Здравейте, регистрирах се в този сайт, за да ви споделя един мой проблем - става дума за момиче, разбира се. Запознахме се с нея преди около месец. Опознаването ни стана предимно по скайп, макар че често я каних навън. Много ми допада като характер, не съм виждал по-симпатично момиче, от която и страна да я погледна - готин характер и красива външност. Аз съм на 17, тя на 15, скоро става на 16. Но, има някакъв проблем, изглежда... Досега не съм имал много приятелки (не обичам да използвам думата ''гаджета'', ще ме извинявате ;д) и не мога да твърдя, че имам затвърден опит, но такова чудо не бях виждал. Давам пример - последния път, когато се срещнахме, не бяхме сами, тя беше с две нейни приятелки. На мен не ми беше особено приятно, защото нейните дружки са пълни кифли и постоянно ми подмятаха няк'ви идиотски лафове, на които гледах да отговарям също толкова идиотски, с риск да направя лошо впечатление на момичето. Ама как се общува с такива... Мда. ;д Ама тя през цялото време беше един НАПЪЛНО различен човек. Беше точно като онея наконтени глупачки. Помислих си, че сигурно такова държание изискват нейните любими приятелки, затова се опитах да я разчупя малко, казах й, че обезателно трябва да отидем двамата да гледаме Хобитът, като излезе, 'щото разбрах, че и тя харесва LOTR. Но това няма значение, реакцията й ме срази. Погледна ме, все едно съм някакъв пълен простак и ми каза : "ъмммм.. к'во?''. Няколко секунди стоях шашнат, ама после й се усмихнах и казах : ''Нищо, нищо.'' Приятелките й 'почнаха да се кискат. И като ми писна, взех, че им теглих една майна и на трите и им казах, че съм имал някаква работа и се прибирам. Тя ми писа по скайп после и започна да ми говори така, сякаш нищо не е станало. Мила, добра, разбрана. Каза ми, че със сигурност трябва да го видим заедно този филм (за който по-рано й казах..). Хванах се за главата. Каква е тая фурнаджийска лопата, двойната Лотхен, или каквато и да е там? Не си спомням да съм бил така объркан и, определено, РАЗДВОЕН. И седя сега и се питам, к'во е това чудо.. 'Айде, ако имате някакви идеи, с радост ще ги чуя.