- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Усещате ли когато свършват във вас (без презерватив)
Здравейте,
С 2 мои приятелки настана голям спор - винаги ли усещате, когато свършват във вас - когато правите секс без презерватив. Аз и едната ми приятелка винаги усещаме, но другото момиче твърди, че понякога не усеща когато приятелят й свършва в нея...
Та въпроса ми е - винаги ли усещате когато партньора ви се изпразва във вас (когато го правите без презерватив естествено) ?
P.S. Е, ако някой иска да сподели и как е с презерватив - там лично аз рядко усещам - по-скоро усещам оргазъма на приятеля ми по останалите признаци, но когато е с презерватив по-скоро не усещам кога се изпразва...
Усеща се, да. Усеща се пулсирането.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Така ли? Имали сме Павлинка във форума? о.О
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
И с презерватив се усеща пулсирането.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Винаги се усеща-дали с или без презерватив, пулсацията се усеща.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Хах не са свършвали в мен без презерватив дано и не ми се случва,но се усеща едно пулсиране и като е с преерватив и му става като ,че ли по твърд дори преди да свърши.
Усеща се - да и в двата случая. Ако е с предпазни мерки по пулсирането на пениса, забързването в края, дори начна по който партньора се двици. Ако е без, просто усещаш топлина в тялото си. Не знам как да го обясня по-ясно. Може да не усетиш подобно нещо, ако си неопитен или ако не познаваш достатъчно добре тялото си.
По-интересното е с твоите приятелки, ако сте набор 93, колко пъти ви се е случвало да свършват във вас без презерватив?
Нищо не се усеща, нито с презерватив, нито без!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Да свършиш вътре без презерватив е най-готиното усещане на света. По-опитните жени го усещат и също им харесва.![]()
Welcome to the Jungle...
И аз усещам пулсацията.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ами със сегашния ми приятел така правим - и на двама ни харесва повече (и да взимам хапчета). От време навреме за разноообразие сме пробвали за някой месец с презерватив. За другите ми приятелки - май и те са като мен.
Иначе за движенето и забързването на партьора - то е ясно... питах за усещането вътре... Аз по принцип усещам не само самото пулсиране накрая, а и като самата семенна течност на гаджето ми - наистина като затопляне... а когато е с презерватив не усещам това и е странно, ако не го видя да изпитва оргазъм - не знам дали ще разбера, че е свършил...
А моята приятелка казва че не усеща почти нищо без презерватив - нито затопляне от спер...та на партньора, нито конвулсията на пен..а му накрая. С другата ми приятелка даже я бъзикаме, че гаджето й може да симулира оргазъм... лол
А това пулсиране на пениса доставя ли ви удоволствие?И струва ли си примерно да се отделят 10-20 секунди в пулсиране вместо движения вътре-вън?
Ясно е, че няма да отида в Рая, поне да си заслужа Ада.
Street drifting is not a crime!
Sideway is the right driving way!
Аз не уещам пулсирането, но приятеля ми тогава започва да вие тихичко и по това разбирам.
Усеща се пулсирането и самата течност, става ми едно топличко такова.
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Само аз май не усещам нищо с презерватив![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Зависи от презерватива май дали ще усетиш нещо или не. Но без определено се усеща пулсирането и топлината.