Цитирай Първоначално написано от magita Виж мнението
хах понеже вчера гледах американски пай последната част тоя бащата каза нещо, което мисля да цитирам тука. "може да сте баща и майка, но не забравяйте, че сте съпруг и съпруга и че трябва да имате вашето време заедно." Мисля, че човека си е много прав. Прави си нормален секс всеки ден докато спят, докато са будни, ако щеш ама винаги трябва да имате по няколко часа заедно.

П.с аз не мисля за деца и тн. не съм и мислила. Така че явно не мога да мисля като вас :]
Хубава мисъл. Съгласявам се. Пак ми покажи къде съм казала, че ще е без секс. Аз и да искам не бих издържала, а той - съвсем. Но аз лично не виждам къде ще вместя анален в сметките тогава. Едно на ръка, че по-малкото ни време общо за секс няма да го губя в клизми. Две, че за нещо такова трябва да си мега, мега отпуснат. Не да се притесняваш, че някой oт лапищаците ще влети да каже, че го е страх от чудовището в гардероба и иска някой да го приспи пак. Цялата настройка за това, подготовка и прочие е несъвместима с децата. Ако се опиташ да си го представиш, ще разбереш.