.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Мега фен Аватара на Зайче..

Пролетно яке.

Здравейте, от доста време си търся пролетно якенце, обаче така и не си намерих. Ще се радвам да ми препоръчате някои онлайн магазини (ако може български) където продават. Нямам никакви конкретни примери, които да ви дам, просто искам тънко яке, което да става за по-топло време и да е малко по-елегантно (т.е. да не е за маратонки, а за обувки и чанта примерно..). Надявам се, че сте ме разбрали, защото хич не умея да обяснявам.

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    А при нас момчетата е още по-трудно да си намираме дрехи - защо дизайнерите мислят, че мъжете не ги интересуват дрехите..

иначе прегледай тук може да има нещо: www.vmzona.com
    Азис - Хоп [music]

Най-малко очаквах момче да ми препоръча сайт, но все пак ти благодаря. Та разгледах, обаче дрехите не са ми по вкуса.. :д

Не ти трябва изобщо повече. Сега неусетно ще дойде лятото, малко си закъсняла с купуването според мен.Как така не си намерила? Навсякъде има, по всички магазини, молове, какво ли не.Онлайн не можеш да си купуваш яке, нали трябва да го пробваш ,да прецениш как ти стои.

Цитирай Първоначално написано от don't say anything. Виж мнението
    Не ти трябва изобщо повече. Сега неусетно ще дойде лятото, малко си закъсняла с купуването според мен.Как така не си намерила? Навсякъде има, по всички магазини, молове, какво ли не.Онлайн не можеш да си купуваш яке, нали трябва да го пробваш ,да прецениш как ти стои.
    Еми просто тези, които имаше по магазините и в мола не ми харесаха и се надявах да намеря нещо в интернет. Иначе аз си имам пролетни якенца, ама колкото повече - толкова повече.. :д

Град
    София де Жанейро
    Ето още няколко линка: http://www.aukro.bg/ekstaravagantno-...269130810.html
    също така и другите оферти на потребителката - или пък www.prodavalnik.com - от там съм си взимал доста неща
    стига да намериш нещо хубаво, щото има и адски спрели работи - ама първо ако си харесаш дреха, кажи да ти дадат размери в см. на дрехата и си мериш по твойта да не се прецакаш - да не ти е голямо или малко ..
    Азис - Хоп [music]

Цитирай Първоначално написано от tonique Виж мнението
    [url]www.aukro.bg/ekstaravagantno-damsko-yake-m-i2269130810.html
    Такива якета бол. Накъдето и да се обърнеш, всички с такива, включително и аз.

Да ама и тези не са ми по вкуса.. :д Трудно нещо може да ми хареса, но дано и това да се случи скоро.. :д

Banned Мега фен
    аз пък искам такова тъничко якенце.. спортно да мога да го нося с ето такива или подобни буки: http://1.bp.blogspot.com/_Jn1ha8VVyI...Star-Black.jpg и да е черно ако може.. може и кожено.. някой да предложи сайт ?

Еми, щом сама не знаеш, не очаквай ние да ти нацелим вкуса. Единственият начин е излизаш, гледаш, харесваш, пробваш и ако ти хареса, купуваш.

Град
    София де Жанейро
    Влез в www.prodavalnik.com може да ти хареса нещо
    то пък всяка 2-ри човек ли купува от aukro.bg ..
    Азис - Хоп [music]

Цитирай Първоначално написано от don't say anything. Виж мнението
    Еми, щом сама не знаеш, не очаквай ние да ти нацелим вкуса. Единственият начин е излизаш, гледаш, харесваш, пробваш и ако ти хареса, купуваш.
    Спокойно, не съм молила никой тук да ми нацелва вкуса. Просто исках да ми се покажат разни сайтове, които да разгледам и току-виж да си харесам нещо.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    В Ню Йоркър-а имаше много сладки якенца, шушлякови, цветни. 40 лв са и са тънки, точно за този сезон, с проветрива подплата. http://www.newyorker.de/fileadmin/co...9_lightbox.jpg ето какво представляват, само че имаше много по-хубави разцветки, тази хич не ми е по вкуса на мен.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    В Ню Йоркър-а имаше много сладки якенца, шушлякови, цветни. 40 лв са и са тънки, точно за този сезон, с проветрива подплата. http://www.newyorker.de/fileadmin/co...9_lightbox.jpg ето какво представляват, само че имаше много по-хубави разцветки, тази хич не ми е по вкуса на мен.
    Ау харесва ми.. <3 Жалко, че скоро няма да имам път към мола :х

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    http://bgwebmarket.com/ тук има много хубавии ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си