- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Фърст тайм.. :д
Така имам странно чувство от известно време. Девствена съм, но ми се прави секс. Не знам какво е чувството и ми е любопитно - искам да го направя, чувствам се готова. Това нормално ли е при положение, че не съм го правила никога и на някой от вас случвало ли му се е подобно нещо?
Ъъъъ, разбира се че е нормално. Кви са тези тъпи теми? Всички девствени преди теб са искали да правят секс. Затова са и изгубили девствеността си.
Някой девственици го правят като по задължение, а на мен ми се иска. Аз дори нямам приятел, с който да го направя. Не че ако си набележа някой ще ми откаже, обаче по принцип момичетата искат уж секс като имат приятел, а аз просто така.. Странно ми е..![]()
Напълно нормално е. Само внимавай, защото все пак е първи път, а повечето, да не кажа всички го смятат за нещо ценно! Успех! : )))
Не ми пука какво хората мислят за мен, пука ми само какво мислят за мен хората, за които ми пука!!В живота не е нужно постоянно да си важен - важното е да си важен, когато е важно.
:P
Ако не беше ми се доправило секс докато бях девствена, все още щях да съм си девствена. Това отговаря ли на въпроса ти?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
bloodyF няма от какво да се засягам. Все пак това е форум и е нормално да ми се дават различни мнения, дали било то негативни или не.
пт/ Ама нормално ли е да искам да го направя просто с някой. Да не съм си набелязала никой, а просто да изпитвам нужда да го направя с някой? о.О
Да, нормално е. Нагон. Пък и е пролет - всичко живо се разгонва.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Да, нормално е! В един момент човек пораства и започва да се нуждае и от секс. Аз бях по същия начин иии си намерих човек за това. Той не ми беше цел, а средство. Не правех секс с него заради самия него, а заради секса. И да ти кажа грам не съжалявам. Успех.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Много благодаря за отговорите. Мислех си, че все някой ще се изгаври, но всички ми отговорихте съвсем адекватно. Още веднъж БЛАГОДАРЯ!![]()
А аз, не че искам да се гавря, ама по какво разбра, че ти се прави секс? Мастурбираш ли, възбуждаш ли се или просто така реши?
Добре, как разбирате, че сте готови?
За момичетата с приятели, даже в случаите със забивка мога да го разбера - не те е страх, възбудена си, искаш, тн ... Ама ти, по какво разбра, че си готова? Не ме разбирай погрешно, не те съдя или нещо подобно, и аз имах такъв 'развратен' период, най-малкото - пролет е![]()
Иначе, естествено, че е нормално. Нещо ново е, хормоните тресат, приятелките ти сигурно вече имат истории, любопитно ти е, всички за това говорят 'се пак ... стискам палци да намериш подходящия човек и успех![]()
мм на колко беше?..щото на някои на 12 им се чу*а..на други по-късно..
П.П. питам от любопитство![]()
Като си разгонена и ти се e6e хвани се изпраскай... Или искаш тъпан да ударим по случая и да направим кастинг за най-добър е6ач.?
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Принципно съм съгласна с теб, PinkPan7her, обаче я си представи малкото разгонено 14-15 годишно момиче, което си представя яките батковци по улицата пред/зад/под/над нея. Значи ли това, че е готова за последиците от един евентуален секс с някой от тях? Да приемем, че е има сексуалната култура и биологията от 8 клас, става въпрос по-скоро за психологическите последици. Особено в тая сладка филмарска възраст![]()
Мда. Стойте си девственици до 25 годишна възраст, когато сте достатъчно умствено зрели.
Дриймърке, никой не говори за умствена зрялост и за девстеност до 25 години![]()
Говоря ти за случай с момиче, което имаше one night stand на 15 с момче, на което хич не му беше до нея. Мацката се обсеби и превърна секса в начин да задържа момчетата до себе си. Малко "чука ме - значи ме обича", а като я зареже 2 седмици по-късно, изпада в депресия. После кръгът се повтаря. Това е, за което говоря - дали си готов да поемеш последствията от акт, който понякога може да е чисто физически. Не винаги сексът е израз на главозамайваща, вечна, безкрайна, опустошителна и прочие любов. Ако си от момичетата, които го разбират, евала![]()