.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Мега фен Аватара на Infinity
    Хахах , не била станала масова марка !? Ами, това че се продава вече по съвсем обикновени квартални магазинчета за дрехи и то в доооста малки градове не я ли прави масова ? Това , че маса циганки от моя град от скоро именно затова носят Бершка , някак си ме отблъсна доста от марката , която обожавам попринцип :Д
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от Infinity Виж мнението
    Хахах , не била станала масова марка !? Ами, това че се продава вече по съвсем обикновени квартални магазинчета за дрехи и то в доооста малки градове не я ли прави масова ? Това , че маса циганки от моя град от скоро именно затова носят Бершка , някак си ме отблъсна доста от марката , която обожавам попринцип :Д
    Не съм попадала аз на такива гледки,но може и така да е.Тук много рядко се среща някой да носи Бершка и е доста трудно да откриеш нещо тяхно.

Цитирай Първоначално написано от Infinity Виж мнението

От къде си? Няма квартално магазинче с Бершка или поне не с цели колекции. Аз също съм срещала в Пазарджик в магазини по някой чифт дънки или някоя блузка, но хората, които ги купуват дори нямат идея както пише на етикета. + това Бершка дават някои от колекциите си на преоценена стока и тя се изкупува от обикновенни продавачи, но не е същото като да идеш в Седрика или Дъ мол в техните магазини, а и много често преоценената стока са много стари колекции. Колкото и да се намират артикули на Бершка тя все още не е масова както други тийн-магазини. 5 или 6 магазина в цяла България не правят марката масова

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си