- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Известни личности
Според вас и други, ако са ви казвали на коя известна личност приличате? Ако все още не знаете пуснете ваша снимка и ще ви кажем.. та вие сте..
На мен са ми казвали, че приличам на Рияна, а на вас?
Казват ми, че приличам на Kaya Scodelario. Не намирам прилика аз. :Д
Everything changes, but beauty remains ...
аз все още не знам на коя гледах там в фейсбука имаше едно такова приложение, ем не открих голяма прилика...
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Андреа и Ева Лонгория. Две коренно различни на външност жени...как и по какво им приличам - не знам. Аз самата не мога да се оприлича на никого... ;д И на други са ме оприличавали, но на тях двете масово, особено за Андреа.
Годес наистина си копие на Андреа (в добрият смисъл)!
Глупости, нищо общо няма с Андреа.
Everything changes, but beauty remains ...
Ох, кавали са ми, че приличам на коя ли не :д. Най-много ми казват, че приличам на Селена Гомез. Останалите са Александра Стан, Николета Лозанова, Риана и някаква от дисни ченъл, обаче не мога да се сетя как се казваше. Нещо като Деби май беше.. :д
Напоследък доста хора ми казват, че приличам на една водеща - Виктория ПетроваКато цяло това ми се вижда адски глупаво... да те оприличават на някой.
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
На мен пък преди 1-2 дена в тоя форум ми казаха че приличам на некав гръцки певецНе помня кой ми го каза..
На мен една съученичка ми казва, че приличам на Нина Добрев.. Пък не е вярно.![]()
Момиче ^^
Аз съм, да : ) Емии, не знам.. Аз лично не виждам кой знае какво, но.. ;д
Момиче ^^
На мене пък ми викат, че приличам на Натали Портмън. Почти всеки с когото се виждам ми казва това, обаче честно казано аз не намирам кой знае каква прилика! Може би греша, не знам! :P
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
Ето моя снимка аз на кого приличам?
Ако на аватара си ти много ми приличаш на ето тази http://prikachi.com/images/950/4653950C.jpg
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Много хора са ми казвали че приличам на Cheryl Cole,което за мене си е чиста обида,защото изобщо не я харесвам тази.![]()
thebigsmile да това съм аз и как се казва момичето?
А за снимката, ако не се е отваряла ето друг линк
Още преди да видя мнението на Laana, ми заприлича на Cheryl Cole като сте усмихнати и двете. ;д : ) http://topnews.in/light/files/cheryl-cole133.jpg
Последно редактирано от arsenalllbaby : 04-16-2012 на 18:38
Момиче ^^
Ем на мен са ми казвали ,че приличам на Ана Торв или Саша Пивоварова , но честно казано не намирам прилика !..:Д..Ама то с всеки е така...
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
е то винаги е така няма как ние да намерим прилика, но другите намират
ПС: как се казва това момиче, на което ме оприличихте?
^благодаря!
На Виктория Бекъм от по-ранните й периоди са ме оприличавали много пъти,въпреки че според мен нямаме кой знае каква прилика.
На Ева Лонгория-също.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born