- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви са хората от раздела?
Прощавам ти!
Можеш да замениш тези кошмари с далеч по-приятни сънища.
![]()
Дриймърче.. то и такива има.. дори и без да му позволяваш.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Само само смъртта ще ни избави![]()
![]()
ПС наистина сънувам само кошмари help me dear
tell me how ? ;d
![]()
I'm not your dear, and I am unable to tell you how as I myself have only nightmares.
Оспамихме темата, стига вече хаха.
Вие няква игра въртите? Наемете си стая![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не познавам никого от форума. Нямам и особено желание. Мисля, че ще бъда разочарована. А много мразя.
Има двама трима, чиито мнения си заслужават четенето. Другите или повтарят едно и също постоянно, или търсят с кого да се заядат, за да не им е скучно. Най-много ми прави впечатление, че всеки потребител си знае своето и мисли, че винаги е прав, че от всичко разбира, че е най-най (естествено има изключения). То няма лошо по принцип. Ама нещата не са винаги черни или бели. Има повече от една гледна точка.
Забравих - масата пише и-з-к-л-ю-ч-и-т-е-л-н-о неграмотно. На тема я има едно мнение без грешки, я няма. Не съм тръгнала да се заяждам (не ми влиза в работата кой как пише), но прави впечатление. И то лошо.
Иначе сигурно всички са много яки хора. Зависи от разбиранията.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Последно редактирано от ledenakrasota : 04-18-2012 на 21:17
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Отговарят на представите. В единия случай не бяха точни и ги надминаха, откъдето и следствието.
Temet Nosce
벨야카
Темата стана тясна за мен след като се напъха такова дебело его в нея.
Е аз че съм дебел, дебел съм, ама чак пък толкова, че и гравитация да образувам.
ял съм гравитони с вечерята си.
Хигс бозон алангле.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Новата мода не е ли неутриното?
гледам го в много диети за модели.
Ми щото като си земеш неутрино и излиза безплатно, иначе се пълнее. Нали знаеш, no charge.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Превод! >>
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Превода винаги губи същественото.
no charge = неутрален заряд = безплатно
Познавам доста хора и всички са кк.
То тези, дето си разкриваме какви сме и от къде сме, можем само да си навредим ако пускаме невярна информация.
Фиърчо, (кофаджия), на живо е по-притеснителен, иначе пак е пич.
А на последната форумна среща само помня, че обяснявах как отивам да правя секс за първи път и всички ми пожелаха успех.![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...