- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОМОЩ! Приятелката ми го харесва!
Здравейте, крайно разочарована съм от поведението на приятелката ми към момчето в което съм влюбена и затова реших да видя вашето мнение относно това нейно поведение.
Значи аз съм влюбена в едно момче вече близо 1 година, но не сме заедно поради простата причина, че и двамата се приемаме както като гаджета така и като брат и сестра и много се страхуваме, че ако тръгнем и след това се разделим няма да си останем приятели. Излизаме често заедно и аз запознах приятелката си с това момче. Тя го мислеше за пълен идиот, но аз и промених мнението. Сега тя се държи различно с него, като че ли го харесва. Върви до него обажда му се през нощта, дори му е предлагала да излизат, но БЕЗ МЕН! Той не и обръща внимание, но тя знае моите чувства и според мен не е коректно да се зарибява с него. Щом я питам дали го харесва, започва да се смее... дори не отрича. Не знам какво да си мисля. Моля дайте ми съвет.
Мацката ще го вземе. Докато ти се вайкаш и мрънкаш.
Нищо некоректно няма в поведението на приятелката ти. Още повече че тримата сте свободни => всеки може да сваля всеки. Всичко друго са твои изкривени разбирания за нещата от живота.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Е, ти какво очакваш? Дуднеш на сингъл момиче нон стоп колко прекрасен, уникален, идеален е някой, който също е сингъл. Ако не е забелязвала човека като нещо специално попринцип, то след твоите описания, 100% го е поискала.
Това между приятелки винаги ми се е виждало супер малоумно. Аз си разказвам за хората, които харесвам нормално, 2-3 думи да се знае. Не разтръбявам, че са най-най-най. Така се избягват много неловки ситуации.
Едно момче не е стол. Не можеш да плюнеш върху него и без значение той какво мисли по въпроса вече да е твоя собственост. Ако я хареса и реши, че иска да тръгне с нея, нямаш право да се сърдиш. Нито на него, нито на нея.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ми действай бе, ебати.
Брат и сестра... трънки.
Така можете да си го карате цяла вечност, само щото ви е страх, ако скъсате, ама ако, АКО...
ДНес ми е раздразнително. :>
:>
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Хвани я за косата и измети пода с нея! Бъди жена и си пази своето! Моето си е мое. Чуждото е общо!
^ Шега!
Като си блейка, така ще стане! Заслужаваш си го. Бъди решителна и действай. Разкарай я. Приятелите така не правят. Особено след като тя иска да излезе с него без теб. Не се ли усещаш?!Кажи й да си свали лапите от чуждото и тръгни с него.
Ако чакаш още и мрънкаш, ще се появи трета, пета...
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Твоето е - хем боли, хем сърби.
Хем се харесвате, всичко е наред, но не сте заедно - хем , при условие, че нямаш право да се бъркаш и т.н., си създаваш някакви изкривени представи за всичко обикалящо около теб: той е свободен, тя също - имат си и двамата пълното право да се свалят.
Ако го харесваш - не бездействай. Рано или късно тия чувства ще развалят и приятелството.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Добре разбрах ви, НО не мислите ли, че приятелите не правят така. Искам да кажа, че с нея се познаваме от деца и е някак тъпо да тръгне да се сваля на момчето, което е очевидно, че харесвам(и вече сме заедно). Тя обаче продължава с тези тактики, той се опитва да я отблъсне..тя продължава и пак същите неща, щом я питам за него и започва да се хили.![]()
юи какво като се познавате от деца. Тя явно не разсъждава така, щом върши такива неща. Не си ти тази, която трябва да се съобразява, а тя. Кажи й го в очите. Тук вече не става въпрос за момчето и това, коя ще го вземе. Става въпрос за това дали ти е истинска приятелка. Явно не е.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Ти си права, но не мога да говоря с нея, защото не се държи адекватно. Говорих с момчето, той каза, че държанието и е тъпо и никое момче не би харесало такова нахално момиче. Да явно е държи на приятелството ни и за нея това е нормално, което е много жалко, че още има такива хора![]()
Ако с някой приятел харесаме много едно момиче и не ни устройва варианта "аз я видях първа", то тогава сме на принципа "нека по-добрият спечели". Но не бихме се скарали за нещо такова. Нека си го сваля. Ти закво си набиваш филми в главата една година. Ако искаш чакай още 10... Или бъдете само приятели, или се хващайте като гаджета, кви са тия междинни положения? Да ви пикам на колебанията.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Явно не си чел последния ми пост. Аз вече ходя с това момче, а "приятелката" ми продължава с номерата си.
Било е в скобите и съм пропуснал, моя грешка. Ако приятелят ти я отреже като хората, няма да виси покрай него.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Егаси добитъка...кажи на приятеля си да й каже две-три приказки тогава.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Може дружката и да има тежка ръка...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Абе,авторе,приятелката ти да не е представител на оная особена порода асоциални хорица,познати като "форевър алоун"-и?
И сега да смята,че ти като нейна единствена близка си длъжна да делиш с нея всичко-включително гаджето си?
Ако е така,запознайте я с някой младеж,с който смяташ ,че ще си намерят обща приказка и тя ще ви остави намира...
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn