало в вечноста, но такова чувство е просто илюзия пораждана от "тъмнината", а сексът често е служил като неин мотив (за) да поражда тези явления, тъй като в нейната природа е да предизвиква презрение към човешкото Естество и въобще към Естествената природа като цяло

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    1. Приятелката ми се насра след оргазъм, на някой случвало ли му се е нещо подобно и някоя жена може ли да изкаже мнение по въпроса?

2. Оргазмът вероятно няма нищо общо. Ти не я ли попита защо сере?

3. На мен ми се е случвало да се насера след секс, но това е много объркана история.
    Иначе за гаджето ти, не знам, поговори с нея, попитай я просто.

4. Попитай я, ние няма как да знаем защо се е насрала.

5. Е стига де... да се насере от кеф?!

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    ........................
    - Всички авто-части на едно място!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    зависи от това дали се е разплакала от щастие или от скръб, случвало се е човешката душа да бъде осенена от негативен дух,
    Авторе, води приятелката си при екзорсист

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    зависи от това дали се е разплакала от щастие или от скръб, случвало се е човешката душа да бъде осенена от негативен дух, например имало е случаи когато човек (изведнъж) е потъвал в скръб с мисли за някаква голяма мъка, дори понякога чувството е било такова сякаш афектирания е страдал цяла вечност - сякаш е "живял" (стотици) хиляди/милиони години страдайки по един и същ начин, това се дължи на едни измамливи явления на негативната природа на духовното("тъмнината"), които някои са наричали "дежавю", разбира се Слава Богу такова мъчително хилядолетно минало всъщност не е имало в вечноста, но такова чувство е просто илюзия пораждана от "тъмнината", а сексът често е служил като неин мотив (за) да поражда тези явления, тъй като в нейната природа е да предизвиква презрение към човешкото Естество и въобще към Естествената природа като цяло
    Слушайте го този пич, слушайте него ахахахаха

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Тук става все по-епично.

Concussion, всеки път като ти видя аватара и си мисля, че тоя след малко ще си глътне пурата.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Тук става все по-епично.

Concussion, всеки път като ти видя аватара и си мисля, че тоя след малко ще си глътне пурата.
    Ахаха!
    Няма, Тинто Брас е свикнал да гледа такива неща

Дърт пезевенк е той.

Иначе гледката не е лоша, стига да няма разни "гори тилилейски".
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Иначе гледката не е лоша, стига да няма разни "гори тилилейски".
    Или мандра, хахаха
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Охо тая тема голям смях станала бре ... Тръгнахме от сране, а до къде я докарахме

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Или мандра, хахаха
    Може и рибен магазин да е, ама пак не е куул.
    Welcome to the Jungle...

Моята приятелка си реве всеки път
    но не всички са така според мен

Цитирай Първоначално написано от flyingmonkey Виж мнението
    Приятелката ми се разплака след оргазъм, на някой случвало ли му се е нещо подобно и някоя жена може ли да изкаже мнение по въпроса?
    хаха сигурен ли си че не се е разплакала защото не можеш да я докараш до оргазъм

banned !!!
    Последно редактирано от Monica Al-Hamaideh : 04-25-2012 на 15:25

насрах са от смят

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    Снощи се насрах от смях докато четох темата и най-вече редактираните пасажи...
    Сигурно един час не можах да спра да се смея с глас и паралелно с това да сера...
    Chacho направо разцепва...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от thefreak Виж мнението
    XAXAXAXAXAXAXAAAaa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си