.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 94

Hybrid View

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Не познавам никого от форума. Нямам и особено желание. Мисля, че ще бъда разочарована. А много мразя.

Има двама трима, чиито мнения си заслужават четенето. Другите или повтарят едно и също постоянно, или търсят с кого да се заядат, за да не им е скучно. Най-много ми прави впечатление, че всеки потребител си знае своето и мисли, че винаги е прав, че от всичко разбира, че е най-най (естествено има изключения). То няма лошо по принцип. Ама нещата не са винаги черни или бели. Има повече от една гледна точка.

Забравих - масата пише и-з-к-л-ю-ч-и-т-е-л-н-о неграмотно. На тема я има едно мнение без грешки, я няма. Не съм тръгнала да се заяждам (не ми влиза в работата кой как пише), но прави впечатление. И то лошо.

Иначе сигурно всички са много яки хора. Зависи от разбиранията.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Не познавам никого от форума. Нямам и особено желание. Мисля, че ще бъда разочарована. А много мразя.

Има двама трима, чиито мнения си заслужават четенето. Другите или повтарят едно и също постоянно, или търсят с кого да се заядат, за да не им е скучно. Най-много ми прави впечатление, че всеки потребител си знае своето и мисли, че винаги е прав, че от всичко разбира, че е най-най (естествено има изключения). То няма лошо по принцип. Ама нещата не са винаги черни или бели. Има повече от една гледна точка.

Забравих - масата пише и-з-к-л-ю-ч-и-т-е-л-н-о неграмотно. На тема я има едно мнение без грешки, я няма. Не съм тръгнала да се заяждам (не ми влиза в работата кой как пише), но прави впечатление. И то лошо.

Иначе сигурно всички са много яки хора. Зависи от разбиранията.
    Харесва ми това мнение, както и първото мнение на "w0sh".
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си