.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Момичета, не можем без тях.Въпроси??

Za vseki teenager koito ima problem s vruzka ili ne6to podobno.

Zdraveite kazvam se yavor i sam na 15.Eto go moqt problem, az sam sportist ve4e 8 godini( boini izkustva 7 godini i 1 godina parkour), u4a v angliq, otli4nik sam kakto i bogat i vs ostanalo, koeto bi zaintriguvalo edno momi4e, no prosto ne moga da se haresam na nqkoq. Znam 4e momi4etata na moqta vuzrast haresvat po golemi za6toto te sa uj po izrasnali v jivota no az bix kazal 4e sam mnogo po izrasnal ot tqx. Momi4etata se razvivat po burzo ot mom4etata znam no za6to vinagi trqbva da izlizat s po golemi??

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Кирилицата е задължителна.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Аз лично предпочитам грамотни !
    maDamn

Грешка №1: Не всички момичета се впечатляват от пари и оценки.
    Пробвай с характер!
    Нищо лично, но не ми изглеждаш, на много израснал.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Пробвай с характер!
    Точно. Пускайки теми в тийн форум, оплаквайки се как всички момчета точат лиги и тичат по батковци, пишейки на шлопкавица, няма да постигнеш НИЩИЧКО.

1.Кирилица!!!
    2.Ако не си забавен няма как,не всички момичета на твоята възраст ще се инт от оценки и богатство,малко самочуствието,пък и момичетата все още се развиват на таз и възраст няма ли за какво друго да мислиш ще си дойде времето и на това радвай се на свободата Ще има достатъчно време да ти харчи парите щом имаш

Добре де първо-не ме изяждайте тука моля, просто попитах, второ-какво се хванахте за това, че съм богат и че уж съм бил детенце. Моля някой да индитифицира за мен, какво според тях да си израснал.

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Пробвай с характер!
    +1 може да си слухар Т'ва че правиш "това" можеш "това" имаш "това" не означава, че си идеален ...

мм характер за него мога да кажа, че лично аз съм дженталмен, не се държа като идиот, както обикновенно се държат лошите момчета, по които момичетата на моята възраст си падат.

Познато ми е т'ва със лошите момчета.Eдно момиче иска "лошо" момче още като е малко и така един вид не иска нищо сериозно от него(само за секс,нагоре надолу по улиците).Но като и дойде акъла у главата се сеща ,че трябва да потърси "добро" момче,на което може да разчита,и да я обича истински.
    Еdit:Недей се панира,т'ва е във плюс.По добре е да си различен,защото според мен хората от този тип са малко днешно време..
    Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!

Пичага, много си ПРЕДСКАЗУЕМ . Това не се харесва на момичетата Опитай се да се държиш различно, дръж се, сякаш трябва те да те гонят, а не ти тях. С време и опит всичко ще се получи

Да бе, нали! Те всичките 'убави момичета тръгнали след лошите момчета.
    "индитифицира" - Това нова дума ли е?

Според всяко момиче е различно. Според мен е да не се оплакваш по форуми колко са виновни другите и как няма никакъв шанс вината да е в теб.

А ако искаш момичетата да те харесват - бъди забавен, мил, уверен в себе си.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

добре, можеше да го кажеш като културен човек, не да ми натриваш носа. ok

Мега фен
    Град
    Earth...
    Ако си ти това на аватара не се и учудвам, че момичетата не ти мятът по някой поглед... Не си богат, и не ми се вярва родителите ти да са също. Също така се научи как да се държиш...

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Апхахахахахахаххаа.Пич развесели ме , честно.Я вземи слезни на земята,че като ти чета глупостите девствен ше се ожениш.Бил богат и с отличен успех ,че даже и по-осъзнат от "батковците".Първо ако си по-осъзнат няма да пишеш в тоя форум такива простотии.Второ ако си толкова осъзнат щяха на опашка да ти се редят ,защото знаеш какво и най-важното КАК да го кажеш.Да не говорим,че заглавието ти на темата е /facedesk.Не мога без момиче?Ти да видиш като имаш други неприятности дали ше ти е до момиче "осъзнати" ми съфорумнико...

