.

Виж резултатите на анкетата: Кой тип ?

Гласували
34. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Номер 1

33 97,06%
  • Номер 2

1 2,94%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 98
    Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    ^подкрепям.

Иначе аз сякаш си падам също по слабите момчета, но атлетично слаби. (а съм ходила и с някакви жилави и кокалести, или с анорексици - при мен явно всичко е красиво, като съм си харесала човека)
    Имам двама приятели много яки. Някак си, как да кажа, как да обясня... Високи са и двамата, нямат голяма мускулна маса, едва-едва някакъв релеф имат и много нежно и леко очертани мускули. И двамата са височки и са някак ... атлетично слаби. Много атлетичен вид имат, без да изглеждат напънати, или все едно си дават огромен зор да тренират. Нямат голяма маса, ама имат мускули. Тонизирани са, здравички, личи си, че няма да умрат ако им се наложи спешно да избягат някакви обиколки. Трудно ми е да го обясня. Единият е лостаджия, другият е бивш плувец, който просто нищо не му се лепи. И двамата нямат огромни гръбове, но пак са им широчки, де. И всичко при тях е някак издължено.

А сега съм с едро момче за пръв път. Не тренира, ама е някъв доста добре сложен. Голям гръб, широки рамене - и е като мечка малко, без нацепването и някакви огромни мускулни маси, за релеф дума да не става.

От тая анкета аз не мога да избера единия или другия. Първо че нямам определен вкус, второ, че мъжете не са само такива или такива. Има разнообразни типове тяло и на някои хора им седи биреното коремче примерно, други примерно са нацепени по отвратителен начин, а трети са просто секси.

Но, да кажем - харесвам здрави и нормални мъже с ТОНУС.
    Значи това е твоя човек ;d

http://www.vbox7.com/play:00a5e18c9c&start=2

ili toq http://www.vbox7.com/play:86569d2263&start=2

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Aз харесвам хърбави,проблем ? ;д

Да е стегнат (все ми е тая за плочките), да не е някой кльощав и по-тънък от мен, нито пък някой дебелак дето не може да си види к**а.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Не четете всичко...... написал съм момчета Които ТРЕНИРАТ !!!!!! Къде видяхте написано ВСИЧКИ мъже ???? Знам, че и има и момчета, които пак си тренират и са нещо средно между тези 2 типа, но аз избягвам в двете крайности, колко пъти да го повторя.................................... ....
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не ми харесват тия вдлъбнатини, които водят към слабините.
    Без ингвиналния канал (в случая говорите за lig. inguinale) момченцата нямаше да има тестистченца, да не говорим за момиченцата. "Успешно" изброявате мускули (това важи и за почти всички трениращи в залите, дори много от самите инструктури, нямащи и понятие за истинската функция на дадените мускули – най-често срещаната грешка например – трениране на m. brachialis, вместо на m. biceps brachii при позиция на ръката в полу-пронация (полу-супинация, междинното положение)).
    Всички мъже/жени, които нямат увреди (няма да споменавам какви) имат нормален мускулен тонус (мускулите, особено постуралните /тези с червени влакънца/ се намират в леко контрахирано/тензионно състояние, поддържайки позата ни /най-малкото/). Тоест тонусът не е критерий за тяло, както и силата, но това е друг въпрос.
    Надявам се авторът да постне други снимки, защото очевидно тези не отговарят на точността на темата.
    Последно редактирано от Незнам : 04-06-2012 на 16:18
    ...

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    The 1st one !!!!...
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Незнам Виж мнението
    Без ингвиналния канал (в случая говорите за lig. inguinale) момченцата нямаше да има тестистченца, да не говорим за момиченцата. "Успешно" изброявате мускули (това важи и за почти всички трениращи в залите, дори много от самите инструктури, нямащи и понятие за истинската функция на дадените мускули – най-често срещаната грешка например – трениране на m. brachialis, вместо на m. biceps brachii при позиция на ръката в полу-пронация (полу-супинация, междинното положение)).
    Всички мъже/жени, които нямат увреди (няма да споменавам какви) имат нормален мускулен тонус (мускулите, особено постуралните /тези с червени влакънца/ се намират в леко контрахирано/тензионно състояние, поддържайки позата ни /най-малкото/). Тоест тонусът не е критерий за тяло, както и силата, но това е друг въпрос.
    Надявам се авторът да постне други снимки, защото очевидно тези не отговарят на точността на темата.
    Браво! Получаваш дъвка с косъм. Поради липсата на дъвка, само косъм.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Като първия тип, че даже и с малкооо по-малък релеф ;дд Вторите са ми много набити... а и като ходят, ръцете им изглеждат много смешно ;дд
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Мега фен Аватара на babity
    При така поставен избор, нoрмално да искам да избабаня първия. Реално бих склонила и до по - средни стойности, а ако има по - добра фаца и говори членоразделно, дори и втория.

Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    само момчетата от първия клип
    много развитите перки са гняс

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Нито една от двете снимки. Но за всеки влак си има пътници, така че без жени няма да останат мъжете с тези тела. Аз лично не предпочитам момчета, предпочитам мъже, ако може със силно изразена мъжка фигура, развити рамене, бицепс, плочки, но не като на културисти. Абе мъже с една дума, а не момченца в пубертета.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Нито една от двете снимки. Но за всеки влак си има пътници, така че без жени няма да останат мъжете с тези тела. Аз лично не предпочитам момчета, предпочитам мъже, ако може със силно изразена мъжка фигура, развити рамене, бицепс, плочки, но не като на културисти. Абе мъже с една дума, а не момченца в пубертета.
    То пък щото тялото е предпоставка за намиране на приятелка
    Познавам анорексии и всякакви , които имат гаджета
    Защото важното е какво има в главата , дали е забавен , умен и тнт

Мега фен Аватара на Chacho
    Както е важно момичето да има подходящо характер, за да я вземеш за сериозна връзка. Ма нема да откажеш чифт яки цици.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    а те нали много мъже имат "плочки", развит бицепс и рамене............... мога да кажа, че момчетата са по-яки от мъжете ако ги вземем като цяло, говоря за момчета, които тренират, ти как мислиш един с бирено шкембе ще се мери с активно спортуващо момче ? Еми не може..........
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    а те нали много мъже имат "плочки", развит бицепс и рамене............... мога да кажа, че момчетата са по-яки от мъжете ако ги вземем като цяло, говоря за момчета, които тренират, ти как мислиш един с бирено шкембе ще се мери с активно спортуващо момче ? Еми не може..........
    Волята им е много по-голяма на момичетата в целта си да се състезават на равно с мъжете , така че ако биха обърнали пола си щяха да ни минат веднага ;d

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от awerw Виж мнението
    Не МОМЧЕТА не могат да бъдат по-яки от мъже брат абсурд

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    абе пак не четеш ице имах предвид, че повечето мъже не се занимават със спорт, а тя беше писала, че харесва по-здрави мъже, но те са много малко, повече момчета има с хубави тела, защото те имат стимул да тренират, а мъжете са рядкост в това отношение......
    sapphire5

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Аз не избирам мъже чиято главна цел е да постигнат по-хубаво тяло и да се пъхтят по цял ден във фитнеса, надувайки мускули и перчейки се пред огледалото. Моят мъж си е трениран, точно такъв какъвто го описах, но той не го прави за да ми гали окото, а за да бъде в добро здравословно състояние, както са казали хората "Здрав дух, здраво тяло". Това разбира се, не значи, че мъжете които не тренират ще останат девствени.

Впрочем под момчета разбирам такива до 15-16 години, и да, повечето от тях не ги виждам да имат плочки и телосложение на мъж.

Banned Мега фен
    Е точно слабите момчета им изпъкват плочките ,но това е друга тема
    awerw не ми викай Ице ,ако обичаш
    Иначе мъжете на 25 - 30 години ,които тренират не са малко! Малко са тези ,които продължават със спорта след 35 - 40 годишна възраст

Голям фен Аватара на slimbo
    Мразя фукльовци дето не са хора апък имат плочки !!!! Иначе сега си падам по 1 момче дето не е кой знае колко напомпан даже по едно време имаше и леко коремче обаче е мнооооого сладък и добричък

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Аз не избирам мъже чиято главна цел е да постигнат по-хубаво тяло и да се пъхтят по цял ден във фитнеса, надувайки мускули и перчейки се пред огледалото. Моят мъж си е трениран, точно такъв какъвто го описах, но той не го прави за да ми гали окото, а за да бъде в добро здравословно състояние, както са казали хората "Здрав дух, здраво тяло". Това разбира се, не значи, че мъжете които не тренират ще останат девствени.

Впрочем под момчета разбирам такива до 15-16 години, и да, повечето от тях не ги виждам да имат плочки и телосложение на мъж.
    Имаш доста лоша представа за спортист...... никой не стои по цял ден във фитнеса............ и много малко са тези, които се перчат, ама то така става без да знаеш и да говориш. А за теб ако на 17-18 вече са мъже.... не си слагай граници на които на теб ти е удобно.
    sapphire5

Banned Мега фен
    На времето е било прието след казармата и навършени 18 да си ставал мъж.
    Това е много разтегнато понятие .
    Може да си на 30 ,но пак да се държиш като малък .
    А пък някои викат и на 25 годишните момчета ...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Нито един от двамата.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_ Виж мнението
    Нито един от двамата.
    да.

/55 букви/
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Виждам, че вота на Номер 2 е доста нисък, затова ще помогна с въпрос... Няма ли да се чувствате по-защитени с момче Номер 2, все пак онзи си е слабичък каквото и да говорим, а момче Номер 2 с неговата маса внушава доста респект, както към другите, така и към момичето
    sapphire5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си