- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Педофил ли съм ?
Я по-леко лъвице.Къде съм казал че е идиот? казах че не е на себе си..".Момчето не знае къде се намира"? тоест е депресиран.О и в момента говорим за него не за тебе колко години си прекарала далеч от Българската територия.Нито пък за способностите ти да се "изразяваш"/злобно,злобно/Я по добре пий една студена вода..успокои се?Какво ще кажеш звучи ли ти като план да ти олекне малко че виждам нещо ти се е натрупала негативна енергия
![]()
Автора не е педофил но определено е поредния идиот.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
DisappointedHater, стига си солила момчето, на 14-5 как да е супер ориентиран, всички са такива като него.
Не си ли чувала, че момичетата влизат в пубертета по-рано? А не си ли самата ти момиче? Айде като се осъзнаеш, тогава пиши прибързано![]()
Аха, тия лафчета от римичка.ком ли ги видя, ахаххаха. Самата ти си смешна, също така както прочетох малко по-долу, разсъждавала добре ли, нещо такова, хахаха. Мила, виж се. Тъпо ми е да обиждам, ама ти направо ме изкушавашАйде няма к'во да се занимавам поече, че ми е жал за тебе
![]()
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Какво е тва римичка? Дори не знам за този сайт. Колкото до това кога момичетата навлизат в пубертета, да, но средната възраст през която момичетата влизат в пубертета е 12. Така че преди да ходиш нагоре надолу и да дрънкаш глупости, вземи ТИ прочети малко.
Всичко, за което се хвана от написаните мои постове, бяха някакви нападки на лична основа. Нищо не спомена по темата, защото просто няма за какво да се захванеш, тъй като съм права. Таа, вземи порасни малко, образовай се, почети и тогава ела да ми вливаш акъл. Дрисльо.
Т'ва е някаква измислица, с която да те налея и да се осъзнаеш. И няма такъв сайт. Вероятно е 12, за четене не съм ти казал нищо, че да казваш АЗ да взема да прочета.
Всичко, което изкоментирах по твои постове, бяха нападки, но с цел да те накарат малко да се осъзнаеш. Усещам как не спрях да го повтарям в постовете си, ама си е така. Та няма как да знаеш имам ли нужда от всичко това, което изброи. Смешка незадоволена.
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Вие двамата кво си мерите?
Dr. Gregory House
Пишките си мерим. Такава впрочем обаче аз нямам.
А мерете си ги. За клюката питах![]()
Dr. Gregory House
Намери си по ГОЛЯМА приятелка![]()
Ебати гнусното бе! Как може такова нещо не те ли е срам?! Ти си пълен педофил, от най-големите! Хора като теб трябва да бъдат зад решетките! Срам за човечеството!
![]()
Самоизгори се на клада публично пред съдилището...
Срамота!
![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Ако бях сестрата на сегашната ти дванайсетгодишна приятелка щях една хубавичко да не науча какво може и какво не с нея!!
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
+1
Не е педофил и държанието му е нормално за годините му. А клин клин избива, е стара и изпитана рецепта
И верно DisappointedDreamer стига си хапала всеки за щяло и нещяло! Това, че ти имаш проблеми в личен план, не значи да си изливаш негативизма върху случайни хора, молещи непознати за съвет.
!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-DisappointedDreamer-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!-!
![]()
Аз проблеми в личен план нямам.Ебахти врачката се оказа. Ама то какво друго да очакваме от тебИ? Представям си как седиш в момента и ми четеш живота в кристалното си кълбо. На нормални теми отговарям с нормални отговори.
Колкото до това, че държанието му е нормално. Ъ, не мога да го приема. То зат'ва поколенията затъпяват. Щот такива като теб се появяват и го определят като нормално.
Еййй изядохте Еднорога... после що няма еднорози.
Тва хората сме опасно племе.
Dr. Gregory House
Знаеш ли въобще значението на думата "педофил" или не? Не , не ми отговаряй - личи си , че и на идея си нямаш какво значи. Та , както и да е. По темата: не , това не те прави педофил. Спокойно. Ама наистина и двамата сте малки за секс, така че не бързайте.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