Banned Мега фен
    На 15 години няма как да си богат
    Това ,че родителите ти са богати и ти дават парички не означава ,че ти си богат
    Защото си изцяло зависим

Добре, а вие на по 40 години какво правите в тия форуми вместо нали уж знаете всичко и не печелите по 1000 лв??? Просто исках да знам чуждо мнение това е...

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Yavor Yotov Виж мнението
    Добре, а вие на по 40 години какво правите в тия форуми вместо нали уж знаете всичко и не печелите по 1000 лв??? Просто исках да знам чуждо мнение това е...
    Форума няма потребители на 40 години.

я цъкни на тия music и nakadah... не разбирам кво всички се издразват на това, че някой има повече от друг.. каква е тая злоба

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Никой не се дразни от това, че ти имаш повече. Дразнещото е начина по който го изтъкваш. Едва ли не "къде съм аз, къде сте вие". А си още малък и наистина получаваш всичко на готово. Когато сам изкарваш парите си, тогава развявай на ляво и на дясно какво имаш. Сега е малко като самочувствие без покритие. Ако това са нещата които изтъкваш сваляйки момиче, няма как да ти провърви. Не защото не си лошо момче, а защото никой не обича фукльовци. Колкото по-земен си, толкова повече позитиви ще трупаш. Пък и ако сега не ти тежи, след време ще осъзнаеш колко кофти е някой да си падне по теб, защото имаш пари. Така не показваш колко израсъл си, а колко си повърхностен. Дори и да не си, така излиза. Ако искаш сериозна приятелка, трябва да поработиш върху начина си на поведение и размислите си за момичетата като цяло.

Ти знаеш ли какво е да си на 2000км от вкъщи, само за учение, без говорене на родния език 2 години вече?? Не съм искал да прозвуча така, но аз винаги се справям сам и намирам начин. МОИТЕ РОДИТЕЛИ СА МИ ПЛАТИЛИ САМО ОБУЧЕНИЕТО, a aз там, всеки ден след училище отивам на нещо подобно на работа и взимам за 1 семица по 30 паунда. Аз вече се оправям в живота, не съм ама изобщо "мамо дай това, тате искам това". Никога не съм имал намерение да обидя някого.

Това в началото го написах само за да видите горе-долу как съм, но никога не се фукам.

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Не става въпрос да обидиш. Непознат човек няма как да ме обиди по какъвто и да е начин. А това да си далеч от вкъщи..., ами знам какво е, макар и да не съм била толкова далеч и за толкова дълго, но пък съм израсла с родители в чужбина. Винаги отсъстваше или единия, или другия. Много хора се справят сами и намират начин, разбираш ли? Не си някакво нереално изключение, не си различен от хиляди други. За това спри да го изтъкваш. Слез на земята и се дръж като нормално момче, каквото си. Не се приемай за по-силен, по-изстрадал и изобщо по-...от другите. А си живей живота и му се наслаждавай, защото не е лош в сравнение с десетки други съдби.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Yavor Yotov Виж мнението
    Ти знаеш ли какво е да си на 2000км от вкъщи, само за учение, без говорене на родния език 2 години вече?? Не съм искал да прозвуча така, но аз винаги се справям сам и намирам начин. МОИТЕ РОДИТЕЛИ СА МИ ПЛАТИЛИ САМО ОБУЧЕНИЕТО, a aз там, всеки ден след училище отивам на нещо подобно на работа и взимам за 1 семица по 30 паунда. Аз вече се оправям в живота, не съм ама изобщо "мамо дай това, тате искам това". Никога не съм имал намерение да обидя някого.
    Да, знам какво е. Аз се намирам в същата ситуация, пък и къде-къде по-зле. Тук съм от 4 години. Но това не означава че ходя нагоре надолу, хваляйки се, к'ва голяма работа съм.

Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    Не си някакво нереално изключение, не си различен от хиляди други. За това спри да го изтъкваш. Слез на земята и се дръж като нормално момче, каквото си. Не се приемай за по-силен, по-изстрадал и изобщо по-...от другите. А си живей живота и му се наслаждавай, защото не е лош в сравнение с десетки други съдби.
    Точно. Не си единствения поставен в такава ситуация. Като теб съм и аз, и толкова много други младежи. Това, което ни различава, е факта че аз не се бия в гърдите, опвествявайки на целия форум как сама се справям, колко съм уникална и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си