- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Бахти шантавото...
ЧеРеДе жива,здрава,права и корава,от секс,пиеьнье и пушьнье да не се отървеш
Creative Technologie
Във форума нищо не остава скрито-покрито. Все пак си имаш работа с опитни и закоравели столкъри и ноулайфъри.![]()
ох, да, вярно :д
еми честито значи, хаха![]()
18?
Браво , пораснала си.
Виж кво виждам напушен , пращам ти я направо на РД-то
![]()
Последно редактирано от NightGuardian : 04-10-2012 на 23:15
Жеситу е яко лапИ, нея няма да я барате, че ше има бой!
Жес, пожелавам ти честит рожден ден малко на патерици (не съм видял :С), нека да си щастлива, усмихната и позитивна, всичко друго ще си дойде на мястото![]()
Можеше и по-добре![]()
С'я на шибаният им съвет, ако не ми одобрят молбата ще им пръсна гъзовете. Не ща да ми отиде още една година по дяволите и да завърша на двейсет и кусур шибаното образование.![]()
Но ще е яко другите да завършват висше, а аз средно..Ще се чувствам специална. И ще ми казват, че съм специална.
"Ти си отиди във вечерното, там ще ти е най-добре"...А ти си се върни в дупката от която изпълзя/ада и ще ми е най-добре.
Всъщност догодина може да отида там. Обичам бременните си наборки. И циганите, и наркоманите, и ретардите. Ще се впиша идеално.
Мамка му, закъснявам.![]()
Сънувам някви странни и неадекватни неща тия дни...
Иначе вчера, като се напуших реших да влезна в омегле, щото от отдавна не съм го правила и се получи някво готино.
You're now watching two strangers discuss your question!
Question to discuss:
Have you taken Bear Grylls as your personal lord and savior?
Stranger 1: yes
Stranger 2: i do not like pee
Stranger 2: i like shit
Stranger 1: lol^
Stranger 2: yes its true i like you stranger
Stranger 1: black and yellow black abd yellow
Stranger 1 has disconnected
![]()
13 градуса, които се усещат, као 15, максимална температура за днес 20 + дъжд. Обичам такова време! Дано да остане такова цял ден. Но се чудя черният или шареният чадър да си взема. Много харесвам черно и чадърът е някъв готин, такъв сгъваем, ама другият е с цветовете на дъгата и почти го откраднах...Не знам, това са прекалено сложни работи.![]()
Градууушка! Толова е красиво...И котито влезна да спи в шкафа. <333
http://comic.naver.com/webtoon/detai...20&weekday=tue
Всеки път...Всеки път. Всеки шибан път!
Добре, де...Гледам/слушам си някъв клип във вибокс и забелязах това отгоре -Въобразявам ли си или е много..Хммм...Крийпи? Тези неща от ляво и дясно са се втренчили в теб и те гледат в очите.
И там има някви птички и те всякаш са вързани на конци. Много е болно.
![]()
Да уважим темата специално за Ангеца! Колко ли съфорумници осъзнават какво богатство държи човека в ръката си ?
![]()
Дивачка?![]()
Ако ходя на такова парти , бих поканил Агнеца.
http://www.youtube.com/watch?v=3rhDC0yGZJE
Ще е доста по-голямо мазало от всякъде където съм бил.![]()