- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ми става ?
Абе и аз го обмислям варианта от известно време за пренасочване на ресурсите и нервите към по-възрастна от мен , но за сега не се е отворил фронт , иначе ще атакувам![]()
Е да, но гледай да не е много по-голяма от теб, защото тя може да има едни цели, едни приоритети в живота, както ти каза може да иска неща, които не можеш да и дадеш, а си на 21 още.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Абе , вижда ли те като голям човек , можещ да и осигури нужната сигурност, подкрепа , мисля че няма да има проблем.
Ма нали знаеш стабилната работа и парите идващи от там са един от основните фактори .
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
^^ Да, именно. На 21 още нито си улегнал, нито си се установил финансово.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
^Има сделка .... хммм nIkEnCeTy_bE![]()
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Мда, и двамата говорим за едно и също, ама по различен начин казано, мда. Сделка.![]()
Адаш ^ в женски род или ?![]()
Адашкаааааа. хахха))
You two - get a room, please![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
^Така си и мислех, but lets not spam anymore
they will lock the topic .
Ами на път съм да взема висше и по план трябва да започна хубава работа.Имам къща , кола , любов за отдаване , не знам какво още би искала една жена.
П.С. Сега да не се избият жените ! Шегувам се![]()
Е, вие пък веднага, много сте бързи. Спирам. хахаха
Извод - свалки по фейсбук не стават. Честно казано аз този фейсшит го използвам само за игри. Но алтернативата по мое време беше сайтовете за запознанства. И от там нищо читаво не е излизало никога. Та, моята препоръка е да вземеш да ги зарибяваш повече на живо и по-малко на умряло във фейсбук. Не че това не е елемент от цялата работа, но нека е като помощното колело, а не основата на свалката. И няма нужда да й се обясняваш в любов на първата среща, нито пък да очакваш да го направят те. Просто кажи " много ми беше приятно, мога ли да ти се обадя някой път пак да излезем " и така няколко пъти. Много е стряскащо някой да ти каже, че много те харесва на първа среща. Освен това нека не те отчайва, че мацките се страхуват да излизат с разни пичове от нета. Ти може и да не си от тия нещастници, дето дебнат, но има ги много. В нета доверието се гради с месеци, а ти се оплакваш , че някоя не ти е скочила на врата след 2 седмици. Повече търпение и повече лайв - срещи. Малоумни или не - жените се пазим от типове.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.