Най-важното нещо,което искам да ти кажа, и се надявам да запомниш е, че не трябва само ти да искаш този секс. Повечето момичета, които познавам много често просто се съгласяват, защото... " Ми ходим вече месец, някак си не става ..." За това са виновни САМО момчетата. Когато не можеш да възбудиш едно момиче достатъчно, че сама да го поиска ... ами тогава няма как да ви се получи.
Ако вече искаш да я накараш сама да го поиска, това е напредък. Ще ти дам един пример какво можеш да направиш, но главната идея е следната - дръж се отпуснато и така, сякаш НЕ се нуждаеш от неините целувки, ласки и докосвания. Ако ти каже "целуни ме" кажи НЕ. Целуни я по-късно, когато ТИ искаш. Това влудява момичетата, повярвай ми. Няма да знае какво се случва, ще си мисли " защо не ме иска ? какво повече да направя, за да ме желае ? " Виждаш ли накъде отивам ?
Когато я извеждаш, прави го ясно, че го правиш първо за себе си. "Отивам в любимото ми кафе, ела с мен." Ако имаш време и желание можеш да направиш така, когато излизате да и кажеш да те чака пред вас. Така момичето ще свикне да идва и да си отива от вас още преди да си я канил.
И сега, да кажем, че си излезнал един път и си я закачал, винаги пръв си прекъсвал целувките,бил си отпуснат и си се държал като цяло хладен, но горещ когато е трябвало, след някое излизане заедно, предложи да те изпрати, НО НЕ ДИРЕКТНО, просто тръгни към вас, и тя ще те последва, особено ако не бърза за някъде. Когато стигнеш пред вас, погледни часовника и кажи нещо от сорта на "Късно е, но ... може да влезнеш" Сякаш ТЯ е поискала да влезне, не ти. Натам трябва ли да обяснявам ?