- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Силен грим?!?
Кефят ли ви силно гримираните жени стил "Андреа" Мен много ме възбуждат
Ръкоблудствай наволя тогава!
maDamn
Ох, да. Модел за подражание са ми!
Мдааа, всяка сутрин ставам в 5 и до 8 седя слагам 3 пласта фдт, молив, спирала, черни сенки, тупирам екстеншъна и тръгвам за даскало...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
не , кефат ме жени с възможно най-малко грим...естествени , неподправени ... не мисля ,че една чаровна и красива жена трябва да прикрива и маца лицето си
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Ех ех! Ако пък носят розовко - любимия ми цвят! - и ходят със смъкнати гащи, просто ще им се нахвърля и отдам изцяло!
и аз мисля ,че ще го направиш :Д
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Ох, жена, която не си пада по мъжете, които ние харесваме, просто не може да се нарече жена!
DisappointedDreamer, още 5 пъти що не повториш, че нещо май не те разбрахме?
И аз не съм фенка на чалгата, но не мога да отрека, че Андреа специално на някои снимки има страхотен грим и уникална коса. Харесва ми силния грим, но върви да го сложиш вечер, през деня да тръгнеш така по улиците ми е леко странно.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Violenza, стига хейтва. Във всяка тема ебати държанието, к'во е т'ва отношение?
Освен това, ако не забеляза, момичето се шегуваше.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не обичам, защото не ми стои. Може би не ми стои, защото не умея да си слагам де. XD Както и да е, макс спирала и гланц. Всичко останало ми стои ужасно неестествено.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Вафла, мерси.
Колкото до Виоленза, беше 3 часа през ноща, скучно ми беше, а темата и без т'ва беше фейк. Реших да се пошегувам, ама ако искаш да ти го повторя още 5 пъти, мога да го направя. Никого не съм обидила, та ако обичаш твоите ПМС реакции може да изразяваш другаде.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 04-13-2012 на 09:44
Честно казано, когато излизам вечер съм с бая тежък грим и си мязам баш на някоя чалга звезда, само дето не показвам толкова плът ... И до колкото съм забелязала, повечето ми приятели ме предпочитат с малко или без никакъв грим, както хора по принцип.
Когато излизам вечер съм с доста силен грим, ама през деня и когато съм на училище няма смисъл от него - дори доста често излизам и без грим. Иначе харесвам хубаво нагримирани момичета![]()
Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D
Гримът за жената е вид самоуважение.
Това, колко вече ползва е въпрос на избор.
Аз лично предпочитам натурално излъчване постигнато с малко количество на подпомагащи субстанции.
Но това съм просто аз
And I live like a Sir![]()
Е па фолк-певеците са намацани, та направо главата им с 4 кг по-тежка станала. Грозно е според мен да се намажеш по тоя начин. Предпочитам да съм си естествена, но със съвсем малко грим, ненатрапчив - спирала, гланц, евентуално фдт, но нищо повече..
ЕДИТ: Защо темата е в раздел "Секс", че нещо не схванах връзката?!
Едит 2: Защо ми се струва, че авторът се занимава да пуска донякъде "безмислени" и вече съществуващи такива теми?!
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
обичам да
и да ви информирам че не е свързан само с чалгата