- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Welcome to Bulgaria!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://news.data.bg/2/bulgaria/332727/
Четете най-вече коментарите отдолу...
На тоя в затвора дано му пръскат отверстието сутрин на ставане и вечер на 'заспиване' .. поне 20 години.
Не понасям гейове, но верно половината писали в коментарите са по-зле и от гейовете.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Макар и аз да съм малко хомофоб не вярвам че трепането е най-удачното решение, затова подкрепям мнението на мачока.
Eми примерно не бих го убил, най-малкото щото не ми се лежи у чауша заради някъв чифут.
Чифут = евреин, а не гей.![]()
И все пак проявяваш доста зряло за възрастта си благородство, което е в твой плюс
Kaкто и да е, факт е, че този убиец, убил момчето само защото му е заприличало на гей, а в действителност не е било гей, сега щял да учи в университет и щяла да е на свобода, защото нямал баща и това го оправдавало. Само да отбележа, че и момчето, което е убил от 3 годишен е с починал баща... Но както и да е... МОЛЯ ВИ, ЕМИГРИРАЙТЕ! WAX, ти също емигрирай, защото и за теб тази държава не е достойна!
Последно редактирано от D1esel : 04-20-2012 на 09:51
гейовете са противоестествени. в природата няма гей-животни, следователно не трябва да има и сред хората. адолф си е знаел работата
Идиотизъм над 9000