- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
и на тебе бубке деветдесет и три
излизам
само мъртъв ще заспя
6б3З10
няма подаръцииииииии![]()
23 ли ? ;D добре хайде чао !
да ама се чукаме с яйца,събираме се семейно и ми дават пари ;D на мен това ми стига ;d
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
и все пак е тъп празник![]()
Здравейте ^^
Някой ако може да ми каже как се сменя подписа , че нещо откакто обновиха сайта не мога да се оправя като хората с него..xd
Така говориш,защото не са ти се случвали хубави неща на този празник ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Казваш,че е тъп празника,но ако ти се е случило нещо много хубаво на този ден едва ли ще го забравиш и няма да говориш така ... Аз например много обичам Великден ;D
как искаш да поясня поточно не разбрах ? ;d
Последно редактирано от bubkaa93 : 04-15-2012 на 07:37
За мен секи ден е великден така че...![]()
както и да е ..
тъпо ми е :X:X
и на мен малко,но какво да се прави ..
трябва да ставам и да се оправям и да ходя до баба да и помагам,че и ние ще имаме нещо като Великденски обяд ама няма да е само през обяд ;D пък ме мързи много ;x
Кога ще си дoйдеш
като каза обяд във фурната има едно агънце <33![]()
ммм не знам може и да не се прибера,но аз ще си взема лаптопа разбира се и ще вляза по някое време ;d
ооо мразя агнешко ;x
и аз амаа така ще влезеш !
![]()
ама,какво Иване ? ;d
Мирише гадно![]()