.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

ПОМОЩ! Приятелката ми го харесва!

Здравейте, крайно разочарована съм от поведението на приятелката ми към момчето в което съм влюбена и затова реших да видя вашето мнение относно това нейно поведение.

Значи аз съм влюбена в едно момче вече близо 1 година, но не сме заедно поради простата причина, че и двамата се приемаме както като гаджета така и като брат и сестра и много се страхуваме, че ако тръгнем и след това се разделим няма да си останем приятели. Излизаме често заедно и аз запознах приятелката си с това момче. Тя го мислеше за пълен идиот, но аз и промених мнението. Сега тя се държи различно с него, като че ли го харесва. Върви до него обажда му се през нощта, дори му е предлагала да излизат, но БЕЗ МЕН! Той не и обръща внимание, но тя знае моите чувства и според мен не е коректно да се зарибява с него. Щом я питам дали го харесва, започва да се смее... дори не отрича. Не знам какво да си мисля. Моля дайте ми съвет.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Мацката ще го вземе. Докато ти се вайкаш и мрънкаш.

Нищо некоректно няма в поведението на приятелката ти. Още повече че тримата сте свободни => всеки може да сваля всеки. Всичко друго са твои изкривени разбирания за нещата от живота.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението

Нищо некоректно няма в поведението на приятелката ти. Още повече че тримата сте свободни => всеки може да сваля всеки. Всичко друго са твои изкривени разбирания за нещата от живота.
    Мда. Ти и момчето не сте заедно, така че приятелката ти има пълното право да го сваля, забива и да му се натиска.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Подкрепям.Съгласна съм,че не е много приятелско нейното,но ако не беше тя щеше да е друга.Така че щом го искаш,действай докато е време.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Е, ти какво очакваш? Дуднеш на сингъл момиче нон стоп колко прекрасен, уникален, идеален е някой, който също е сингъл. Ако не е забелязвала човека като нещо специално попринцип, то след твоите описания, 100% го е поискала.

Това между приятелки винаги ми се е виждало супер малоумно. Аз си разказвам за хората, които харесвам нормално, 2-3 думи да се знае. Не разтръбявам, че са най-най-най. Така се избягват много неловки ситуации.

Едно момче не е стол. Не можеш да плюнеш върху него и без значение той какво мисли по въпроса вече да е твоя собственост. Ако я хареса и реши, че иска да тръгне с нея, нямаш право да се сърдиш. Нито на него, нито на нея.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Град
    <3
    Ми действай бе, ебати.
    Брат и сестра... трънки.
    Така можете да си го карате цяла вечност, само щото ви е страх, ако скъсате, ама ако, АКО...

ДНес ми е раздразнително. :>
    :>
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Хвани я за косата и измети пода с нея! Бъди жена и си пази своето! Моето си е мое. Чуждото е общо!

^ Шега!

Като си блейка, така ще стане! Заслужаваш си го. Бъди решителна и действай. Разкарай я. Приятелите така не правят. Особено след като тя иска да излезе с него без теб. Не се ли усещаш?! Кажи й да си свали лапите от чуждото и тръгни с него.

Ако чакаш още и мрънкаш, ще се появи трета, пета...
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Твоето е - хем боли, хем сърби.
    Хем се харесвате, всичко е наред, но не сте заедно - хем , при условие, че нямаш право да се бъркаш и т.н., си създаваш някакви изкривени представи за всичко обикалящо около теб: той е свободен, тя също - имат си и двамата пълното право да се свалят.
    Ако го харесваш - не бездействай. Рано или късно тия чувства ще развалят и приятелството.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Кажи й да си свали лапите от чуждото
    К'во чуждо? Те не ходят, не са заедно, не са гаджета. Приятелката и е в пълното си право да го харесва и да иска да излиза с него.

Добре разбрах ви, НО не мислите ли, че приятелите не правят така. Искам да кажа, че с нея се познаваме от деца и е някак тъпо да тръгне да се сваля на момчето, което е очевидно, че харесвам(и вече сме заедно). Тя обаче продължава с тези тактики, той се опитва да я отблъсне..тя продължава и пак същите неща, щом я питам за него и започва да се хили.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Minni G. Виж мнението
    Добре разбрах ви, НО не мислите ли, че приятелите не правят така. Искам да кажа, че с нея се познаваме от деца и е някак тъпо да тръгне да се сваля на момчето, което е очевидно, че харесвам(и вече сме заедно). Тя обаче продължава с тези тактики, той се опитва да я отблъсне..тя продължава и пак същите неща, щом я питам за него и започва да се хили.
    юи какво като се познавате от деца. Тя явно не разсъждава така, щом върши такива неща. Не си ти тази, която трябва да се съобразява, а тя. Кажи й го в очите. Тук вече не става въпрос за момчето и това, коя ще го вземе. Става въпрос за това дали ти е истинска приятелка. Явно не е.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    юи какво като се познавате от деца. Тя явно не разсъждава така, щом върши такива неща. Не си ти тази, която трябва да се съобразява, а тя. Кажи й го в очите. Тук вече не става въпрос за момчето и това, коя ще го вземе. Става въпрос за това дали ти е истинска приятелка. Явно не е.
    Ти си права, но не мога да говоря с нея, защото не се държи адекватно. Говорих с момчето, той каза, че държанието и е тъпо и никое момче не би харесало такова нахално момиче. Да явно е държи на приятелството ни и за нея това е нормално, което е много жалко, че още има такива хора

Град
    Ти си права, но не мога да говоря с нея, защото не се държи адекватно. Говорих с момчето, той каза, че държанието и е тъпо и никое момче не би харесало такова нахално момиче. Да явно е държи на приятелството ни и за нея това е нормално, което е много жалко, че още има такива хора
    Тогава и те дръж неадекватно. Усмихнатият в спор винаги излиза по-силният. Ако ти се хили, бъди два пъти по-ухилена.

Мега фен Аватара на Chacho
    Ако с някой приятел харесаме много едно момиче и не ни устройва варианта "аз я видях първа", то тогава сме на принципа "нека по-добрият спечели". Но не бихме се скарали за нещо такова. Нека си го сваля. Ти закво си набиваш филми в главата една година. Ако искаш чакай още 10... Или бъдете само приятели, или се хващайте като гаджета, кви са тия междинни положения? Да ви пикам на колебанията.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Да ви пикам на колебанията.
    Да ти се изтропкам на коментара!

Явно не си чел последния ми пост. Аз вече ходя с това момче, а "приятелката" ми продължава с номерата си.

Мега фен Аватара на Chacho
    Било е в скобите и съм пропуснал, моя грешка. Ако приятелят ти я отреже като хората, няма да виси покрай него.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Егаси добитъка...кажи на приятеля си да й каже две-три приказки тогава.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Град
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
    Егаси добитъка...кажи на приятеля си да й каже две-три приказки тогава.
    До сега да го е направил. омг Просто я хвани за косата и измети пода с нея.

Може дружката и да има тежка ръка...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Град
    Може дружката и да има тежка ръка...
    Всяко действие си има противодействие.

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Било е в скобите и съм пропуснал, моя грешка. Ако приятелят ти я отреже като хората, няма да виси покрай него.
    Amen to that, по дяволите. Като не разбира от намеци, приятелят ти да й го каже чисто, просто и ясно и да не се мярка повече.

Абе,авторе,приятелката ти да не е представител на оная особена порода асоциални хорица,познати като "форевър алоун"-и?
    И сега да смята,че ти като нейна единствена близка си длъжна да делиш с нея всичко-включително гаджето си?
    Ако е така,запознайте я с някой младеж,с който смяташ ,че ще си намерят обща приказка и тя ще ви остави намира...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Абе,авторе,приятелката ти да не е представител на оная особена порода асоциални хорица,познати като "форевър алоун"-и?
    И сега да смята,че ти като нейна единствена близка си длъжна да делиш с нея всичко-включително гаджето си?
    Ако е така,запознайте я с някой младеж,с който смяташ ,че ще си намерят обща приказка и тя ще ви остави намира...
    +1
    Дръпни й някой компютърен плъх, че да миряса.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Явно не си чел последния ми пост. Аз вече ходя с това момче, а "приятелката" ми продължава с номерата си.
    Значи вече ходите,браво.
    Тегли и майната на "приятелката" ти.Това не е подобаващо поведение ,нито е уважение към теб.Не ти трябва такова приятелство.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си