.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Играе ти играта "Ти си виновния и ще ми тичаш по гъза за да ти простя" Ако си се вързал на дивотиите и - значи те е въртяла. Ако не си - браво на теб.

Така както го описваш нищо не си сгафил, а девойчето просто ти кифлее. Това ли е пълната история между вас?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Играе ти играта "Ти си виновния и ще ми тичаш по гъза за да ти простя" Ако си се вързал на дивотиите и - значи те е въртяла. Ако не си - браво на теб.

Така както го описваш нищо не си сгафил, а девойчето просто ти кифлее. Това ли е пълната история между вас?
    Не си бях в София, и за това сега отговарям, съжалявам за което.

Ами историята я разказах по-накратко или само минусите, които ме накараха да я оставя. Иначе първоначално бе перфектно, нямаше кавги, разбирахме се, желаехме се, нищо лошо... После започнаха натякванията, когато се видехме. Обаждах ѝ се, че днес например няма да мога да я видя, защото ще изляза с приятелите (6ма, но истински), да ги видя и т.н. Тогава тя започваше с това, че винаги съм предпочитал тях вместо нея при положение, че не съм ги виждал от една седмица грубо казано, а нея всеки ден. На няколко пъти се налагаше да си отменям срещите с тях, за да мога да я видя, не знам и аз защо... И за завършек, което пропуснах да кажа, е че ме изкара лъжец, за това, че бях отишъл с нашите на хижа, а тя си помисли, че съм бил някъде другаде и така не ми повярва. Най-много мразя някой да ми каже, че съм го излъгал, при положение, че никога не лъжа любимите си хора и никога не бих го направил, независимо каква е целта ми. Това ми го каза, след като разбра, че искам да се разделим, каза ми, че не съм знаел какво искам и до там. Това е историята помежду ни, по-дълго разказана и с повече подробности.

Според мен тепърва сте си опознали характерите Да не ти пука, когато вече не можеш да намериш общ език с даден човек и моментите ви заедно са само загуба на време за излишни спорове не мисля, че има смисъл връзката да продължава, особено на тази възраст, не казвам, че сме малки или нещо такова, но... съмнявам се, че си щял да се ожениш за нея все пак, нали? ;dd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си