.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Толкова е объркано. Голяма каша е , не само тука, но и в главата ти.
    Първо: били сте неразделни, има ли сте чувства един към друг и сте ходили? Или? Защото някъде след това ми се губи смисъла с това от "най - добри приятели станахме непознати" ?
    Ако е първото: какво очакваш да стане? Той да ти върви постоянно след гъза и да изпитва чувства само към тебе ли? Е, ако си мислила така, жестоко си се излъгала.
    А ако просто се били най - добри приятели и просто си поискала да не си общувате, виждате - пак си ти виновна.
    Второ: Казал ти го е направо - не изпитва същите чувства към тебе, каквито е изпитвал преди. Така, че независимо, че не е обвързан - не прави грешката да си даваш празни надежди.

А иначе какво да направиш ли?
    Просто спри да гледаш на него като на нещо повече от приятели. Изпуснала си възможността, която си имала и сега освен да съжаляваш и да приемеш, че сте си само приятели - не ти остава друго.
    Вярно е, че ти е трудно - разбирам те, но си налагаш воля и си казваш "така и така" , и се опитваш да не мислиш за това как може да сте заедно с него.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    Толкова е объркано. Голяма каша е , не само тука, но и в главата ти.
    Първо: били сте неразделни, има ли сте чувства един към друг и сте ходили? Или? Защото някъде след това ми се губи смисъла с това от "най - добри приятели станахме непознати" ?
    Ако е първото: какво очакваш да стане? Той да ти върви постоянно след гъза и да изпитва чувства само към тебе ли? Е, ако си мислила така, жестоко си се излъгала.
    А ако просто се били най - добри приятели и просто си поискала да не си общувате, виждате - пак си ти виновна.
    Второ: Казал ти го е направо - не изпитва същите чувства към тебе, каквито е изпитвал преди. Така, че независимо, че не е обвързан - не прави грешката да си даваш празни надежди.

А иначе какво да направиш ли?
    Просто спри да гледаш на него като на нещо повече от приятели. Изпуснала си възможността, която си имала и сега освен да съжаляваш и да приемеш, че сте си само приятели - не ти остава друго.
    Вярно е, че ти е трудно - разбирам те, но си налагаш воля и си казваш "така и така" , и се опитваш да не мислиш за това как може да сте заедно с него.
    И аз мисля така ... ако не друго моят съвет е да говориш с него и да си изясните нещата може и да е много гадно ,но така е най-добре. Бъди смела и приеми всичко с усмивка има и други момчета не е задължително да си имаш гадже бъди свободна и си гледай интересите. Това ,че се държи мило може да означава ,че просто те харесва като човек и въпреки всичко ти е приятел , но не означава ,че иска да ходи с теб. Според мен той няма да се занимава повече с теб като с гадже просто го приеми.
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си